Segy, i ja ne mogu dočekati da prođu ova 2 dana, trajat će ko godina
Chichita, točno znam taj osjećaj pozitivne lh trakice, hahahha isto kao i tebi, ko da sam vidila plusić, ne mogu zamislit kako ću se tek radovat jednog dana ako Bog da stvarno plusiću
Ejic, uživaj u T i da sve prođe bez mučnina

Evo me evo, nisam vas zaboravila. Bila sam s dragim cijeli tjedan u austriji pa sam se pokusala sto vise opustit i ne mislit na pregled. Uglavnom sam provela dane u krevetu s mucninama ali ok, i to ce proc!
Danas sam bila na pregledu i culi smo i vidjeli srceko i veliku glavu i hvala bogu sve je ok! Tako da bih svim buducim mamicama savjetovala da ne idu prije 7. tjedna na nikakve preglede jer se meni s 6+2 vidjela samo gestacijska i umirala sam od brige i straha cijeli tjedan!
Puse svima i mislim na vas
Evo me evo, nisam vas zaboravila. Bila sam s dragim cijeli tjedan u austriji pa sam se pokusala sto vise opustit i ne mislit na pregled. Uglavnom sam provela dane u krevetu s mucninama ali ok, i to ce proc!
Danas sam bila na pregledu i culi smo i vidjeli srceko i veliku glavu i hvala bogu sve je ok! Tako da bih svim buducim mamicama savjetovala da ne idu prije 7. tjedna na nikakve preglede jer se meni s 6+2 vidjela samo gestacijska i umirala sam od brige i straha cijeli tjedan!
Puse svima i mislim na vas
A ja danas zvala za 1.pregled i teta me pitala kad mi je bila zadnja M i sama racunala kad neka dodem. Rekla drugi tj u ut, a tad ce mi po zadnjoj M biti 5+6...
Ali ok, onda od tog pregleda necu puno ocekivati. Bas toga sam bila straha, svugdje pise da bi se u 6tt vec trebalo cuti srce i ako onda samu sebe uvjerim da ce se cuti, a onda se ne cuje e onda sljedi panikaaa

Miska, supeeeer za srčeko, baš mi je drago da je sve OK uživaj u T i nadam se da će mučnine što prije proći

I ja sam malo prije došla s pregleda, bebač je u redu, srčeko treperi, ali nisam uspjela čuti jer je rano..
6+2 sam danas...ali sve smo mi posebne žene, individue tako da nema straha, 11.1. će biti ponovni susret s mojom mrvicom, a onda ću već svakako čuti
Ejić, mislim da je s 5+6 rano, ali kao što sam rekla, možda se kod tebe već čuje

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Cure, hvala vam na savjetima!
Zvat cu sutra jos jednom da pitam radi li dr izmedu ovih blagdana pa cu onda odgoditi na tjedan dana ako radi. Ako ne, onda bi voljela vidjeti da li se mrvica uopce na dobro mjesto smjestila, a jos 4 tjedna cekanja od sad mi je duuuugo bez saznanja da je bar to ok Ali u tom slucaju idem tamo bez nekakvih velikih ocekivanja i to vec zbog toga jer mi je ovulacija kasnila 2 dana pa po tom taj dan ni necu biti 5+6 vec samo 5+4.
Cure, hvala vam na savjetima!
Zvat cu sutra jos jednom da pitam radi li dr izmedu ovih blagdana pa cu onda odgoditi na tjedan dana ako radi. Ako ne, onda bi voljela vidjeti da li se mrvica uopce na dobro mjesto smjestila, a jos 4 tjedna cekanja od sad mi je duuuugo bez saznanja da je bar to okAli u tom slucaju idem tamo bez nekakvih velikih ocekivanja i to vec zbog toga jer mi je ovulacija kasnila 2 dana pa po tom taj dan ni necu biti 5+6 vec samo 5+4.
Onda definitivno bez ocekivanja jer ti je to jako jako mala trudnoca! Ako je jos ultrazvuk slabiji pitanje je dal ce ti uopce ista vidjet!

Drage moje trudilice meni je danas 10 dpo po onom sto sam ja smatrala O, a 8 dpo ako je bila po kalendaru, a jajnici me ubijaju, pritisak dolje kao na dan kad dobijem M, a sljedeća bi trebala doci 21.12...inace sam htjela imati tako ponekad bolove tjedan prije tako da se ne smijem previse nadati..pijem jednu salicu dnevno stolisnika i vrkute, pa vidjet cemo hoce li me vjestica ljutiti dok budem pekla kolacice za Božić
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Trudnoća 5+6 je zapravo trudnoća 3tjedna i 6 dana (ako se računa od zadnje M)...
Računa se od zadnje M a oplodnja je bila najmanje dva tjedna kasnije...

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji