Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    20. Prosinac 2015. 12:21

Jutro drage moje trudilice i trudnice...
    Onaj osjećaj kad vidis malo krvi, a jos uvijek se nadas da je to samo implantacijsko...i nada traje dok ne krenu potoci  eh tako se danas osjecam...kapljica jucer, kapljica danas, osjecam da je skoro tu, a ne dolazi...
    Ljubim vas drage moje, uzivajte u ovoj cetvrtoj adventskoj nedjelji... dolazi nam Božiiiiić 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Tina0110
    20. Prosinac 2015. 12:28

Iscjedak jučer kao što sam napisala, taaamno smeđe, danas ništa, prazan dnevni uložak..

Tina0110

bebinjo
    20. Prosinac 2015. 17:07

pa ne ni ne znam....osim umora i naglog debljanja..u nekih mjesec dana sam doslovno naotekla a na moju visinu je to jaaakoo puno. nakon spontanog pocetkom godine sam imala u planu provjeriti to ali kako sam imala glupu doktoricu opce medicine , koja mi je rekla da spontani nije dovoljan razlog da mi da uputnicu za hormone nisam uspijela i taman kad sam promijenila doktora sam otisla van nase lijepe drzave.

LuKi5
    20. Prosinac 2015. 17:44

*stitnjacu

14.06.2014. L ♥

bebinjo
    20. Prosinac 2015. 17:49

sad imam super doktora opce medicine pa sam vec sve dogovorila nakon ovih praznika. ali kad ovak razmisljam o tome nije mi bas svejedno...jer to sve sad moze odgoditi vrijeme za trudnocu...

jaca16
    20. Prosinac 2015. 18:34

Dobra večer i lipi pozdrav moje trudilice....kod mene ništa nova,prošli vikend završila M,pa smo sad u akciji,i isto tako MOLIM dragu Vecku da me doda na listu za ne dobiti 6.01.,hvala unaprid....puse i pozdravi svim trudilicama...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.