Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tanijatravan
    21. Prosinac 2015. 12:41

Ispravak nisam pila manetu nego mentu!

Tina0110
    21. Prosinac 2015. 12:50

Ja pijem vrkutu točno mjesec dana... cijeli ciklus. Kad sam s informirala o njoj, nigdje nisam našla da ne smijem piti cijeli ciklus.. sad nisam pametna....

Inače, ja sam danas katastrofa, tako se loše osjećam kad da ću se srušit... srce mi lupa, pomalo treskavica neka, a moguće sve od vremena... južina, i to ... valjda

inače već 2 dana iscjedak kao da će svaki tren menga... a završila 8..12... baš sam sva nikakva...

Tina0110

• mihaela1507
    21. Prosinac 2015. 13:14

Okej onda, ja ju takoder pijem svakidan bez pauze... Nadamo se da ce nam pomoci nekako,citala sam da joj je zaista puno zena zahvalna i tvrde da su upravo zbog nje ostale trudne...

Tina220210
    21. Prosinac 2015. 14:39

ja sam ipak dobila jučer M :-(
    došla je 5 dana ranije nego inače, na 30. dana ovaj mjesec ali barem se neću mučiti za Božić s pitanjima hoće doći ili ne...
    ovaj mjesec mi je mislim bila i O ranije jer sam pratila onim geratherm uređajem ali sam mislila da on krivo pokazuje ali izgleda da nije 

izgleda da nam je završila sezona + nema ništa danima... 

larimara tvoje postove s nestrpljenjem očekujem, nadam se da ćeš uskoro biti bolje... ali i lakše izdržati mučnine kada znaš da je sve dobro

mene možete staviti na popis za 25.1

zabica25
    21. Prosinac 2015. 17:11

larimara, uf, tebi je gadna situacija. Ja sam za sad jednom povraćala sa 7+0 i sad dva dana se smirilo, ali ne znam što dalje slijedi. Bit će to sve normalno.
    mihaela1507, dobrodošla :) 
    Obama, kako si ti? 

Ja sam se prala uvijek prije i nakon odnosa, nisam mogla takva na spavanje :) 
    A kad su bili plodni dani, prvo sam malo pričekala i onda u kupaonicu na pranje

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI