Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sjuskica30
    13. Prosinac 2015. 08:09

Jutro....kao što rekoh,stres je vjerojatno učinio svoje jer meni nikad nije ni dana kasnila....jutros temperatura 36,4....odem na WC,a madam stigla ...sljedeći plodni su mi na sam Božić pa ćemo ga proslavit kako spada  hohoho

Anchy30
    13. Prosinac 2015. 15:46

sjuskica30

Jutro….kao što rekoh,stres je vjerojatno učinio svoje jer meni nikad nije ni dana kasnila….jutros temperatura 36,4….odem na WC,a madam stigla …sljedeći plodni su mi na sam Božić pa ćemo ga proslavit kako spada  hohoho

Baš mi je draga žao što je M došla!!

Anchy30

• tanijatravan
    13. Prosinac 2015. 09:37

LuKi5 hvala na pitanju, mali je od jucer popodne kao nov!

Sjuskica bas mi je zao da je M stigla 

Mene muci bazalna temp. 3 dana su Lh trakice bile pozitivne, jucer navecer je pocela blijediti. Danas i jucer imam bjelanjkast iscjedak. Prije 3 dana popodne/navecer ovulacijska bol. A bazalna uvijek nekako ista nema skoka pa me brine da mi mozda u ovoj fazi progesteron nije dovoljno visok :(

Jos cu vidjeti sutra ujutro, ako ne zovem gin pa cu pocet uzimati progesterone vaginalete (mozda nece biti kasno za ovaj ciklus, inace ide od 14-21dana ali a obzirom da je meni duzi ciklus mozda pomogne).

I da li je moguce ako je u 1.fazi ciklusa progesteron u redu da sad u ovoj fazi bude snizen?!

Bas sam danas bez volje kako sam vidjela tu temperaturu 

LuKi5
    13. Prosinac 2015. 12:24

Tanija, bas mi je drago da je ozdravio.  Nadam se da si se uspjela I ti malo odmoriti kako mu je bolje. :) Sto se tice progesterona, on se mijenja, moguce da ti je ovo anouvalicijski ciklus koji svaka zena ima u prosjeku jednom godisnje, iako sto se tice ovulacije, mjerodavnije su ti lh trakice nego temperatura. Mozda da nazoves gin. pa ce ti znati najbolje reci sto I kako. 

Anchy, meni ti je tlak prije bio konstantno nizak, nisam mogla donirati krv bas zbog tog tlaka, onda u trudnoci dosao na savrsenih 120/70, 130/80, onako po skolski. Nakon poroda mi se opet malo snizio I kako sam otisla u hipertireozu pocele su mi aritmije srcane I s njima je I tlak skocio I sad mi je vecinom povisen unatoc tabletama za tlak I srce. Faze kad mi naglo padne mi se obicno javljaju kad mi I secer padne. Pocnu mi se tresti ruke I znojiti dlanovi I kopcam ko Brzi iz Mucki. Budem cijela dezorijentirana I imam osjecaj kao da cu se onesvjestiti svaki tren. Meni gore napravi ovaj visoki tlak, a za njega uzimam 3 vrste tableta, jer mi nekad bez obzira na te tablete skace, pa mi od njega dodu glavobolje, nesanica, preznojavanje, tahikardija, nervoza, bolovi jaki. Je li ti sto rekla doktorica jos u vezi tog niskog tlaka, koliko cesto se tako onesvjestis? Bas je gadan taj tlak kad zeza

Anchy30
    13. Prosinac 2015. 15:37

LuKi5

Tanija, bas mi je drago da je ozdravio.  Nadam se da si se uspjela I ti malo odmoriti kako mu je bolje. :) Sto se tice progesterona, on se mijenja, moguce da ti je ovo anouvalicijski ciklus koji svaka zena ima u prosjeku jednom godisnje, iako sto se tice ovulacije, mjerodavnije su ti lh trakice nego temperatura. Mozda da nazoves gin. pa ce ti znati najbolje reci sto I kako. 

Anchy, meni ti je tlak prije bio konstantno nizak, nisam mogla donirati krv bas zbog tog tlaka, onda u trudnoci dosao na savrsenih 120/70, 130/80, onako po skolski. Nakon poroda mi se opet malo snizio I kako sam otisla u hipertireozu pocele su mi aritmije srcane I s njima je I tlak skocio I sad mi je vecinom povisen unatoc tabletama za tlak I srce. Faze kad mi naglo padne mi se obicno javljaju kad mi I secer padne. Pocnu mi se tresti ruke I znojiti dlanovi I kopcam ko Brzi iz Mucki. Budem cijela dezorijentirana I imam osjecaj kao da cu se onesvjestiti svaki tren. Meni gore napravi ovaj visoki tlak, a za njega uzimam 3 vrste tableta, jer mi nekad bez obzira na te tablete skace, pa mi od njega dodu glavobolje, nesanica, preznojavanje, tahikardija, nervoza, bolovi jaki. Je li ti sto rekla doktorica jos u vezi tog niskog tlaka, koliko cesto se tako onesvjestis? Bas je gadan taj tlak kad zeza

