Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    15. Prosinac 2015. 20:04

Chichita, jesam, jesam se naoruzala, samo steta sto ce vjerojatno vecinu vremena provest u ladici 
    Meni evo stalno osjecaj da je M stigla trcim u wce, ali nije, cekam jutro i temp 😊

• tanijatravan
    15. Prosinac 2015. 20:53

Vecka drzim fige da temp poleti :)

Veja
    15. Prosinac 2015. 20:57

Tanija, hvalaa   necu se previse nadat 

iivanaat27
    15. Prosinac 2015. 21:17

Eto drago mi je onda da sam ga spomenula pa imas rezervu jednog naseg ginica :D ... Jojj daa, bas zezam i muza (on zna njemacki kao da je on austrijanac) da bi bilo dobro da se mozemo zamjenit on da opet uci a ja da znam...
    Heheh bome imam osjecaj da ga nikad nebudem savladala uff muka mi je od ucenja heheh ali da tocno to sto kazes sto vise biti u ukolini sa austrijancima i onima koji neznaju nas jezik i poslje ce to sve bolje i bolje ici... Najgore je pocekat i borbe da se oslobodis pricanja (posto ja imam strah da nebudem dobro sta rekla ili da cu krivo gramaticki govorit )... Imam osjecaj da ga nikad nebudem naucila hehe a i malo sam lijena za to,a znam da moram xD... A ti? Koliko ti je dugo trebalo da ga naucis da normalno mozes komunicirati? 

Heheh e sad sam zbilja otisla sa teme sa foruma,pocela sam o nj.jeziku koji nema veze sa ovom nasom forumskom temom... XD (Nemojte zamjerit cure :*)

sjuskica30
    15. Prosinac 2015. 21:35

Tina, nadam se da se primilo ovaj mjesec...Sigurno će uslijediti nagrada za tu opuštenost i širenje ljubavi između tebe i tvog dragog.
    Segy,držim fige na najjače da ovog mjeseca ne dođe...
    Vecka draga,ajmo malo optimizma....Znaš da će doći +ić kad se najmanje budeš nadala!!!!!
    Anchy,kod nas je Djed Mraz na ljestvama bio u Kauflandu prošli tjedan....100 i nešto kuna!!!!
    Tanija,eto O je bila pa se nadam da M neće doći...što se te temperature tiče....zadnja dva mjeseca temperatura bi mi kad bi došla vještica pala na 36,3 i tako ostala do dan prije ovulacije kad bi još pala za 0,1-0,3...Ovaj mjesec mi je došla M i temperatura stoji na 36,6. Tko će više znati...dobro spavam,ne sanjam,bolesna nisam...ma sve to ludo!!! Mislim da ću prestati sa mjerenjem nakon ovog ciklusa!!!

Obama2009
    15. Prosinac 2015. 22:12

Dobra večer drage moje. Nije me bilo neko vrijeme. Radim svaki dan i bas ne lovim nikako vremena. Stižu blagdani pa tako i navala na poslu.
    Ima li koja nova sa plusicem? Kako provodite Dane?
    Meni su trakice pokazale već 05.11 akciju. A M je bila 24.11 
    Mislim da je Tanija isto na listi kao ja. Cure, kako je vama? Ja sam isto, nikakve promjene zasad i vjerujem da nije ni ovaj mj nista. 
    Počela sam piti vrkutu krajem ciklusa i bas mi pase.
    Već dva,tri dana imam lagano probadanje u desnom jajniku. Ne znam dali je neka upala ili nešto. Zna me svako toliko malo probost pa nestane. Blaga bol. Ne trčim piškiti stalno i osjećam se super. 
    Mislim da je sve to od čaja, moguće jelda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.