Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    21. Prosinac 2015. 17:11

larimara, uf, tebi je gadna situacija. Ja sam za sad jednom povraćala sa 7+0 i sad dva dana se smirilo, ali ne znam što dalje slijedi. Bit će to sve normalno.
    mihaela1507, dobrodošla :) 
    Obama, kako si ti? 

Ja sam se prala uvijek prije i nakon odnosa, nisam mogla takva na spavanje :) 
    A kad su bili plodni dani, prvo sam malo pričekala i onda u kupaonicu na pranje

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Rozica2810
    21. Prosinac 2015. 18:24

Vecer cure moje drage 
    Malo mi je neugodno i sramim se sto Vam ovo moram rec, ali sam stvarno tuuuzna  sutra bih trebala pocet pit taj Duphaston, ali ja jednostavno ne zelim nikakve tablete  neznam kako bih to rekla svojoj ginekologici, ona mi svaki put nudi nekakve tablete, a ja to stvarno ne zelim ... bojim ih se ... moja sestricna je zbog nekih tableta dobila trojke i jedno od njih je bolesno ... sto Vi savjetujete ?? (P.s. znam da ovo nije nikakav problem,ali svatko ina svoj kriz ...)

JanaH.
    21. Prosinac 2015. 19:44

rozice - tvoja je poznanica pila vrlo vjerojatno klomifen a ne duphaston.... DUphaston djeluje na maternicu i sluznicu a klomifen za poticanje ovulacije samim time moguće je dozrijevanju većeg broja folikula u jednom ciklusu pa od tuda i veća mogućnost za višeplodnu trudnoću.... 

Ja u teškom PMS-u, očekujem M svaki čas .....
    Naravno da sam do danas (kad se pojavio pms) svako jutro radila test 
    Još malo i počinju školski praznici, dobro će nam doći svima malo odmora od škole, al nas čeka obilaženje prijatelja i rodbine, jedva čekam, ovo mi je najljepši dio godine :) 
    Još samo da nam je snijega ;)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.