Sjuskica30 držim fige da je to to i da češ nam uskoro javiti da se pokazao jedan veliki +...žao mi je zbog psića i mace,i sama imam mačku,i mogu ti reći da nam se toliko uvukla pod kožu,da ja nisam mogla povjerovati da se to može dogoditi....kako si rekla,smatramo je kao člana obitelji...može biti da je stres učinio svoje pa ti zato malo kasni,ali ja se iskreno nadam da je ipak razlog ono nešto lipše... SRETNO...
Sjuskica30 držim fige da je to to i da češ nam uskoro javiti da se pokazao jedan veliki +…žao mi je zbog psića i mace,i sama imam mačku,i mogu ti reći da nam se toliko uvukla pod kožu,da ja nisam mogla povjerovati da se to može dogoditi….kako si rekla,smatramo je kao člana obitelji…može biti da je stres učinio svoje pa ti zato malo kasni,ali ja se iskreno nadam da je ipak razlog ono nešto lipše… SRETNO…
HVALA jaca....ma dat će Bog jednom....
Tanija drzim fige da malca brzo prodje viroza! A za trakice hopa cupa pa pogodit ce kad je O hehehe :) Nemam stvarno iskustva s tim da su stalno tamne!
Sjuskica paaaa ti bi nam onda mogla biti nova trudnicaaa....bas finooo....jedva cekam taj tvoj plus za dva dana :)
Lukii...hej, kako si ti? Ja sam super, upravo putujem u busu za Zg pa malo kratim vrime na internetu!
Minions samo hrabro naprijed. Jeda dan padnemo al najvaznije je da oza toga ustanemo! Doc ce i nase veselje jednom!
Jaca najljepse je to sto si u svemu ostala pozitivna. Ne boj se pregleda, gledaj na njega jao jednu stepenicu blize ostvarenju zelje za bebicom ;)

url=https://lilypie.com]
Majo, uhvatila me nostalgija za Zagrebom, nedavno sam bila ali brzinski, samo po potvrdu doktorice da zamrznem jos jednu godinu na faksu I odmah kuci, a bas je poseban ZG ovako zimi.
Rozica, nemoj se nista bojati pregleda, zamisli koliko ce ti tek stresni biti u trudnoci, zato se lijepo opusti I shvati te preglede kao korak na putudo bebice, I bez sekiranja, nije dobra nervoza za stitnjacu. Mali princ je u nekom svom bebastom svijetu, sad ce za dva dana 18 mjeseci napuniti, upija ko spuzvica, sve razumije, ponavlja rijeci, ali je tvrdoglav I hiperaktivan, nema sekundu mira, u terrible twos fazi je. Mini pubertet hehe.
Ja sam evo dosla malo sebi, copila me neka crijevna viroza, pomijesana sa menstrualnim bolovima,groznicom, tlak I srce divljali, morala biti na dijeti caj I dvopek, pa me I secer zezao, hipoglikemijske epizode radi dijete, dehidracija, I dosla sam ko kostur, doslovno. Sad me zeza zgaravica, sve mi se cini da mi je antibiotik za bronhitis to izazvao. Sreca da me groznica drmala i bolovi su bili na najjace dok je maleni spavao. Proslo je I to, sad samo da se udebljam koju kilu
Minions, nekad je najbolje isplakati se I prespavati. Zelimti taj plus I prije nego uspijes obaviti sve pretrage I naravo da ti nalazi budu u redu. Ako ce te sto utjesiti, moj najduzi ciklus trajao je preko 270 dana, 9 mjeseci kasnjenja. Ceka I tebe tvoje malo cudo.

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji