ejic, čestitam od želim ti urednu i školsku trudnoću :)
frufi, mi smo tu jedna za drugu, za svaki savjet, pomoć, utjehu...meni je isto ova ekipa predivnih žena puno pomogla i HVALA na tome
Gdje su nam miska, darliv?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ejic cestitaaaammmm....joj kako je to super kad netko dođe i odma ode :)
Frufi ja sam tu heheh, postala sam neka usidjelica....docekujem i ispracam drage trudilice u trudnice ;) Al jednom ce i mene se ispratit!
Tina testovi i lh trakice s ebaya su sasvim ok. Tako da ako ih imas od kud naruciti naruci, sitno kosta a funkcionuraju jednako kao ovi sto kupis u dm-a il kozma!

url=https://lilypie.com]
Jutro zenskice moje. Ja cijelu noc spavala mozda 4sata sveukupno. Mali virozu ima, pa stalno proljev pa ga tusiraj i tako. I malo povracao. Sva sreca da je "samo" viroza.
Kako ste mi?
Vezano za lh trakice meni vec 3.dan tamne obje crte! A sve gdje sam gledala slike bude dan tamnije pa pocne svijetliti. Ima ko takvog iskustva?
heeeeeeeeelllooooo,evo mene,ali ne i vještice.....jutros temperatura ponovo 37 stupnjeva....ništa mi nije jasno....trbuh mi se javi tu i tamo kao da će doći svakog trena,zadnjih 5 dana me bole cice što mi je normalno za PMS.
Nemojte misliti da se ja ne nadam...ja sam vam samo jedna od onih osoba koje se pripreme na najlošiju verziju pa kad ispadne dobro,budem najsretnije stvorenje na svijetu....tako da vidjet ćemo....
Tanija i ja rijetko koji mjesec razumijem te trakice hihihi...ma samo ti hopa cupa pa kako Bog da!!!!
heeeeeeeeelllooooo,evo mene,ali ne i vještice…..jutros temperatura ponovo 37 stupnjeva….ništa mi nije jasno….trbuh mi se javi tu i tamo kao da će doći svakog trena,zadnjih 5 dana me bole cice što mi je normalno za PMS.
Nemojte misliti da se ja ne nadam…ja sam vam samo jedna od onih osoba koje se pripreme na najlošiju verziju pa kad ispadne dobro,budem najsretnije stvorenje na svijetu….tako da vidjet ćemo….
Tanija i ja rijetko koji mjesec razumijem te trakice hihihi…ma samo ti hopa cupa pa kako Bog da!!!!
Joooj ja se nadam da je to opet skok za T! Po grafovima koje sam gledala zna se desiti 2-3puta pad pa opet dizanje temp.! joooj kako bi bilo lijepo da je T pa svima uljepsas blagdane!
Meni je jucer bila ovulacijska bol, jucer i prekjucer najvise vodenast iscjedak a danas bas vodeni i bjelanjkast. Pokrivamo svaki dan po jednom pa valjda bude nesto.
I samo da znas da sam ljubomorna na tebe i na sve koji su bili u Zagrebu! Ja nikako i neznam dal cu uopce ici prije Bozica a taaaako mi fali, jos pogotovo u ovo vrijeme.
heeeeeeeeelllooooo,evo mene,ali ne i vještice…..jutros temperatura ponovo 37 stupnjeva….ništa mi nije jasno….trbuh mi se javi tu i tamo kao da će doći svakog trena,zadnjih 5 dana me bole cice što mi je normalno za PMS.
Nemojte misliti da se ja ne nadam…ja sam vam samo jedna od onih osoba koje se pripreme na najlošiju verziju pa kad ispadne dobro,budem najsretnije stvorenje na svijetu….tako da vidjet ćemo….
Tanija i ja rijetko koji mjesec razumijem te trakice hihihi…ma samo ti hopa cupa pa kako Bog da!!!!
Draga,daj ti nama reci kad ti praviš test!??
Mislim da će biti još jedan + u ovo blagdansko vrijeme!
Anchy30
Op Op Opppp ... mislim da nam dolazi jos jedan +++ ... Drzim palceve cvrsto,cvrstooo
Prvo, cestitam na trudnoci. Neka prode uredno I skolski. :))
Tanija, nadam se da ti je maleni danas bolje, je li jos povracao? Zelim mu brzo ozdravljenje, nema gore nego kad su bubani :(
Sjuskica, nadam se da ces nastaviti niz plusica I dobiti najljepsi moguci poklon za ove blagdane. Drzim fige
Anchy, nadam se da je danas bolje sto se tice tlaka I da je sad u redu. Jesi probala nesto pojesti, neku vocku bilo sto? Ja ti imam kronicnu hipertenziju I epizode padanja tlaka, tocnije priblize mi se gornji I donji tlak, pa od toga imam glavobolje I onako malaksalost, pomogne mi kad nesto pojedem, makar mrvicu kad mi tako padne.
Rozica, zelim ti srecu da na pregledima kod gin. I endo. sve prode uredno I da bezbrizno radite na bebici.
Schinin, gdje si nam nestala, kako tvoja viroza, je li se smirila?
Majo, kako si ti?
Pozdrav svim trudilicama I trudnicama I velike cestitke u zakasnjenju nasoj dragoj Pepiti I njenoj curici.
Tanija, nadam se da ti je maleni danas bolje, je li jos povracao? Zelim mu brzo ozdravljenje, nema gore nego kad su bubani :(
Sjuskica, nadam se da ces nastaviti niz plusica I dobiti najljepsi moguci poklon za ove blagdane. Drzim fige
Anchy, nadam se da je danas bolje sto se tice tlaka I da je sad u redu. Jesi probala nesto pojesti, neku vocku bilo sto? Ja ti imam kronicnu hipertenziju I epizode padanja tlaka, tocnije priblize mi se gornji I donji tlak, pa od toga imam glavobolje I onako malaksalost, pomogne mi kad nesto pojedem, makar mrvicu kad mi tako padne.
Rozica, zelim ti srecu da na pregledima kod gin. I endo. sve prode uredno I da bezbrizno radite na bebici.
Majo, kako si ti?
Pozdrav svim trudilicama I trudnicama I velike cestitke u zakasnjenju nasoj dragoj Pepiti I njenoj curici.
Joooooj draga moja LuKi hvala ti od ! Ma bit ce to sve u redu,znam
Nego kako si ti ?? Kako je mali princ ??
Majo, kako si ti?
Danas je draga bolje...samo što su počeli hormoni divljati pa mi je sad frižider najbolji prijatelj!
Meni kad padne tlak,moram leći i dignuti noge u zrak....bude mi bolje...,kad osjetim naravno prije i mogu reagirati odmah....a što se tiče za pojest,baš i ne....kad se onesvijestim,dok dođem k sebi,samo bi spavala....ali mi je rekla dokt.,da jedem slano...sad dosta dugo me nije uhvatilo...Ne smijem stajati duže od 5 min. na 1-om mjestu...
Jel tebi često zna pasti ili povremeno?
Anchy30

