Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    22. Prosinac 2015. 18:36

darliv, drzim fige da je T, pa da ta bol prede u veselje 

14.06.2014. L ♥

• mihaela1507
    22. Prosinac 2015. 19:27

cure, meni jos 4 dana do M, cicke bole taknut se ne smijem,bijeli iscjedak,ponekad bol u jajniku i umor ali to mislim da je od posla vjerojatno mi je potreban hitno odmor i znam da se blizi pa zato...
    a mozda i umisljam previse bas zelim i sebi i vama plusic, <3
    mislim da cu napraviti test u cetvrtak,dva dana prije ocekivane M,tek tako da se rijesim dileme...prvi put sam ga radila na dan ocekivane pa je bio +
    da se nesto dogada pokazao bi vec i dva dana ranije,zar ne?

darliv
    23. Prosinac 2015. 03:11

Moja M je ipak stigla danas navečer... Od muke sam dosad radila kolace, napravila strudlice sa smokvama i ruske subare... A sad odoh na spavanje i ponovno u novi ciklus truđenja..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Chichita
    23. Prosinac 2015. 08:43

Jutro cure,
    kako ste mi jutros? Ja sam se jedva dovukla do ureda opet imala noćne more, koma cili tjedan sanjam nešto ružno užas...
    simptoma nikakvih još uvijek nemam, baš mi je čudan ovaj ciklus, malo su mi grudi nateknute ali ne bole.
    Obama, Tanija kakvo je stanje kod vas?

Rozica2810
    23. Prosinac 2015. 08:48

Evo da pozelim dobrodoslicu novim curama i da sto krace ostanu na ovoj temi !! 
    A ostale trudilice koje su dobile M, zelim da sto prije otide i da ciklus poslije nje bude uspjesan !! 
    Joooj cure sutra je Badnjak  jeste li sve pripremile ??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.