Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iivanaat27
    13. Prosinac 2015. 19:40

Ejic cestitam ti od.  na T!!!!! I svima zelimm sto prije + 

baby♡girl
    13. Prosinac 2015. 19:49

Cestitam novim plusićima. Nek vam trudnoće budu školske. 😆😆
    Samo sam vam došla dati malo podrške i kamion pozitive. Ja sam isto prije malo više od godinu dana krenula na ovom pdf-u. Evo me sada u 13 tj. Nisam pratila bazalnu, ali u ciklusu kad sam imala 3-4 odnosa sve ukupno i to niti jedan u plodnim danima, ostala sam trudna. Želim vam svima da što prije ostvarite svoje želje za bebicama. Pusa svima 💜
    LuKi pusa tebi i malenom, drži mi se. Nadam se da ćeš uskoro ozdraviti i biti aktivna trudilica i naravno da L dobije seku malu, a moze i bracu 💗💗💗

Segy
    13. Prosinac 2015. 20:09

Dobra vecer drage 😍
    Ja se tek sad uspila javiti, dosli u Split oko sedam i dok sam malenu pripremila za krevet.. Ne mogu vam opisati koliko sam umorna od plesa, skakanja, jako je lipo bilo na svadbi, al jedvo cekam da se naspavam..

Uspila sam nesto procitati..
    Ejic-cestitam draga na +… Neka je sa srecom..
    Sjuskica-zao mi  je zbog menge, ali glavu gore…

Kako ste inace?

Sta se mene tice i ovog ciklusa to je precudno, to jos nisam imala, znaci nakon ovulacije tri ili cetri dana mene boli kao da cu procuriti i tako, onda jedan dan nista, drugi opet malo, u petak me je bas bolilo, i u subotu i danas nista, malo mozda danas u autu dok smo se vozili..
    Sad ti Boze to znaj.. Nekako sam napuhana, sise ko puding hebote, ne bole al ono.. Ko da sam ih punila, btw-tek mi je 19dc!!!!! Jedvo cekam vise da mi prodje ovaj ciklus da znam na cemu sam..

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Veja
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11.
    Mimica24 10.12.
    JanaH. 15.12.
    Vecka 16.12.
    Anchy30 19.12.
    Segy 20.12.
    Darliv 21.12.
    Tanijatravan 24.12.
    Chichita 25.12.
    Obama2009 25.12.
    Tina220210 25.12.
    Leonaaa 26.12.
    Schinin 27.12.
    MajaSocka 06.01.
    Sjuskica 10.01.

Jana, kakvo je stanje? Ti si slijedeća za Ne dobiti
    Segy, ma nek si se isplesala i izguštala, bit će odmora
    Ja evo u iščekivanju M, treba stići za dva dana i nekako baš mislim da i hoće, jer me je jutros baš probudila bol u trbuhu. Temp je pala za 0,1 i jutros je bila 36,7.

Ostale cure, kako ste?

Segy
    14. Prosinac 2015. 09:19

Jutro Vecka, jos lezim u krevetu. Muz na poslu, mala u vrticu..

Drzim ti fige da ipak ne dodje… Jel jos sta osjetis?

Chichita
    14. Prosinac 2015. 09:18

Jutro drage moje prijateljice,
    Ejic draga, od srca ti čestitam na plusiću...neka prođe sve u najboljem redu.
    Sjuskice žao mi je zbog vještie ili nazovimo ju u ovo božično vrijeme Grinch...sad za Badnjak pod bor i akcija
    ja sam ovaj savršeni ciklus uspjela totalno zabrljati. Ovako...Lh trakica mi je u petak (11.12.2015) počela pokazivati drugu crticu ja otišla na selo i nisam ih uzela sa sobom tako da ostale dane nisam provjeravala...pokrili smo sve dane od 6.12. osim subote 12.12. jer smo imali goste do dugo u noć... jučer ujutro jesmo...e sad ja se tješim da spermići ostanu aktivni duže od 24 sata....što vi mislite jesmo li totalno fulali ovaj ciklus ili imamo šanse.

Segy
    14. Prosinac 2015. 09:22

Chichita

Jutro drage moje prijateljice,
    Ejic draga, od srca ti čestitam na plusiću…neka prođe sve u najboljem redu.
    Sjuskice žao mi je zbog vještie ili nazovimo ju u ovo božično vrijeme Grinch…sad za Badnjak pod bor i akcija
    ja sam ovaj savršeni ciklus uspjela totalno zabrljati. Ovako…Lh trakica mi je u petak (11.12.2015) počela pokazivati drugu crticu ja otišla na selo i nisam ih uzela sa sobom tako da ostale dane nisam provjeravala…pokrili smo sve dane od 6.12. osim subote 12.12. jer smo imali goste do dugo u noć… jučer ujutro jesmo…e sad ja se tješim da spermići ostanu aktivni duže od 24 sata….što vi mislite jesmo li totalno fulali ovaj ciklus ili imamo šanse.

Jutro draga 😘
    Nadam se da ste pokrili.. E da, spermici prezive cak do 48h.. 

JanaH.
    14. Prosinac 2015. 09:27

Ejic - čestitam na plusiću! 

ja sljedeća za testić, neznam di sam savila ove svoje testiće koji su spremno čekali :/

Nemam apsolutno nikakvih simptoma.. Inače me odmah po završetku plodnih dana počinje pucati pms, i to opaki, od osjećaja napuhnutosti, sise ogromne i bolne, želja za slatkim prestrašna ; 
    a sad niš od toga... 

Neznam... 
    Čekam  sutra (nadam se da ću izdržati)  pa ujutro odmah radim test! 

Ovaj vikend nam je bil naporan, već od petka akcija... 
    Stigel mi brat doma, od 7.mj je bil u JAR-u, klinci su ga se zaželjeli pa smo kod mojih bili po cijele dane, s time da smo u subotu bili na jednoj božićnoj fešti i ostali do pola 6 ujutro, hahaaha
    Jučer kod mojih na ručku, i evo danas već ponedjeljak, učenje i radim domaće zadaće s klincima (hvalabogu pa su popodne u školi inače bi buđenje bilo u pola sedam)..

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Minions
    14. Prosinac 2015. 09:41

Jutreko! 
    Hvala curke na rječima podrške! I ja sam uz vas! 😘😘 
     Sad kroz vikend sam imala obaveze i iskoristila vikend da uživam s mužem jer kroz tjedan zna i duže raditi i tako... 
    Eto i ja još ležim u krevetu,neda mi se dići iz toplog! 
    Danas popodne idem do ginekologice. m još traje al je jako slaba,skoro pa da je i nema.  Ići ću makar mi i ultrazvuk napravila i poslala na vadjenje krvi, što vi mislite o tome!??

Segy
    14. Prosinac 2015. 09:50

Minions

Jutreko! 
    Hvala curke na rječima podrške! I ja sam uz vas! 😘😘 
     Sad kroz vikend sam imala obaveze i iskoristila vikend da uživam s mužem jer kroz tjedan zna i duže raditi i tako… 
    Eto i ja još ležim u krevetu,neda mi se dići iz toplog! 
    Danas popodne idem do ginekologice. m još traje al je jako slaba,skoro pa da je i nema.  Ići ću makar mi i ultrazvuk napravila i poslala na vadjenje krvi, što vi mislite o tome!??

Hej draga, mozda da jos pricekas da ti nista ne curi. Jer dok imas m i vadis krv, hormoni su sigurno drugaciji.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI