Segy, meni isto stanje kao i jučer, jutros temp opet 36,7, tako da ako sutra ne padne mislim da je to to, al po prethodnim ciklusima uvijek je pala sa 36,7 na 36,3, tako da oće vjerujem i sutra, jer apsolutno ne vjerujem da smo uspili. Držim fige da je kod tebe uspilo, i da ćeš još malo ugledati plusić
Chichita, blago tebi i ja bi da ne mislim, al nemoguće sutra bi trebala stići, odnosno ne stići, ufff
A što se tiče Božićnog raspoloženja, meni tek sada nastupa, danas mi mjenjaju vrata na stanu i zatvaramo balkon i nakon toga kreće moje čišćenje i ukrašavanje, tek ću tada imate pravi Božićni ugođaj, jedva čekaam
Tina, supeeer da si ste se opustili
Cure moje sve vas pozdravljam :) ja sam jučer išla vaditi krv hormone (progesteron, estradiol, lh, fsh). Danas stižu nalazi pa ću znati valjda više šta je bilo sa O. Jer kako znate (da ne vraćate sad natrag) meni su lh trakice pokazivale pik 3 dana (2,5 dana preciznije) 17., 18. i 19. dan ciklusa. 20.10.temp.pala na 36,1 a tek 21.dan ciklusa na 36,5. Kod mene je valjda sve samo ne kako bi trebalo biti Jučer mi je bio 21.dan ciklusa, a po meni i boli u jajnicima ovulacija je bila 18. popodne pa na 19.dan ciklusa. a kasnije čitam da bi se 7 dana nakon O trebalo vaditi progesteron
Kako se ja nasmijem kad vidim da netko radi gluposti kao i ja, npr. mjeri temp.tek tako bezveze hahaha
I sva čast cure šta možete čekati sa testovima do dana očekivane vještice, ja znam da ću sigurno par dana prije napraviti (aravno ako mi progesteron pokaže da je bila normalna ovulacija)
Tanija, držim fige da je ipak bila O
Ja se ne usudim više raditi test ranije, iz mjeseca u mjesec razočaranje. Testića imam 9 kom u ladici spremno čekaju, al ih vjerojatno ovaj ciklus neću iskoristiti, tako da će čekati neka bolja vremena
Sortiraj odgovore
Najstariji