Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    19. Prosinac 2015. 10:04

Jutro! 

Kod mene još ništa :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Tina0110
    19. Prosinac 2015. 10:23

Kod mene tamno smeđi iscjedak, izgleda da M stiže, opet ništa :(

Tina0110

zabica25
    19. Prosinac 2015. 10:51

Jutro trudilice moje.
    Ja danas prijavljujem prvo povraćanje. Muka mi je onak. Bebica me već sad ljuti 
    Ali svejedno ju jako volim. Svjesna sam da će to još neko vrijeme trajati ali onda će prestati.
    Cure, žao mi je što vam došla M..zaista. Ali ne gubite nadu, sve je u kartama zapisano

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

LuKi5
    19. Prosinac 2015. 11:43

miska, uf zgaravica. Bademi pomazu kod zgaravice, a negdje sam procitala I da zvakace gume pomazu, kao zvakanje ju ublazava, morat cu I to isprobati jer me bas drma na redovnoj bazi od one crijevne viroze, svaku vecer. Sretno na pregledu I neka hormoni budu I ostanu u redu 
    :)))

Anchy, drago mi je da ti je bolje, ali mi je zao zbog M. Ja sam evo ok, smisljam sto bi mogla praviti od kolaca za rodendan  Ako uhvatim vremena napeci cu krostula, samo sto nemam uopce apetita :/ Barem mi je gust raditi kolace, pa nek ih drugi jedu haha 

Rozica, glavu gore, biti ce sve dobro, sve za bebu. Meni je od duphastona isto bilo muka, logicno s obzirom da sadrzi progesteron, zovu ih cuvarom trudnoce, nadam se da ce ti pomoci I darovati plus :))) PS. Nemoj ga piti u isto vrijeme kada I euthyrox, probaj si rasporediti neki razmak u danu izmedu te dvije tablete. Vjerujem da ces imati plus ko kuca pa da ni neces morati uzimati klomifen. Sretno na pregledu kod endokrinologa :)) 

zabice, drzi ee, proci ce I to povracanje. Kad ti je sljedeci pregled? 

Tanija, kako su ti otkrili intoleranciju na laktozu, meni je doktor rekao da je moguce da je imam s obzirom na simptome, da bi se trebala testirati, ali kako se zaredalo svega zivog u kratkom roku nisam se isla testirati, nekako je palo to u drugi plan.Nije me odmah testirao da vidi ako ce se stolica I bolovi rijesiti kada se rijesim unutarnjih hemoroida (dobila sam ih od poroda), ali nije. Sram me vise doci kod doktorice koliko sam puta tamo. Svako malo neki vrag. Udomacila sam se u ordinaciji haha

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    19. Prosinac 2015. 11:48

Jana, imas kakvih simptoma, icega? Hvala za odgovor za zamijenu gustina, ja ga isto nikad nisam niti kupila niti koristila, nekako bi samo preskakala recepte docim bi ugledala da sadrze gustin ili slag.

14.06.2014. L ♥

Rozica2810
    19. Prosinac 2015. 11:55

Jutriiic trudilice mojee 

zabice zao mi je da te dopalo to povracanje, ali sve za bebicu, bude to proslo i posli mozes uzivat u blazenom stanju 

Tina0110 ta vrazja vjestica, bit ce srece kad ne budes ocekivala i nadam se da je to sljedeci cikluus 

Jana bas sam uzbudena zbog tebe, nadam se da je T u pitaanju 

Segy znaci i kod tebe vjestica, kada prode odma u akciju i to svaki drugi dan, nadam se da ce blagdani urodit plodom, drzim palcevee 

darliv nadam se da nije stigla, nista jos nije gotovo !

bebinjo sijecam se tebe prije nego sto sam se uclanila, jer Vas vec duuuugo pratim ... zelim ti od srca da se sljedeca trudnoca ostvari sto prije i da bude sve u redu ! 

iivanaa tako i ja .. tablete su mi uhhh .. ali dobro sto ti kazes sve za bebicu ! Meni moja ginicka dala tablete a jos se nismo ni poceli trudit .. Daj mi reci ti klomifen ili kako vec, to su isto neke hormonalne tablete ??
    I da vjerujem da ces sigurno uspjet i da nas u 1. mj ceka tvoj pluusic 

tanija odlican tekst u vezi laktoze, to je uvijek dobro znati !

Anchy kakvo je stanje kod tebe ??

Vecka svaka ti cast sto si nam tako vrijedna i pratis listu za NE dobit ! I nadam se da ti NECES dobit 18.01. Sretnoo 

LuKi hvala ti punoo za savjet ! I ja sam malo skepticna sto se tice tih tableta zajedno, ali valjda ginicka zna .. pila sam ih vec i nije bilo problema ! Znam da si ti sva u tome pa da te pitam znaci moze Euthyrox i duphaston skupa ??

Ostalim dragim trudilicama i trudnicama punoo srece zelim i velika pusaaaa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.