Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Mimica24 10.12.
JanaH. 15.12.
Darliv 21.12.
Tanijatravan 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.
MajaSocka 06.01.
Jaca16 06.01.
Sjuskica 10.01.
Segy 13.01.
Anchy 15.01.
Vecka 18.01.
drage moje!
zao mi je da sam vas zanemarila,nisam vam se mogla javiti....jer nisam ni u stanju dugo sjediti.
Mene su vam spopale jezive mucnine i vrtoglavice s povracanjem. Povracam 8-12 puta u 24 sata,cak se budim i nocu. Na izmaku sam snaga,naravno da sam i na bolovanju. Cak i cistu vodu povratim i skoro nigdje iz 4 zida ne izlazim. Zadnjih 5-6 dana se jos pogorsalo. Sutra idem kod doktora,ali ne mislim da ce mi pomoci. Isprobala sam vec sve moguce cajeve,globule juhe i sve uredno ispovratim....
Vecer curkice mojeee
Imam dva pitanjca hihihi jeli se Vi perete prije/poslije odnosa i jeli malo ostanete lezati poslije ??
Rozica
larimara, bas sam gledala gdje si, dugo nam se nisi javljala. Znam kako ti je, ja sam ti na kraju zbog tih mucnina zavrsila na hitnoj na injekcijama I infuziji. Cak sam tu vecer kako sam se vratila s hitne uspila odspavat u komadu, a sljedeci dan sve po starom, 0-24 mucnine, vodu povracala, na miris povracala bilo kakav, nista nisam mogla pojesti, samo sto bi stavila u usta hranu odmah bi povracala. Nadam se da ce te brzo pustiti pa ce doci ono blazeno drugo tromjesecje :)
14.06.2014. L ♥
Bebinjo, da se stitnjaca dovesti u red. Drzim fige da ti pretrage na kraju budu u redu. Bas me ljuti kako ovdje u lipoj nasoj stede na tim pretragama, a stitnjaca moze biti uzrok spontanog, a I sama trudnoca moze izazvati probleme sa stitnjacom, pogotovo ako je genetski.
14.06.2014. L ♥
drage trudilice
pratim vas vec neko vrijeme i doslo mi je da podijelim svoje iskustvo s vama
naime,ostala sam trudna u drugom mjesecu i to neplanirano, no imala sam spontani u 7om tjednu trudnoce :(
vec dva mj aktivno pokusavamo,pratim plodne dane no nista se ne dogada,takoder pijem i vrkutu vec mjesec dana u nadi da ce pomoci...imam neki strah da necu moci zanijeti zbog spontanog jer se prvi put desilo tako lako i slucajno...
menstruaciju sam zadnju imala 30.11. dakle sljedeca treba doci 26.12. posto mi je ciklus 26 dana
osjecam se isto kao da trebam dobiti menstruaciju uskoro no imam neki psjecaj da nece doci kao i onda...a nisam umorna i ne spavam kao sto sam tada ostalo je sve isto,bol u grudima,bijeli iscjedak,sve si mislim da bi trebala imati iste simptome kao i prvi put? npr taj umor kojeg ja nemam sada...mislite da je moguce ne imati iste simptome? i vrijedi li ako ranije napravim test i koliko dana? 5 dana se cini dugo za cekati...
hvala na odgovoru i sretno vam zene <3
Sortiraj odgovore
Najstariji