Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    19. Prosinac 2015. 11:48

Jana, imas kakvih simptoma, icega? Hvala za odgovor za zamijenu gustina, ja ga isto nikad nisam niti kupila niti koristila, nekako bi samo preskakala recepte docim bi ugledala da sadrze gustin ili slag.

14.06.2014. L ♥

Rozica2810
    19. Prosinac 2015. 11:55

Jutriiic trudilice mojee 

zabice zao mi je da te dopalo to povracanje, ali sve za bebicu, bude to proslo i posli mozes uzivat u blazenom stanju 

Tina0110 ta vrazja vjestica, bit ce srece kad ne budes ocekivala i nadam se da je to sljedeci cikluus 

Jana bas sam uzbudena zbog tebe, nadam se da je T u pitaanju 

Segy znaci i kod tebe vjestica, kada prode odma u akciju i to svaki drugi dan, nadam se da ce blagdani urodit plodom, drzim palcevee 

darliv nadam se da nije stigla, nista jos nije gotovo !

bebinjo sijecam se tebe prije nego sto sam se uclanila, jer Vas vec duuuugo pratim ... zelim ti od srca da se sljedeca trudnoca ostvari sto prije i da bude sve u redu ! 

iivanaa tako i ja .. tablete su mi uhhh .. ali dobro sto ti kazes sve za bebicu ! Meni moja ginicka dala tablete a jos se nismo ni poceli trudit .. Daj mi reci ti klomifen ili kako vec, to su isto neke hormonalne tablete ??
    I da vjerujem da ces sigurno uspjet i da nas u 1. mj ceka tvoj pluusic 

tanija odlican tekst u vezi laktoze, to je uvijek dobro znati !

Anchy kakvo je stanje kod tebe ??

Vecka svaka ti cast sto si nam tako vrijedna i pratis listu za NE dobit ! I nadam se da ti NECES dobit 18.01. Sretnoo 

LuKi hvala ti punoo za savjet ! I ja sam malo skepticna sto se tice tih tableta zajedno, ali valjda ginicka zna .. pila sam ih vec i nije bilo problema ! Znam da si ti sva u tome pa da te pitam znaci moze Euthyrox i duphaston skupa ??

Ostalim dragim trudilicama i trudnicama punoo srece zelim i velika pusaaaa 

LuKi5
    19. Prosinac 2015. 12:13

Rozica2810

Jutriiic trudilice mojee zabice zao mi je da te dopalo to povracanje, ali sve za bebicu, bude to proslo i posli mozes uzivat u blazenom stanju Tina0110 ta vrazja vjestica, bit ce srece kad ne budes ocekivala i nadam se da je to sljedeci cikluus Jana bas sam uzbudena zbog tebe, nadam se da je T u pitaanju Segy znaci i kod tebe vjestica, kada prode odma u akciju i to svaki drugi dan, nadam se da ce blagdani urodit plodom, drzim palcevee darliv nadam se da nije stigla, nista jos nije gotovo !

bebinjo sijecam se tebe prije nego sto sam se uclanila, jer Vas vec duuuugo pratim … zelim ti od srca da se sljedeca trudnoca ostvari sto prije i da bude sve u redu ! iivanaa tako i ja .. tablete su mi uhhh .. ali dobro sto ti kazes sve za bebicu ! Meni moja ginicka dala tablete a jos se nismo ni poceli trudit .. Daj mi reci ti klomifen ili kako vec, to su isto neke hormonalne tablete ??
    I da vjerujem da ces sigurno uspjet i da nas u 1. mj ceka tvoj pluusic 

tanija odlican tekst u vezi laktoze, to je uvijek dobro znati !

Anchy kakvo je stanje kod tebe ??

Vecka svaka ti cast sto si nam tako vrijedna i pratis listu za NE dobit ! I nadam se da ti NECES dobit 18.01. Sretnoo LuKi hvala ti punoo za savjet ! I ja sam malo skepticna sto se tice tih tableta zajedno, ali valjda ginicka zna .. pila sam ih vec i nije bilo problema ! Znam da si ti sva u tome pa da te pitam znaci moze Euthyrox i duphaston skupa ??

Ostalim dragim trudilicama i trudnicama punoo srece zelim i velika pusaaaa 

Da, draga, mogu skupa, samo ih nemoj u isto vrijeme uzimati. Ujutro nataste obavezno euthyrox I onda tokom dana si nadi neku uru kada ti odgovara pa onda popij duphaston. Evo ja ujutro nataste popijem euthyrox, sacekam barem sat prije iduce tablete, a kontracepcijske pijem popodne u 16, 00. Inace pijem minimalno 4 tablete na dan, ovisno o tlaku I aritmijama, 3 vrste tableta imam za tlak I aritmije, jedne pijem svakodnevno, a ostale dvije po potrebi. Uglavnom imam propisano 6 vrsta tableta za piti. Tako da samo pazi da ti je euthyrox popijen nataste, da bi on mogao u potpunosti odraditi svoje. Jesu te tablete vrag, ali sto cemo kada su nekad potrebne. 

14.06.2014. L ♥

bebinjo
    19. Prosinac 2015. 14:32

pozdrav curke! kako ste mi danas? ima kakvih plusica?

bebinjo
    19. Prosinac 2015. 14:32

pozdrav curke! kako ste mi danas? ima kakvih plusica?

LuKi5
    19. Prosinac 2015. 17:17

Bebinjo, stvarno te duugo nije bilo, drago mi je da si nam se javila I zelim ti sto prije prelazak na pdf trudnoca I jednu skolsku I urednu trudnocu, kako si ti? 

Anchy30
    19. Prosinac 2015. 17:36

Moja M je danas malo obilnija nego jučer...ali stomak boli-užas!!
    Ajd bar nije kasnila,to je dobro!
    Mislila sam danas neke keksiće praviti,ali preduhitrila me M tako da sad ništa od toga...prebacujem se u pon....biti će mi bolje!
    Vecka,molim te jel me možeš staviti na listu 15.01.  Hvala ti
    Našla sam DJEDA BOŽIĆNJAKA danas…u Kauflandu za 75knBaš sam happy!
    Hvala tko mi je napisao za Kaufland!

Anchy30

14.06.2014. L ♥

miska
    19. Prosinac 2015. 18:27

Vidim da se vodila diskusija oko hormonalnih tableta, pa da vam napisem svoje iskustvo iako ga mnoge tu i znaju! 
    15 ciklusa trudenja, vrkutu sam pila zadnje 3-4 godine cisto preventivno! Probala s milion drugih zenskih cajeva, maticna mlijec, alkohol nikad ne pijem, u zivotu nisam upalila cigaretu niti bilo tko iz moje okoline pusi, svaki ginekoloski pregled uredan, sve skolski i na svom mjestu ali trudnoce nema! Nakon price moje soc ginekologice kako se treba opustit da ce sve doc i bla bla ja sam popi.. i direkt privatno u polikliniku za neplodnost. Dr. stara skola, pregleda sto ima, obavimo spermiogram i odmah kaze kod vas nema velikih problema, cekla mengu, popila 2 i pol klomifena u 5 dana, dobila progesteron u vaginaletama i bromergon radi blago povisenog prolaktina! Ostatak price je u potpisu, 18. ciklus nisam docekala, hvala Bogu! Nemojte se bojat tih tableta! U zivotu toliko toga loseg probate i dozivite da niste ni svjesne a sto je itekako stetnije! Ja sam prva da se prvo proba s prirodnim, ali kad ne ide prestanite se mucit i dajte priliku medicini! 

Rozica2810
    19. Prosinac 2015. 19:57

miska

Vidim da se vodila diskusija oko hormonalnih tableta, pa da vam napisem svoje iskustvo iako ga mnoge tu i znaju! 
    15 ciklusa trudenja, vrkutu sam pila zadnje 3-4 godine cisto preventivno! Probala s milion drugih zenskih cajeva, maticna mlijec, alkohol nikad ne pijem, u zivotu nisam upalila cigaretu niti bilo tko iz moje okoline pusi, svaki ginekoloski pregled uredan, sve skolski i na svom mjestu ali trudnoce nema! Nakon price moje soc ginekologice kako se treba opustit da ce sve doc i bla bla ja sam popi.. i direkt privatno u polikliniku za neplodnost. Dr. stara skola, pregleda sto ima, obavimo spermiogram i odmah kaze kod vas nema velikih problema, cekla mengu, popila 2 i pol klomifena u 5 dana, dobila progesteron u vaginaletama i bromergon radi blago povisenog prolaktina! Ostatak price je u potpisu, 18. ciklus nisam docekala, hvala Bogu! Nemojte se bojat tih tableta! U zivotu toliko toga loseg probate i dozivite da niste ni svjesne a sto je itekako stetnije! Ja sam prva da se prvo proba s prirodnim, ali kad ne ide prestanite se mucit i dajte priliku medicini! 

istina, slazem se ! bas lijepo napisano 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI