Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Melodija
    21. Prosinac 2015. 02:08

Pozdrav svim trudilicima na forumu ,

Naime, javljam se jer bih zeljela vas savjet. M i ja vec 14 mjeseci radimo na bebacu ali nista . Mjescnice su mi uvijek bile redovite 26d, no otkad smo krenuli raditi na bebacu to se pomjerilo na 24 d. Pretposlednja m mi je kasnila 6 dana i kada je konacno stigla bila je uobicajena. Moram dodati i to da su mi oduvijek m bile uzasno bolne. Prva tri dana ne mogu proci bez cepica protiv bolova i pilula takodjer. No, poslednja mjesecnica stigla je na 23 dan i uopce nije bila bolna. Bila je znatno manje obilna i trajala svega tri dana. Prvi dan kao da nije ni bila, drugi dan jeste ali cisto da znam da je tu i treci dan se vec povlacila. Na treci dan sam uradila test nadajuci se da je implantacijsko ali je test pokazao -. Sada je vec 4 dan otkad je sve to zavrsilo...povremeno u toku dana se javi bol u predjelu lijevog jajnika, mnogo sam naduta, otecena i temp mi je blago povisena. Ne znam da li da ponovim test jer mi dosta gledanja - - - . Da li je neka imala slicnu situaciju? Unaprijed hvala LP

Chichita
    21. Prosinac 2015. 11:02

Pozdrav drage moje,
    vidim bile ste mi bile aktivne preko vikenda i vrijedno tipkale.
    Cure žao mi je zbog vještice, dobrodošlica novim trudilicama želim vam veliki plusić što prije...
    Ja sam vam od petka tulumarila, konačno se nakon par mjeseci opustila i zaboravila na sve brige i problema makar na nekoliko sati...
    Vještica nebi trebala doći za 4 dana, simptoma nemam nikakvih inače u ovo vrijeme prije Vještice cice budu ogromne i bolne...

• tanijatravan
    21. Prosinac 2015. 12:24

Pozdrav novim trudilicama i da što prije narastu u trudnice

Ja sam vam ovaj vikend bila u Zagrebu mom napokoooon! Predivno je  vodila maloga prvi put a klizanje, pa nakraju on nije pao nijednom (jar sam ga ja držala naravno), a ja kao iskusna u klizanju odma na početku noge u zrak i buum  naravno nemoram ni govoriti koliko se muž smijao

Svima koja je došla M žao mi je, baš sam neki dan Segy na Facebook-u pisala da najbolje da od prvog dana nakon O počnemo raditi testove svaki dan pa se do slijedeće M naviknemo da je -

Inače ja od simptoma ništa skoro niti za T a niti za M, (vrkutu ne pijem sad evo 3.dan u slučaju da je kojim slučajem došlo do T) osim mrvicu mrvicu osjetljivije bradavice i to je to, danas je 10 dpo (24. ili 25.12. je termin za vješticu) i naravno da nisam izdržala nego išla raditi test, digitalni clear blu, i naravno - je bio. Ponavljam valjda u srijedu.

• tanijatravan
    21. Prosinac 2015. 12:41

Ispravak nisam pila manetu nego mentu!

Tina0110
    21. Prosinac 2015. 12:50

Ja pijem vrkutu točno mjesec dana... cijeli ciklus. Kad sam s informirala o njoj, nigdje nisam našla da ne smijem piti cijeli ciklus.. sad nisam pametna....

Inače, ja sam danas katastrofa, tako se loše osjećam kad da ću se srušit... srce mi lupa, pomalo treskavica neka, a moguće sve od vremena... južina, i to ... valjda

inače već 2 dana iscjedak kao da će svaki tren menga... a završila 8..12... baš sam sva nikakva...

Tina0110

• mihaela1507
    21. Prosinac 2015. 13:14

Okej onda, ja ju takoder pijem svakidan bez pauze... Nadamo se da ce nam pomoci nekako,citala sam da joj je zaista puno zena zahvalna i tvrde da su upravo zbog nje ostale trudne...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.