Bebinjo, stvarno te duugo nije bilo, drago mi je da si nam se javila I zelim ti sto prije prelazak na pdf trudnoca I jednu skolsku I urednu trudnocu, kako si ti?
14.06.2014. L ♥
Vidim da se vodila diskusija oko hormonalnih tableta, pa da vam napisem svoje iskustvo iako ga mnoge tu i znaju!
15 ciklusa trudenja, vrkutu sam pila zadnje 3-4 godine cisto preventivno! Probala s milion drugih zenskih cajeva, maticna mlijec, alkohol nikad ne pijem, u zivotu nisam upalila cigaretu niti bilo tko iz moje okoline pusi, svaki ginekoloski pregled uredan, sve skolski i na svom mjestu ali trudnoce nema! Nakon price moje soc ginekologice kako se treba opustit da ce sve doc i bla bla ja sam popi.. i direkt privatno u polikliniku za neplodnost. Dr. stara skola, pregleda sto ima, obavimo spermiogram i odmah kaze kod vas nema velikih problema, cekla mengu, popila 2 i pol klomifena u 5 dana, dobila progesteron u vaginaletama i bromergon radi blago povisenog prolaktina! Ostatak price je u potpisu, 18. ciklus nisam docekala, hvala Bogu! Nemojte se bojat tih tableta! U zivotu toliko toga loseg probate i dozivite da niste ni svjesne a sto je itekako stetnije! Ja sam prva da se prvo proba s prirodnim, ali kad ne ide prestanite se mucit i dajte priliku medicini!
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Mimica24 10.12.
JanaH. 15.12.
Darliv 21.12.
Tanijatravan 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.
MajaSocka 06.01.
Sjuskica 10.01.
Segy 13.01.
Anchy 15.01.
Vecka 18.01.
Luki, sljedeći termin za pregled mi je 11.1.2016. :) Onda ćemo biti veliki :)
miska, dobro veliš, ako trebaju tablete, onda uzimajte kako je dr rekao/rekla ..i bebica će doći.
Rozica, ma izdržat ću ja sve to zbog svoje mrvice :)
Danas sam navalila na slatko, a do sad nikako prožvakati bilo što.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Da li je itko imao problema sa štitnjačom? Kako to prepoznati?
Ne znam zasto ali imam neki filing da mi stitnjaca ne radi kako treba
Sortiraj odgovore
Najstariji