Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    21. Prosinac 2015. 23:56

Dobro dosle nove trudilice i sto prije se iskrale odavde :-) 
    Ella ako kasni par dana test bi vec mogao pokazati plusic ako si trudna, da ga pokusas napraviti ako vec nisi? 
    Evo ja sam zvanicno trebala danas dobiti M, no osim onoga iscjetka jucer, danas ni kapi krvi, ali zato bolovi za poludjeti, skoro me nije ovako patilo i mislila sam da ce svaki tren doci, i svako malo trckarala na wc, ali evo nema je..sad se pred noc bolovi malo smirili, no imam osjećaj da me M nece sutra zaobici.. Iako sam se ovaj mjesec osjecala malo drugacije, imala sam nekoliko dana navečer temperaturu 37,a nisam bila bolesna, te me svako malo val mucnine hvatao, a nisam ni razmisljala o T...i cice me ovaj mjesec uopće ne bole, to je drugacije...dok pisem ovo osjecam grc, priprema se ona :-) samo neka dodje odmah sutra ako misli, da mi ne produzuje iščekivanje... 
    Djevojke koje su se pridruzile samo da znate inace je ovdje vrlo veselo i aktivno, no kako idu blagdani svi su vjerujem u pripremama pa ne stignu pisati...ali ovdje smo za sve 

ella_1010
    22. Prosinac 2015. 09:59

darliv

Dobro dosle nove trudilice i sto prije se iskrale odavde :-) 
    Ella ako kasni par dana test bi vec mogao pokazati plusic ako si trudna, da ga pokusas napraviti ako vec nisi? 
    Evo ja sam zvanicno trebala danas dobiti M, no osim onoga iscjetka jucer, danas ni kapi krvi, ali zato bolovi za poludjeti, skoro me nije ovako patilo i mislila sam da ce svaki tren doci, i svako malo trckarala na wc, ali evo nema je..sad se pred noc bolovi malo smirili, no imam osjećaj da me M nece sutra zaobici.. Iako sam se ovaj mjesec osjecala malo drugacije, imala sam nekoliko dana navečer temperaturu 37,a nisam bila bolesna, te me svako malo val mucnine hvatao, a nisam ni razmisljala o T…i cice me ovaj mjesec uopće ne bole, to je drugacije…dok pisem ovo osjecam grc, priprema se ona :-) samo neka dodje odmah sutra ako misli, da mi ne produzuje iščekivanje… 
    Djevojke koje su se pridruzile samo da znate inace je ovdje vrlo veselo i aktivno, no kako idu blagdani svi su vjerujem u pripremama pa ne stignu pisati…ali ovdje smo za sve 

Uhh i ja se tako osjecam vec par dana, kao da ce doc pa nikako... A strah me radit test da se ne razocaram :( ( ah blesava sam...) 
    Jutros sam se probudila s upalom grla :o  i sad ne znam sta cu :( popodne mi radi doktorica pa cu joj rec ... 
    Jel znate jel me moja doktorica moze poslat na vadenje krvi i urina i da iz toga vidi jesam li trudna ili se to placa ako ja bas inzistiram?

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Tina0110
    22. Prosinac 2015. 10:08

curke, malo će bit offtopic, zadnji čas mi je, al treba mi neki savjeti, što kupit tati, mami za božić? seki ću uzet starke al za mamu i tatu nemam ideju :D

Tina0110

Mallla
    22. Prosinac 2015. 11:31

Hej cureee!
    Dobrodosle nove! :)
    Saljem vam puuuno pozdravcica :)
    Ja sam jos uvijek u inozemstvu pa ne tipkam cesto ali mislim na vas!
    Zao mi je za pristigle M al sve mi se cini da ce 1 mj bit pun plusica jer nekakvo je zatisje pred buru!
    A sto se tice svega pracenja...nista ne pratim ali otprilike mi je vrime plodnih dana...puno sam opustenija i bolje se osjecam kad nista neznam :)

url=https://lilypie.com]

Chichita
    22. Prosinac 2015. 12:42

Pozdrav drage moje,
    vidim da ste sve u pripremama za Božić pa me ne dočeka ujutro nekoliko stranica za čitanje.
    Kod mene nikakvih simptoma još uvijek...mislim da i od ovog ciklusa nema ništa, vještica treba doći za 3 dana i lagano me hvata "depra"...a možda je i ovo ludo vrime krivo..danas ću ranije kidnuti sa posla i bacam se na završno čišćenje stana, ipak majka i sveki dolaze u inspekciju hahahaha.

tanijatravan
    22. Prosinac 2015. 13:16

Chichita

Pozdrav drage moje,
    vidim da ste sve u pripremama za Božić pa me ne dočeka ujutro nekoliko stranica za čitanje.
    Kod mene nikakvih simptoma još uvijek…mislim da i od ovog ciklusa nema ništa, vještica treba doći za 3 dana i lagano me hvata "depra"…a možda je i ovo ludo vrime krivo..danas ću ranije kidnuti sa posla i bacam se na završno čišćenje stana, ipak majka i sveki dolaze u inspekciju hahahaha.

Skupa iščekujemo :) meni evo 11dpo a sinoc i opet danas osjecaj kao da ce svaki tren doci, neki lagani grčevi. Iscjedak prisutan cijelo vrijeme...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI