Ja neki dan uzela clear blu digitalni na popustu za nekih 45kn pa čeka doma spreman :)
Meni j jučer i danas ujutro bilo muka, možda je bila ovulacija pa se sad dignuo progesteron i od njega mučnina, u kombinaciji s vrkutom ga je vjerojatno više nego u prijašnjim ciklusima kad nisam pila vrkutu (tako se ja tješim da ga ima viška, a vidjet ćemo kad dođe nalaz)
Kako se zove žena koja je kupila najviše testova na trudnću?
hahaha, sigurno nisam jedina ali visoko kotiram :D
Ugl, radila jutros nabrzinu obični clearblu, nakon par minuta pod nekim xy kutom plusić, koji mi se možda i pričinil iako sam nekoliko minuta buljila u njega od raznim kutevima svjetlosti....
Sad sam napravila digitalac koji pokazuje -
Tako da ću ujutro ponoviti test...
Od pms-a ništa, imam osjećaj kao da sam usred ciklusa a ne pred M.....
Tko će ga znati....
Tko je sljedeći za nedobiti?
Jutros bii s najmlađim na vještaćenju za porodiljni, čekali 45minuta, mališan bil nemiran i skoro mi izbil prva dva gornja zuba, usna mi rasjećena da jedva pijem,
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Jana stavi nam sliku pa ću pogledati na nekim stranica gdje invertira svijetlo i tamno pa se zna vidjeti bolje nego ovako :) ili mi na face pošalji... joooj nek bude + ~~~~~~~~~~
nisam u toku, zašto vještačenje?
Nisam slikala ujutro a sada već ionako test netreba ni gledati, bacila sam ga odmah u smeće van kuće da nebi došla u napast da ga analaziram nakon isteka vremena....
Vjetaćenje - zbog najmlađeg koristim porodiljni do osme godine zbog njege djeteta, maleni ima autizam pa nas pile doslovno svake godine s tim vještaćenjima, da se nebi slučajno nekim čudom njemu popravilo stanje a majka na porodiljnom,
Moj striček di kupujem čajeve veli da se vrkuta može skroz piti... A marulja samo do ovilacije , tada treba prestati jer se ona nesmije niti slučajno u trudnoći koristiti...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Sortiraj odgovore
Najstariji