Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozica2810
    18. Prosinac 2015. 18:50

Dobra vecer cure 
    Evo da Vam javim novosti sa pregleda .. prvo dok san izvadila krv proslo je 100 god i jos mi nalazi nece bit gotovi kad je pregled zakazan i jos bonus nista od ovulacije izgleda da ju cak i rijetko imam s ovakvim ciklusima i PCO 
    Dala mi je duphaston, da ju valjda potakne neznam ni sama i rekla mi je ako ne ostanem trudna za 3 mj da cu provat klomifen ... Da Vam iskreno kazen, uzasavan se tih tableta vise, ali eto .. Uglavnom mozemo pocet pokusavat od strane ginekologa, a za stitnjacu moran vidit ... Malo san tuzna, ali kad sve sede na misto bit ce bolje 
    Kako ste mi Vi ?? Kako ste provele dan ??

iivanaat27
    18. Prosinac 2015. 19:00

Rozica2810

Dobra vecer cure 
    Evo da Vam javim novosti sa pregleda .. prvo dok san izvadila krv proslo je 100 god i jos mi nalazi nece bit gotovi kad je pregled zakazan i jos bonus nista od ovulacije izgleda da ju cak i rijetko imam s ovakvim ciklusima i PCO 
    Dala mi je duphaston, da ju valjda potakne neznam ni sama i rekla mi je ako ne ostanem trudna za 3 mj da cu provat klomifen … Da Vam iskreno kazen, uzasavan se tih tableta vise, ali eto .. Uglavnom mozemo pocet pokusavat od strane ginekologa, a za stitnjacu moran vidit … Malo san tuzna, ali kad sve sede na misto bit ce bolje 

O znaci mi smo sad obadvije na duphastonu, i ja ga sad pijem evo rekao mi je ginic 10 dana ga pit, i onda odmah 5dan ciklusa novog odmah komiflen da pijem :) 
    Vjeruj ni ja nevolim te tablete i nisam za njih, ali za malisana vrijedi probat sve... 
    Budemo vidjele kako ce nam se posreciti... Drzimm figee 

Anchy30
    18. Prosinac 2015. 19:20

Rozica2810

Dobra vecer cure 
    Dala mi je duphaston, da ju valjda potakne neznam ni sama i rekla mi je ako ne ostanem trudna za 3 mj da cu provat klomifen … Da Vam iskreno kazen, uzasavan se tih tableta vise, ali eto .. Uglavnom mozemo pocet pokusavat od strane ginekologa, a za stitnjacu moran vidit … Malo san tuzna, ali kad sve sede na misto bit ce bolje 

Draga nemoj biti tužna...sve za bebicu....sve će to biti dobro!!I ja ne volim tablete,ali ako će one pomoći,zašto ne...Držim fige!!

Anchy30

• tanijatravan
    18. Prosinac 2015. 19:24

Joj bljak taj duphaston meni jos vise bilo muka od njega!

Kopiram vam jedan moj post od prije nekih mjesec dana:
    Ima li mama koje NE PODNOSE LAKTOZU? 
    Ako da evo Vam par savjeta: folacin sadrže laktozu, i meni su jako smetale, pa sam prešla na Prenatal od Natural Wealtha, nema laktoze a imaju dovoljnu količinu folne kiseline.
    Nadalje s obzirom da mlijeko i jogurte ne konzumiram, za dodatak sam uzimala od Twinlaba tablete zovu se Calcium citrate (i još uz kalcij imaju i magnezij). Inače kalcij i magnezij se bore za položaj u tijelu pa bi ga trebalo uzimati u omjeru 2:1 u korist kalcija.
    S obzirom da sam u 1.trudnoći počela dobivati hb kontrakcije u 14.tj. još sam morala pojačati i magnezij, pa sam uzela isto od Natural Wealtha.
    Što se tiče 2.trudnoće zbog krvarenja dobila Duphaston, on isto SADRŽI LAKTOZU, i užasno mi je bilo od njega, tako da slobodno tražite zamjenu (meni dali utrogestan)-i od jednih i od drugih se napusem kao zaba!
    Kad mi ga je prepisivao dr.uvjeravao me da nema to laktozu, nema šipak.
    Ima više vrsta laktoza u tabletama. Recimo laktoza hidrat mi ne smeta! Ona je u ergometrinu (dobije se za stiskanje maternice), ja dobila nakon spontanog i od njih mi nije bilo slabo a pila sam ih svaka 4sata.
    Evo nadam se da sam nekome barem malo pomogla vezano za tablete i laktozu za koju puno ljudi ni nezna da im smeta :)

Rozica2810
    18. Prosinac 2015. 19:35

iivana i Anchy hvala Vam drage curee na podrsci 
    Pijem jos i Eutyrox za stitnjacu, ali mi je ona rekla da mogu to pit skupa .. bojim se tih hormonalnih tableta pogotovo kad procitam upute trombolija, zgrusavanje krvi .. Trenutno sam bas zbunjena, pokusala bi s vrkutom, a trave nemozes spominjat pred doktorima .. Sto Vi cure mislite za te hormonalne tablete ??

Segy
    18. Prosinac 2015. 20:16

Vecer 😘😘

Rozica- zao mi je draga da moras piti te tabletine, ali sta ces, bitno da ugledas plusic 😘

Anchy- draga zao mi je ako je dosla glupa M, ali glavu gori novi ciklus ceka...

Ostalim curkama 😘
    Sta radite?

Ja cu evo sad zamislite sta jesti cokolino 😂😂😂, uhvatila me zelja i sad moram.. 
    Kako se osjecam, nista novo, ako sutra ne dobijem tetu M odmah ujutro cu s prvim urinom opet ponoviti test..

iivanaat27
    18. Prosinac 2015. 21:09

Segy ooo da cokolino je predobro i ja ga volim,makar je to djecija hrana heheh :D
    Evo ja odmaram,danas sam se malo pocastila pa si kupila 3 pari nausnica lijepih onih visecih,pa malo kozmetike i tako..morala sam se malo razveselit prije ovog vikenda,jer za vikend imam puno posla i svega,pakiranje kofera za hr za godisnji,ciscenje,nokte si izgelirat, sve poklone spakirat i uff da nepricam vise..bas nevolim kad imam tako puno posla heheh :( al barem cu se na godisnjem opustit jer cu bit sa svojim dragim ljudima + da cu i komiflen pocet piti cim pri kraju godisnjeg tako da cim se vratim natrag,vratit cu se opustena pa se nadam da ce doci onda do plusica napokon heheh :D nego ja se raspisala previse, kako si ti segy? Sta ima novog kod tebe? 
    Sta cure kod vas ima novog? 

iivanaat27
    18. Prosinac 2015. 21:14

Rozica ma naravno, tu smo uvijek jedna za drugu 

Hormonalne tablete? Hm? Prvo ja bas nevolim nikakve tablete i izbjegavam ih sto vise mogu..evo meni je vec prije godinu dana ginic preporucio komiflen pa ga nisam uzela nego sam sa konopljikom malo probavala ali mi nije ona pasala i onda sam na vrkutu ona mi je dobra, ali ipak sam sad nakon termina sa ginicem odlucila ipak probati sada sa duphastolom i komoflenom.. Mrzim sto ih moram piti i najrade nebi,ali zbog bebaca cu sve pokusati,jer mi imak ove 2 i sitno godine pokusavanja idu vise na zivce... 
    Zato se iskreno nadam da ce u prvom mjesecu s komiflenom odmah uspijet tako da netrebam vise poslje nastavit piti ih ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI