Onda ga pij,jer duphaston i je progesteron, a on je i čuvar trudnoće. Nakon 3 mjeseca trudnoće posteljica preuzima njegovo stvaranje.
Cao svima,..
nova sam ovdje, i evo čitam sve i svašta na forumu... ja spadam u onu skupinu planira bebu (samo je pitanje vremena :) ) ... i ostavila sam kom na temu : simptomi al mi nitko niš ne odgovara...
Jel vas mogu pitati za mišljenje: naime, već par dana mi kasni (što inače nije slučaj osim ako imam neki privatni problem pa od stresa), boli me u donjem djelu trbuha, i u donjem djelu leđa, imam bijeli pojačani iscjedak (pojačan u smislu da je takav inače kad su mi plodni dani,ali ne i kad trebam dobit) , osjećam lagane trnce u rukama i nogama, osjetljivog sam mentalnog stanja ( haha plačem na sve živo ) i osjetljive grudi...
Jutros sam zvala ginekologicu i rekla mi je da se strpim dok ne bude punih 15 dana da kasni ( i upisala me na pregled tek 14.1.).. ali mene brine to što nikad prije (kad bi eventualno m kasnila) nisam osjećala takve bolove..
Dečko me tješi da nije moguće jer se pazimo (iako bi nam bilo drago da je + jer svakako to planiramo )
Dobro dosle nove trudilice i sto prije se iskrale odavde :-)
Ella ako kasni par dana test bi vec mogao pokazati plusic ako si trudna, da ga pokusas napraviti ako vec nisi?
Evo ja sam zvanicno trebala danas dobiti M, no osim onoga iscjetka jucer, danas ni kapi krvi, ali zato bolovi za poludjeti, skoro me nije ovako patilo i mislila sam da ce svaki tren doci, i svako malo trckarala na wc, ali evo nema je..sad se pred noc bolovi malo smirili, no imam osjećaj da me M nece sutra zaobici.. Iako sam se ovaj mjesec osjecala malo drugacije, imala sam nekoliko dana navečer temperaturu 37,a nisam bila bolesna, te me svako malo val mucnine hvatao, a nisam ni razmisljala o T...i cice me ovaj mjesec uopće ne bole, to je drugacije...dok pisem ovo osjecam grc, priprema se ona :-) samo neka dodje odmah sutra ako misli, da mi ne produzuje iščekivanje...
Djevojke koje su se pridruzile samo da znate inace je ovdje vrlo veselo i aktivno, no kako idu blagdani svi su vjerujem u pripremama pa ne stignu pisati...ali ovdje smo za sve
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
curke, malo će bit offtopic, zadnji čas mi je, al treba mi neki savjeti, što kupit tati, mami za božić? seki ću uzet starke al za mamu i tatu nemam ideju :D
Tina0110
Sortiraj odgovore
Najstariji