larimara, uf, tebi je gadna situacija. Ja sam za sad jednom povraćala sa 7+0 i sad dva dana se smirilo, ali ne znam što dalje slijedi. Bit će to sve normalno.
mihaela1507, dobrodošla :)
Obama, kako si ti?
Ja sam se prala uvijek prije i nakon odnosa, nisam mogla takva na spavanje :)
A kad su bili plodni dani, prvo sam malo pričekala i onda u kupaonicu na pranje
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Vecer cure moje drage
Malo mi je neugodno i sramim se sto Vam ovo moram rec, ali sam stvarno tuuuzna sutra bih trebala pocet pit taj Duphaston, ali ja jednostavno ne zelim nikakve tablete
neznam kako bih to rekla svojoj ginekologici, ona mi svaki put nudi nekakve tablete, a ja to stvarno ne zelim ... bojim ih se ... moja sestricna je zbog nekih tableta dobila trojke i jedno od njih je bolesno ... sto Vi savjetujete ?? (P.s. znam da ovo nije nikakav problem,ali svatko ina svoj kriz ...)
rozice - tvoja je poznanica pila vrlo vjerojatno klomifen a ne duphaston.... DUphaston djeluje na maternicu i sluznicu a klomifen za poticanje ovulacije samim time moguće je dozrijevanju većeg broja folikula u jednom ciklusu pa od tuda i veća mogućnost za višeplodnu trudnoću....
Ja u teškom PMS-u, očekujem M svaki čas .....
Naravno da sam do danas (kad se pojavio pms) svako jutro radila test
Još malo i počinju školski praznici, dobro će nam doći svima malo odmora od škole, al nas čeka obilaženje prijatelja i rodbine, jedva čekam, ovo mi je najljepši dio godine :)
Još samo da nam je snijega ;)
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Sortiraj odgovore
Najstariji