Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    15. Prosinac 2015. 08:32

Jutrooo

Jana, kakvo je stanje??

Ostale cure kako ste jutros, ima li kakvih simptomčića?

Veja
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11.
    Mimica24 10.12.
    JanaH. 15.12.
    Vecka 16.12.
    Anchy30 19.12.
    Segy 20.12.
    Darliv 21.12.
    Tanijatravan 24.12.
    Chichita 25.12.
    Obama2009 25.12.
    Tina220210 25.12.
    Leonaaa 26.12.
    Schinin 27.12.
    MajaSocka 06.01.
    Sjuskica 10.01.

Segy
    15. Prosinac 2015. 08:44

Jutro curke 😘

Vecka, kod mene nista posebno, osim jutros me malo stricalo i osjetim neki mlaz da ide iz mene, kad ono iscjedak, ovako obilno ne pamtim kad sam imala.. Lijeva sisa me boli kad malo stisnem.. Nisam pametna vise..
    Kod tebe?

Chichita
    15. Prosinac 2015. 08:54

Jutro cure, kako ste mi? jeste li već sve u Božićnom raspoloženju? ja ću se sada posvetiti Božićnim aktivnostima...i malo zaboraviti na dane ciklusa...danas sam primjetila da su mi cice natekle i sad smo u neiščekivanju vještice.

Segy
    15. Prosinac 2015. 10:19

Chichita

Jutro cure, kako ste mi? jeste li već sve u Božićnom raspoloženju? ja ću se sada posvetiti Božićnim aktivnostima…i malo zaboraviti na dane ciklusa…danas sam primjetila da su mi cice natekle i sad smo u neiščekivanju vještice.

Joj draga ja sve radim da ne mislim na ciklus, ali kako se M priblizava tako je to nemogouce... Uf!!!!

Tina0110
    15. Prosinac 2015. 10:12

Curke moje, ja sam baš ok ovaj mjesec, pogotovo prošli tjedan :) Uspjela sam, iako sam mislila da je nemoguće, opustit se i uživat s dragim bez razmišljanja oće se uhvatit ili ne... baš smo uživali, napokon smo, mogu reći, vodili ljubav kad nam je došlo, bez predumišljaja, bez gledanja u kalendar... dragi mi rekao da smo ko zečevi bili prošli tjedan, samo hopa cupa

Što se tiče Božića i ukrašavanja, ove godine kod mene nema bora, jer mi je baka umrla ove godine, tako da neću kititi bor, barem je tako kod nas običaj, ali veselim se druženju s bližnjima i samom božiću :)

Segy
    15. Prosinac 2015. 10:18

Tina0110

Curke moje, ja sam baš ok ovaj mjesec, pogotovo prošli tjedan :) Uspjela sam, iako sam mislila da je nemoguće, opustit se i uživat s dragim bez razmišljanja oće se uhvatit ili ne… baš smo uživali, napokon smo, mogu reći, vodili ljubav kad nam je došlo, bez predumišljaja, bez gledanja u kalendar… dragi mi rekao da smo ko zečevi bili prošli tjedan, samo hopa cupa

Što se tiče Božića i ukrašavanja, ove godine kod mene nema bora, jer mi je baka umrla ove godine, tako da neću kititi bor, barem je tako kod nas običaj, ali veselim se druženju s bližnjima i samom božiću :)

Bravo za vas 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
    Drzim fige da se primilo....

Tina0110

Veja
    15. Prosinac 2015. 10:59

Segy, meni isto stanje kao i jučer, jutros temp opet 36,7, tako da ako sutra ne padne mislim da je to to, al po prethodnim ciklusima uvijek je pala sa 36,7 na 36,3, tako da oće vjerujem i sutra, jer apsolutno ne vjerujem da smo uspili. Držim fige da je kod tebe uspilo, i da ćeš još malo ugledati plusić

Chichita, blago tebi i ja bi da ne mislim, al nemoguće sutra bi trebala stići, odnosno ne stići, ufff
    A što se tiče Božićnog raspoloženja, meni tek sada nastupa, danas mi mjenjaju vrata na stanu i zatvaramo balkon i nakon toga kreće moje čišćenje i ukrašavanje, tek ću tada imate pravi Božićni ugođaj, jedva čekaam

Tina, supeeer da si ste se opustili

Segy
    15. Prosinac 2015. 11:06

Vecka

Segy, meni isto stanje kao i jučer, jutros temp opet 36,7, tako da ako sutra ne padne mislim da je to to, al po prethodnim ciklusima uvijek je pala sa 36,7 na 36,3, tako da oće vjerujem i sutra, jer apsolutno ne vjerujem da smo uspili. Držim fige da je kod tebe uspilo, i da ćeš još malo ugledati plusićChichita, blago tebi i ja bi da ne mislim, al nemoguće sutra bi trebala stići, odnosno ne stići, ufff
    A što se tiče Božićnog raspoloženja, meni tek sada nastupa, danas mi mjenjaju vrata na stanu i zatvaramo balkon i nakon toga kreće moje čišćenje i ukrašavanje, tek ću tada imate pravi Božićni ugođaj, jedva čekaam Tina, supeeer da si ste se opustili

Drzim fige da ne dodje sutra 😘
    Ti mjeris u ustima temp?
    Ja sam bas mjerila sad iz gluposti u uho 37,0..
    Al znam da ne vridi.. Tako da na to ne racunam..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI