Chichita, jesam, jesam se naoruzala, samo steta sto ce vjerojatno vecinu vremena provest u ladici
Meni evo stalno osjecaj da je M stigla trcim u wce, ali nije, cekam jutro i temp 😊
Eto drago mi je onda da sam ga spomenula pa imas rezervu jednog naseg ginica :D ... Jojj daa, bas zezam i muza (on zna njemacki kao da je on austrijanac) da bi bilo dobro da se mozemo zamjenit on da opet uci a ja da znam...
Heheh bome imam osjecaj da ga nikad nebudem savladala uff muka mi je od ucenja heheh ali da tocno to sto kazes sto vise biti u ukolini sa austrijancima i onima koji neznaju nas jezik i poslje ce to sve bolje i bolje ici... Najgore je pocekat i borbe da se oslobodis pricanja (posto ja imam strah da nebudem dobro sta rekla ili da cu krivo gramaticki govorit )... Imam osjecaj da ga nikad nebudem naucila hehe a i malo sam lijena za to,a znam da moram xD... A ti? Koliko ti je dugo trebalo da ga naucis da normalno mozes komunicirati?
Heheh e sad sam zbilja otisla sa teme sa foruma,pocela sam o nj.jeziku koji nema veze sa ovom nasom forumskom temom... XD (Nemojte zamjerit cure :*)
Tina, nadam se da se primilo ovaj mjesec...Sigurno će uslijediti nagrada za tu opuštenost i širenje ljubavi između tebe i tvog dragog.
Segy,držim fige na najjače da ovog mjeseca ne dođe...
Vecka draga,ajmo malo optimizma....Znaš da će doći +ić kad se najmanje budeš nadala!!!!!
Anchy,kod nas je Djed Mraz na ljestvama bio u Kauflandu prošli tjedan....100 i nešto kuna!!!!
Tanija,eto O je bila pa se nadam da M neće doći...što se te temperature tiče....zadnja dva mjeseca temperatura bi mi kad bi došla vještica pala na 36,3 i tako ostala do dan prije ovulacije kad bi još pala za 0,1-0,3...Ovaj mjesec mi je došla M i temperatura stoji na 36,6. Tko će više znati...dobro spavam,ne sanjam,bolesna nisam...ma sve to ludo!!! Mislim da ću prestati sa mjerenjem nakon ovog ciklusa!!!
Dobra večer drage moje. Nije me bilo neko vrijeme. Radim svaki dan i bas ne lovim nikako vremena. Stižu blagdani pa tako i navala na poslu.
Ima li koja nova sa plusicem? Kako provodite Dane?
Meni su trakice pokazale već 05.11 akciju. A M je bila 24.11
Mislim da je Tanija isto na listi kao ja. Cure, kako je vama? Ja sam isto, nikakve promjene zasad i vjerujem da nije ni ovaj mj nista.
Počela sam piti vrkutu krajem ciklusa i bas mi pase.
Već dva,tri dana imam lagano probadanje u desnom jajniku. Ne znam dali je neka upala ili nešto. Zna me svako toliko malo probost pa nestane. Blaga bol. Ne trčim piškiti stalno i osjećam se super.
Mislim da je sve to od čaja, moguće jelda?
Sortiraj odgovore
Najstariji