14.06.2014. L ♥
Dan! 😃
Frufi lijepo da si navratila, tu si uvijek dobro dosla, nadam se da ćeš ubrzo ugledat plusić i preselit se s nama ostalima koji ga isto čekamo u jesenske bebe! 😍
Sjuskica nadam se da je to trudnoća u pitanju! ☺😘
A eto ja sam danas malo bolje nego jučer,,nakon što sam plakala i plakala,a i mm me jedva smirio prije spavanja! Al danas je novi dan, novi mjesec i okrečemo novu stranicu truđenja. Plan je da napravim pregled,pa onda vađenja svega što treba a u međuvremenu uživamo jedan u drugome i to stalno! 😊😄 i da, vjera u to najveća! 💜
Kako ste mi vi?
Dan! 😃
Frufi lijepo da si navratila, tu si uvijek dobro dosla, nadam se da ćeš ubrzo ugledat plusić i preselit se s nama ostalima koji ga isto čekamo u jesenske bebe! 😍
Sjuskica nadam se da je to trudnoća u pitanju! ☺😘
A eto ja sam danas malo bolje nego jučer,,nakon što sam plakala i plakala,a i mm me jedva smirio prije spavanja! Al danas je novi dan, novi mjesec i okrečemo novu stranicu truđenja. Plan je da napravim pregled,pa onda vađenja svega što treba a u međuvremenu uživamo jedan u drugome i to stalno! 😊😄 i da, vjera u to najveća! 💜
Kako ste mi vi?
Bas si to lijepo rekla ... ja mislim da to u meduvremenu bi moglo uroditi plodom, bas zbog uzivanjaa !! Drzim palceve cvrsto i za tebeeee

Ejic iskrene čestitke i od mene....
Minions,znam kako ti je proplakala sam toliko puno miseci da im neznam broja,i dođe mi ponekad da si mislim oče li se nešto uopće desiti,mislim na trudnoću,a opet kažem sama sebi šta Bog da,ako je suđeno imat ću dite,ako nije,a šta ću ja....pričali smo MM i ja da bi se odlučili i na posvajanje....ali još mi je gore od tolikog razmišljanja šta ću,oču li itd....samo hrabro ti naprijed,i sama si rekla okreni se pregledima i onda češ znati sve....ja sam obavila dosta pregleda,MM isto i za sad sve OK,ja sad moram na HSG,al od straha od pregleda samo odgađam naručivanje u dr.,a morat ću se naterati da idem,pa si razmišljam ak me je strah tog pregleda kak mislim jednog dana roditi....tako da i ja krećem dalje u boj...SRETNO DALJE SVIM TRUDILICAMA U BORBI...
Ejic iskrene čestitke i od mene….
Minions,znam kako ti je proplakala sam toliko puno miseci da im neznam broja,i dođe mi ponekad da si mislim oče li se nešto uopće desiti,mislim na trudnoću,a opet kažem sama sebi šta Bog da,ako je suđeno imat ću dite,ako nije,a šta ću ja….pričali smo MM i ja da bi se odlučili i na posvajanje….ali još mi je gore od tolikog razmišljanja šta ću,oču li itd….samo hrabro ti naprijed,i sama si rekla okreni se pregledima i onda češ znati sve….ja sam obavila dosta pregleda,MM isto i za sad sve OK,ja sad moram na HSG,al od straha od pregleda samo odgađam naručivanje u dr.,a morat ću se naterati da idem,pa si razmišljam ak me je strah tog pregleda kak mislim jednog dana roditi….tako da i ja krećem dalje u boj…SRETNO DALJE SVIM TRUDILICAMA U BORBI…
Ja sam takoder po prirodi panicar i svaki pregled mi jako tesko pada, ali sam nasla taktiku ... znaci moram se smirit, bit ce sve u redu ... jednog dana kad bude beba u trbuhu nesmijem se nervirat, nego samo pozitivno ! pa probaj i tii Najvecu srecu i ja tebi zelim da sto prije dode jedan + velik kooo !!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji