Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tanijatravan
    15. Prosinac 2015. 12:40

Cure moje sve vas pozdravljam :) ja sam jučer išla vaditi krv hormone (progesteron, estradiol, lh, fsh). Danas stižu nalazi pa ću znati valjda više šta je bilo sa O. Jer kako znate (da ne vraćate sad natrag) meni su lh trakice pokazivale pik 3 dana (2,5 dana preciznije) 17., 18. i 19. dan ciklusa. 20.10.temp.pala na 36,1 a tek 21.dan ciklusa na 36,5. Kod mene je valjda sve samo ne kako bi trebalo biti   Jučer mi je bio 21.dan ciklusa, a po meni i boli u jajnicima ovulacija je bila 18. popodne pa na 19.dan ciklusa. a kasnije čitam da bi se 7 dana nakon O trebalo vaditi progesteron

Kako se ja nasmijem kad vidim da netko radi gluposti kao i ja, npr. mjeri temp.tek tako bezveze hahaha  

I sva čast cure šta možete čekati sa testovima do dana očekivane vještice, ja znam da ću sigurno par dana prije napraviti (aravno ako mi progesteron pokaže da je bila normalna ovulacija)

Segy
    15. Prosinac 2015. 12:46

tanijatravan

Cure moje sve vas pozdravljam :) ja sam jučer išla vaditi krv hormone (progesteron, estradiol, lh, fsh). Danas stižu nalazi pa ću znati valjda više šta je bilo sa O. Jer kako znate (da ne vraćate sad natrag) meni su lh trakice pokazivale pik 3 dana (2,5 dana preciznije) 17., 18. i 19. dan ciklusa. 20.10.temp.pala na 36,1 a tek 21.dan ciklusa na 36,5. Kod mene je valjda sve samo ne kako bi trebalo biti   Jučer mi je bio 21.dan ciklusa, a po meni i boli u jajnicima ovulacija je bila 18. popodne pa na 19.dan ciklusa. a kasnije čitam da bi se 7 dana nakon O trebalo vaditi progesteron

Kako se ja nasmijem kad vidim da netko radi gluposti kao i ja, npr. mjeri temp.tek tako bezveze hahaha  

I sva čast cure šta možete čekati sa testovima do dana očekivane vještice, ja znam da ću sigurno par dana prije napraviti (aravno ako mi progesteron pokaže da je bila normalna ovulacija)

Bokic draga 😘
    Nadam se da ce sve biti u redu.. 
    Drzim fige!!!!!!!!!!

Hahahaha, ma to ja tako sidim i onda me sve izludi i kazem ma ode miriti temp.. Jadne mi zene.. Pa se pipam po cicama, ma uzass..

Ali sam rekla ako dobijem M idem vaditi hormone, nisam ih vadila 6 god.. Na uzv sam bila i papu vadila u 7 mj, i sve je bilo ok.. Sad cu stvarno hormone morati viditi, jel tu sve ok.. Cisto da sam mirna.. Ako dobijem.. 

Ti si kao i ja, ja bi vec pravila pet dana ranije nego sta treba doci, al me previse strah..

Veja
    15. Prosinac 2015. 12:58

Tanija, držim fige da je ipak bila O
    Ja se ne usudim više raditi test ranije, iz mjeseca u mjesec razočaranje. Testića imam 9 kom u ladici spremno čekaju, al ih vjerojatno ovaj ciklus neću iskoristiti, tako da će čekati neka bolja vremena

Chichita
    15. Prosinac 2015. 13:41

imaš ti zaliha testića hhahaha, ja ih ne kupujem preko interneta pa ne dolazim u napast. Mislim da bi trčala u wc svakih pola sata i provjeravati

• tanijatravan
    15. Prosinac 2015. 13:53

Ja neki dan uzela clear blu digitalni na popustu za nekih 45kn pa čeka doma spreman :)

Meni j jučer i danas ujutro bilo muka, možda je bila ovulacija pa se sad dignuo progesteron i od njega mučnina, u kombinaciji s vrkutom ga je vjerojatno više nego u prijašnjim ciklusima kad nisam pila vrkutu (tako se ja tješim da ga ima viška, a vidjet ćemo kad dođe nalaz)

Chichita
    15. Prosinac 2015. 14:04

ja od straha nisam pila vrkutu par dana dok nije prošla O. Nemam pojma zašto, iako sam čitala da se može piti i za vrijeme O, i nema nikakvih štetnih djelovanja. ah luda glava....meni su cice kao baloni od jutros, velike i teške...

JanaH.
    15. Prosinac 2015. 13:59

Kako se zove žena koja je kupila najviše testova na trudnću? 
    hahaha, sigurno nisam jedina ali visoko kotiram :D

Ugl, radila jutros nabrzinu obični clearblu, nakon par minuta pod nekim xy kutom plusić, koji mi se možda i pričinil iako sam nekoliko minuta buljila u njega od raznim kutevima svjetlosti.... 
    Sad sam napravila digitalac koji pokazuje - 
    Tako da ću ujutro ponoviti test... 

Od pms-a ništa, imam osjećaj kao da sam usred ciklusa a ne pred M..... 
    Tko će ga znati.... 

Tko je sljedeći za nedobiti?

Jutros bii s najmlađim na vještaćenju za porodiljni, čekali 45minuta, mališan bil nemiran i skoro mi izbil prva dva gornja zuba, usna mi rasjećena da jedva pijem,

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI