Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    12. Prosinac 2015. 22:30

Majo, uhvatila me nostalgija za Zagrebom, nedavno sam bila ali brzinski, samo po potvrdu doktorice da zamrznem jos jednu godinu na faksu I odmah kuci, a bas je poseban ZG ovako zimi. 

Rozica, nemoj se nista bojati pregleda, zamisli koliko ce ti tek stresni biti u trudnoci, zato se lijepo opusti I shvati te preglede kao korak na putudo bebice, I bez sekiranja, nije dobra nervoza za stitnjacu.  Mali princ je u nekom svom bebastom svijetu, sad ce za dva dana 18 mjeseci napuniti, upija ko spuzvica, sve razumije, ponavlja rijeci, ali je tvrdoglav I hiperaktivan, nema sekundu mira, u terrible twos fazi je. Mini pubertet hehe.

Ja sam evo dosla malo sebi, copila me neka crijevna viroza, pomijesana sa menstrualnim bolovima,groznicom, tlak I srce divljali, morala biti na dijeti caj I dvopek, pa me I secer zezao, hipoglikemijske epizode radi dijete, dehidracija,  I dosla sam ko kostur, doslovno. Sad me zeza zgaravica, sve mi se cini da mi je antibiotik za bronhitis to izazvao. Sreca da me groznica drmala i bolovi su bili na najjace dok je maleni spavao. Proslo je I to, sad samo da se udebljam koju kilu 

Minions,  nekad je najbolje isplakati se I prespavati. Zelimti taj plus I prije nego uspijes obaviti sve pretrage I naravo da ti nalazi budu u redu. Ako ce te sto utjesiti, moj najduzi ciklus trajao je preko 270 dana, 9 mjeseci kasnjenja. Ceka I tebe tvoje malo cudo. 

14.06.2014. L ♥

sjuskica30
    13. Prosinac 2015. 08:09

Jutro....kao što rekoh,stres je vjerojatno učinio svoje jer meni nikad nije ni dana kasnila....jutros temperatura 36,4....odem na WC,a madam stigla ...sljedeći plodni su mi na sam Božić pa ćemo ga proslavit kako spada  hohoho

• tanijatravan
    13. Prosinac 2015. 09:37

LuKi5 hvala na pitanju, mali je od jucer popodne kao nov!

Sjuskica bas mi je zao da je M stigla 

Mene muci bazalna temp. 3 dana su Lh trakice bile pozitivne, jucer navecer je pocela blijediti. Danas i jucer imam bjelanjkast iscjedak. Prije 3 dana popodne/navecer ovulacijska bol. A bazalna uvijek nekako ista nema skoka pa me brine da mi mozda u ovoj fazi progesteron nije dovoljno visok :(

Jos cu vidjeti sutra ujutro, ako ne zovem gin pa cu pocet uzimati progesterone vaginalete (mozda nece biti kasno za ovaj ciklus, inace ide od 14-21dana ali a obzirom da je meni duzi ciklus mozda pomogne).

I da li je moguce ako je u 1.fazi ciklusa progesteron u redu da sad u ovoj fazi bude snizen?!

Bas sam danas bez volje kako sam vidjela tu temperaturu 

LuKi5
    13. Prosinac 2015. 12:24

Tanija, bas mi je drago da je ozdravio.  Nadam se da si se uspjela I ti malo odmoriti kako mu je bolje. :) Sto se tice progesterona, on se mijenja, moguce da ti je ovo anouvalicijski ciklus koji svaka zena ima u prosjeku jednom godisnje, iako sto se tice ovulacije, mjerodavnije su ti lh trakice nego temperatura. Mozda da nazoves gin. pa ce ti znati najbolje reci sto I kako. 

Anchy, meni ti je tlak prije bio konstantno nizak, nisam mogla donirati krv bas zbog tog tlaka, onda u trudnoci dosao na savrsenih 120/70, 130/80, onako po skolski. Nakon poroda mi se opet malo snizio I kako sam otisla u hipertireozu pocele su mi aritmije srcane I s njima je I tlak skocio I sad mi je vecinom povisen unatoc tabletama za tlak I srce. Faze kad mi naglo padne mi se obicno javljaju kad mi I secer padne. Pocnu mi se tresti ruke I znojiti dlanovi I kopcam ko Brzi iz Mucki. Budem cijela dezorijentirana I imam osjecaj kao da cu se onesvjestiti svaki tren. Meni gore napravi ovaj visoki tlak, a za njega uzimam 3 vrste tableta, jer mi nekad bez obzira na te tablete skace, pa mi od njega dodu glavobolje, nesanica, preznojavanje, tahikardija, nervoza, bolovi jaki. Je li ti sto rekla doktorica jos u vezi tog niskog tlaka, koliko cesto se tako onesvjestis? Bas je gadan taj tlak kad zeza

14.06.2014. L ♥

zabica25
    13. Prosinac 2015. 13:53

Drage moje trudilice, samo da vas pozdravim...mene mučnine ubijaju, sise bole za poluditi..
    Povraća mi se na veliko, ali nikako da uspijem

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.