Uuuu pa tebi draga je baš gadno kad te uhvati!!
    Nije ništa rekla,tableta za niski nema...jednom je susjeda otkinila 1/3 tablete za visoki tlak i dala da popijem i nakon 2-3 minute ja kao nova!Već duže vrijeme me nije uhvatilo(osim neki dan za stolom ali mi je bila muka i u glavi čudno baš...pa sam se digla i otišla ...ali nakon 2,3 minute mi je bilo ok)ja to pripisujem i tome što je dragi nešto čačkao oko slomljenog prsta  i zavoj micao...uuuuuf....
    Ali kad me uhvati 2-3 puta za redom se onesvijestim,ako ne kužim odmah...u razmacima od par minuta...Dokt. mi  je rekla kad osjetim da mi je loše...neka legnem na pod/krevet i dignem noge u zrak...ja njoj dobro a što ako sam u tramvaju kako ću onda hehehe...ona meni ne smiješ stajati,moraš sjediti!
    Eto ne stajati na 1-om mjestu duže od par minuta,jesti slano,dignuti noge u zrak kad osjetiš da ti je loše...i to je to!Na sistematskom pregledu kad su mi slušali srce,rekli su da preskače i da ne kuca pravilno!!Eto ni njemu se ne radi kao i  M-(pr.mjesec je trajala 3 dana)...ja sam skužila da se mojem tijelu baš i ne radi ništa!!hehehe

Anchy30

14.06.2014. L ♥

zabica25
    13. Prosinac 2015. 13:53

Drage moje trudilice, samo da vas pozdravim...mene mučnine ubijaju, sise bole za poluditi..
    Povraća mi se na veliko, ali nikako da uspijem

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Veja
    13. Prosinac 2015. 16:05

Sjuskice, ocito je stres imao veliku ulogu s obzirom da ste sve dane pokrili koliko se sjecam ! E, bas mi je zao!  Al bit ce ako Big da vec slijedeci mjesec 
    Tanija, koji ti je dan ciklusa, mozda je stvarno anovulativan, trakice su pokazale da dolazi O, a temp nije odreagirala, cudno 

tanijatravan
    13. Prosinac 2015. 16:55

Vecka

Sjuskice, ocito je stres imao veliku ulogu s obzirom da ste sve dane pokrili koliko se sjecam ! E, bas mi je zao!  Al bit ce ako Big da vec slijedeci mjesec 
    Tanija, koji ti je dan ciklusa, mozda je stvarno anovulativan, trakice su pokazale da dolazi O, a temp nije odreagirala, cudno 

Danas 20. Vidjet cemo sutra ujutro. Ako nebude nista ici cu privatno odma izvaditi progesteron. Sad sam si odspavala 2 sata a temp. 36,7. Nije jutarnja ali je vislja nakon lijepog spavanja. Vidjet cemo ujutro.

darliv
    13. Prosinac 2015. 16:12

Ejic cestitam ti!!! 
    Zabice nisam te zaboravila, sutra cu se potruditi, evo peti dan od kuce do kuce, nikad vise ne zelim seliti, puna mi kapa prebacivanja i ciscenja, jos sada kad bih se trebala za Božić pripremati... 

Mislim na sve, cim uhvatim vise vremena pisat cu vam o svemu.. Ljubim vas

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Veja
    13. Prosinac 2015. 16:13

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11.
    Mimica24 10.12.
    JanaH. 15.12.
    Vecka 16.12.
    Anchy30 19.12.
    Segy 20.12.
    Darliv 21.12.
    Tanijatravan 24.12.
    Chichita 25.12.
    Obama2009 25.12.
    Tina220210 25.12.
    Leonaaa 26.12.
    Schinin 27.12.
    MajaSocka 06.01.

sjuskica30
    13. Prosinac 2015. 17:36

Vecka

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11.
    Mimica24 10.12.
    JanaH. 15.12.
    Vecka 16.12.
    Anchy30 19.12.
    Segy 20.12.
    Darliv 21.12.
    Tanijatravan 24.12.
    Chichita 25.12.
    Obama2009 25.12.
    Tina220210 25.12.
    Leonaaa 26.12.
    Schinin 27.12.
    MajaSocka 06.01.

Moj novi datum 10.1.2016. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI