Pozdrav cure!
Hvala vam svima na cestitkama i lijepim zeljama
Meni je trebo cijeli vikend da dodem sebi i mislim da mi jos nije onako u potpunosti sjelo u glavu da je to zbilja to
Jel mozda koja od vas zna dal se u 5+6 po zadnjoj M (ili 5+4 po mojoj procjeni od oplodnje) vec moze cuti srceko? Na netu pise da se u 5tt srce razvija i da bi se u 6tt trebalo cuti ali ne znam da li je to i u praksi tako. A ne bi se htjela nadati pa se onda brinuti ukoliko se nece cuti
Danas ujutro ja zvala mog ginekologa da napravim termin kad bi meni teta na telefonu rekla da on od 1.mjeseca ide u penziju. Sad sam u zurbi trazila drugog. Nadam se da je taj ok ipak nije to sitnica, a u ovog dosadasnjeg sam bas imala povjerenja i bas sad kad sam ja trudna on ide u penziju
Termin mi sljedeci tjedan u utorak pa se nadam da cemo nesto vec videti
Zelim vam svima sto vise +++ za Bozic i saljem trudnicke prasine!!!
Segy, i ja ne mogu dočekati da prođu ova 2 dana, trajat će ko godina
Chichita, točno znam taj osjećaj pozitivne lh trakice, hahahha isto kao i tebi, ko da sam vidila plusić, ne mogu zamislit kako ću se tek radovat jednog dana ako Bog da stvarno plusiću
Ejic, uživaj u T i da sve prođe bez mučnina
Evo me evo, nisam vas zaboravila. Bila sam s dragim cijeli tjedan u austriji pa sam se pokusala sto vise opustit i ne mislit na pregled. Uglavnom sam provela dane u krevetu s mucninama ali ok, i to ce proc!
Danas sam bila na pregledu i culi smo i vidjeli srceko i veliku glavu i hvala bogu sve je ok! Tako da bih svim buducim mamicama savjetovala da ne idu prije 7. tjedna na nikakve preglede jer se meni s 6+2 vidjela samo gestacijska i umirala sam od brige i straha cijeli tjedan!
Puse svima i mislim na vas
Miska, supeeeer za srčeko, baš mi je drago da je sve OK uživaj u T i nadam se da će mučnine što prije proći
I ja sam malo prije došla s pregleda, bebač je u redu, srčeko treperi, ali nisam uspjela čuti jer je rano..
6+2 sam danas...ali sve smo mi posebne žene, individue tako da nema straha, 11.1. će biti ponovni susret s mojom mrvicom, a onda ću već svakako čuti
Ejić, mislim da je s 5+6 rano, ali kao što sam rekla, možda se kod tebe već čuje
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji