Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tanijatravan
    15. Prosinac 2015. 15:10

Ma ja uopće ne čitam te komentare ispod tekstova jer svakakvih gluposti pročitam.
    Ja svoje dijete odgajam tako da se zna šta se smije a šta ne, i zna se kako se ponaša kad smo negdje u dućanu, kad smo u parku ili kad smo doma u vrtiću itd. Treba povisiti ton itekako, ali ne želim da me se moje dijete boji (kao ja svoje mame cijeli život) nego da ima poštovanja prema meni. Znaju mi reći moje cure joooj kako je on dobar pa nemoj mu braniti to ili to, a ja im kažem da je dobar bašzato jer mu ne puštam sve na volju. Naravno da i on bude ljut sa svim i svačim i ima pravo biti ljut i tužan ali mu ne dozvoljavam da se tada ponaša kao mali agresivac (bacanje sebe, bacanje igračka itd.).

Jana baš mi je žao šta morate to prolaziti, kao nije dovoljno da je dijete bolesno neg još i sve to :(

tipkovnica mi jede slova nekad :)

dobila sam nalaze, pišem ih u drugom postu.

• tanijatravan
    15. Prosinac 2015. 15:23

Znači meni je po mojim bolnim jajnicima ovulacija bila negdje 10./11. (četvrtak/petak) a ove sam nalaz vadila jučer 3/4dpo. Ja se nadam da je to luteinska faza (makar se 7dana od ovulacije vadi progesteron za vidjeti da li je bila o), jer ako nije luteinska faza onda su mi hormoni totalno u banani i te vrijednosti uopće neću pisati niti misliti da je drugačije.

estradiol 517,10  pmol/L (161-774)
    progesteron 28,10 nmol/l (5,3-86)
    LH 10,34 (1-11)
    FSH 3,05 (1,7-7,7)

Po ovome kad bi ubacila u graf neki bi bilo nekako sve školski. E a sad zašto mi se temp nije baš digla nemam pojma, bitno da su hormoni u redu a za temp nek bude kakva je.

Sad maloprije nekakvi bolovi, ma ni ne baš bolovi nego osjećaj kao da ću dobiti M, a danas 22dc, a 4/5dpo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.