Ja pijem vrkutu točno mjesec dana... cijeli ciklus. Kad sam s informirala o njoj, nigdje nisam našla da ne smijem piti cijeli ciklus.. sad nisam pametna....
Inače, ja sam danas katastrofa, tako se loše osjećam kad da ću se srušit... srce mi lupa, pomalo treskavica neka, a moguće sve od vremena... južina, i to ... valjda
inače već 2 dana iscjedak kao da će svaki tren menga... a završila 8..12... baš sam sva nikakva...
Tina0110
Okej onda, ja ju takoder pijem svakidan bez pauze... Nadamo se da ce nam pomoci nekako,citala sam da joj je zaista puno zena zahvalna i tvrde da su upravo zbog nje ostale trudne...
ja sam ipak dobila jučer M :-(
došla je 5 dana ranije nego inače, na 30. dana ovaj mjesec ali barem se neću mučiti za Božić s pitanjima hoće doći ili ne...
ovaj mjesec mi je mislim bila i O ranije jer sam pratila onim geratherm uređajem ali sam mislila da on krivo pokazuje ali izgleda da nije
izgleda da nam je završila sezona + nema ništa danima...
larimara tvoje postove s nestrpljenjem očekujem, nadam se da ćeš uskoro biti bolje... ali i lakše izdržati mučnine kada znaš da je sve dobro
mene možete staviti na popis za 25.1

larimara, uf, tebi je gadna situacija. Ja sam za sad jednom povraćala sa 7+0 i sad dva dana se smirilo, ali ne znam što dalje slijedi. Bit će to sve normalno.
mihaela1507, dobrodošla :)
Obama, kako si ti?
Ja sam se prala uvijek prije i nakon odnosa, nisam mogla takva na spavanje :)
A kad su bili plodni dani, prvo sam malo pričekala i onda u kupaonicu na pranje

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji