Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    14. Prosinac 2015. 09:27

Ejic - čestitam na plusiću! 

ja sljedeća za testić, neznam di sam savila ove svoje testiće koji su spremno čekali :/

Nemam apsolutno nikakvih simptoma.. Inače me odmah po završetku plodnih dana počinje pucati pms, i to opaki, od osjećaja napuhnutosti, sise ogromne i bolne, želja za slatkim prestrašna ; 
    a sad niš od toga... 

Neznam... 
    Čekam  sutra (nadam se da ću izdržati)  pa ujutro odmah radim test! 

Ovaj vikend nam je bil naporan, već od petka akcija... 
    Stigel mi brat doma, od 7.mj je bil u JAR-u, klinci su ga se zaželjeli pa smo kod mojih bili po cijele dane, s time da smo u subotu bili na jednoj božićnoj fešti i ostali do pola 6 ujutro, hahaaha
    Jučer kod mojih na ručku, i evo danas već ponedjeljak, učenje i radim domaće zadaće s klincima (hvalabogu pa su popodne u školi inače bi buđenje bilo u pola sedam)..

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Minions
    14. Prosinac 2015. 09:41

Jutreko! 
    Hvala curke na rječima podrške! I ja sam uz vas! 😘😘 
     Sad kroz vikend sam imala obaveze i iskoristila vikend da uživam s mužem jer kroz tjedan zna i duže raditi i tako... 
    Eto i ja još ležim u krevetu,neda mi se dići iz toplog! 
    Danas popodne idem do ginekologice. m još traje al je jako slaba,skoro pa da je i nema.  Ići ću makar mi i ultrazvuk napravila i poslala na vadjenje krvi, što vi mislite o tome!??

Minions
    14. Prosinac 2015. 10:07

Necu odma danas ici vadit hormone, nego joj reći da mi da uputnicu pa ću čuti kad da idem vadit. čitala sam na netu da se ti hormoni vade 3-5dc. A sad dal je tako il ne neznam...

JanaH.
    14. Prosinac 2015. 10:08

Ja isto mislim da nece raditi uzv ako traje M...

Meni je NPR radila uzv za vrijeme krvarenja (ali to je valjda drugačija situacija jer je u Pitanju bil spontani)......

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Minions
    14. Prosinac 2015. 10:19

😞 ali meni nije napravila uzv prije 3 mj. I neznam koji je razlog tolkog kašnjenja m! Da nisu možda ciste il šta već razlog! Ići ću pa makar me poslala van,.,. al prije mi bude sve objasnila..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.