Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    14. Prosinac 2015. 10:53

Pozdrav cure!

Hvala vam svima na cestitkama i lijepim zeljama
    Meni je trebo cijeli vikend da dodem sebi i mislim da mi jos nije onako u potpunosti sjelo u glavu da je to zbilja to

Jel mozda koja od vas zna dal se u 5+6 po zadnjoj M (ili 5+4 po mojoj procjeni od oplodnje) vec moze cuti srceko? Na netu pise da se u 5tt srce razvija i da bi se u 6tt trebalo cuti ali ne znam da li je to i u praksi tako. A ne bi se htjela nadati pa se onda brinuti ukoliko se nece cuti

Danas ujutro ja zvala mog ginekologa da napravim termin kad bi meni teta na telefonu rekla da on od 1.mjeseca ide u penziju. Sad sam u zurbi trazila drugog. Nadam se da je taj ok ipak nije to sitnica, a u ovog dosadasnjeg sam bas imala povjerenja i bas sad kad sam ja trudna on ide u penziju  
    Termin mi sljedeci tjedan u utorak pa se nadam da cemo nesto vec videti

Zelim vam svima sto vise +++ za Bozic i saljem trudnicke prasine!!!

Veja
    14. Prosinac 2015. 11:31

Segy, i ja ne mogu dočekati da prođu ova 2 dana, trajat će ko godina

Chichita, točno znam taj osjećaj pozitivne lh trakice, hahahha isto kao i tebi, ko da sam vidila plusić, ne mogu zamislit kako ću se tek radovat jednog dana ako Bog da stvarno plusiću

Ejic, uživaj u T i da sve prođe bez mučnina

miska
    14. Prosinac 2015. 12:33

Evo me evo, nisam vas zaboravila. Bila sam s dragim cijeli tjedan u austriji pa sam se pokusala sto vise opustit i ne mislit na pregled. Uglavnom sam provela dane u krevetu s mucninama ali ok, i to ce proc! 
    Danas sam bila na pregledu i culi smo i vidjeli srceko i veliku glavu i hvala bogu sve je ok! Tako da bih svim buducim mamicama savjetovala da ne idu prije 7. tjedna na nikakve preglede jer se meni s 6+2 vidjela samo gestacijska i umirala sam od brige i straha cijeli tjedan!
    Puse svima i mislim na vas 

Veja
    14. Prosinac 2015. 13:19

Miska, supeeeer za srčeko, baš mi je drago da je sve OK uživaj u T i nadam se da će mučnine što prije proći

zabica25
    14. Prosinac 2015. 15:43

I ja sam malo prije došla s pregleda, bebač je u redu, srčeko treperi, ali nisam uspjela čuti jer je rano..
    6+2 sam danas...ali sve smo mi posebne žene, individue tako da nema straha, 11.1. će biti ponovni susret s mojom mrvicom, a onda ću već svakako čuti 
    Ejić, mislim da je s 5+6 rano, ali kao što sam rekla, možda se kod tebe već čuje

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.