pa ne ni ne znam....osim umora i naglog debljanja..u nekih mjesec dana sam doslovno naotekla a na moju visinu je to jaaakoo puno. nakon spontanog pocetkom godine sam imala u planu provjeriti to ali kako sam imala glupu doktoricu opce medicine , koja mi je rekla da spontani nije dovoljan razlog da mi da uputnicu za hormone nisam uspijela i taman kad sam promijenila doktora sam otisla van nase lijepe drzave.
pa ne ni ne znam….osim umora i naglog debljanja..u nekih mjesec dana sam doslovno naotekla a na moju visinu je to jaaakoo puno. nakon spontanog pocetkom godine sam imala u planu provjeriti to ali kako sam imala glupu doktoricu opce medicine , koja mi je rekla da spontani nije dovoljan razlog da mi da uputnicu za hormone nisam uspijela i taman kad sam promijenila doktora sam otisla van nase lijepe drzave.
To sto si navela moze biti posljedica hipotireoze,ali I ne mora. Mozes li nekako privatno izvaditi krv I kontrolirati si stinjacu?

14.06.2014. L ♥

sad imam super doktora opce medicine pa sam vec sve dogovorila nakon ovih praznika. ali kad ovak razmisljam o tome nije mi bas svejedno...jer to sve sad moze odgoditi vrijeme za trudnocu...

Dobra večer i lipi pozdrav moje trudilice....kod mene ništa nova,prošli vikend završila M,pa smo sad u akciji,i isto tako MOLIM dragu Vecku da me doda na listu za ne dobiti 6.01.,hvala unaprid....puse i pozdravi svim trudilicama
...
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Mimica24 10.12.
JanaH. 15.12.
Darliv 21.12.
Tanijatravan 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.
MajaSocka 06.01.
Jaca16 06.01.
Sjuskica 10.01.
Segy 13.01.
Anchy 15.01.
Vecka 18.01.

drage moje!
zao mi je da sam vas zanemarila,nisam vam se mogla javiti....jer nisam ni u stanju dugo sjediti.
Mene su vam spopale jezive mucnine i vrtoglavice s povracanjem. Povracam 8-12 puta u 24 sata,cak se budim i nocu. Na izmaku sam snaga,naravno da sam i na bolovanju. Cak i cistu vodu povratim i skoro nigdje iz 4 zida ne izlazim. Zadnjih 5-6 dana se jos pogorsalo. Sutra idem kod doktora,ali ne mislim da ce mi pomoci. Isprobala sam vec sve moguce cajeve,globule juhe i sve uredno ispovratim....
Vecer curkice mojeee
Imam dva pitanjca hihihi jeli se Vi perete prije/poslije odnosa i jeli malo ostanete lezati poslije ??
Vecer curkice mojeee
Imam dva pitanjca hihihijeli se Vi perete prije/poslije odnosa i jeli malo ostanete lezati poslije ??
Večeeee draga Prije odnosa se sredim(depilacija,pranje,sređivanje
) i onda poslije akcija!Ako su mi plodni dani,poslije odnosa se ne perem,čekam da izađe koliko izađe...i tek sutradan...a ako nisu plodni dani...poslije odnosa se ne tuširam ali se operem....ali ne uvijek...sve zavisi kako mi se da...ako mi se neda,onda stavim obavezno dnevni mali uložak
A ostanem ležati par minuta pa se tek onda dignem...
A kako ti??
Anchy30
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji