Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    12. Prosinac 2015. 12:42

Prvo, cestitam na trudnoci. Neka prode uredno I skolski. :))

Tanija, nadam se da ti je maleni danas bolje, je li jos povracao? Zelim mu brzo ozdravljenje, nema gore nego kad su bubani :( 

Sjuskica, nadam se da ces nastaviti niz plusica I dobiti najljepsi moguci poklon za ove blagdane. Drzim fige 

Anchy, nadam se da je danas bolje sto se tice tlaka I da je sad u redu. Jesi probala nesto pojesti, neku vocku bilo sto? Ja ti imam kronicnu hipertenziju I epizode padanja tlaka, tocnije priblize mi se gornji I donji tlak, pa od toga imam glavobolje I onako malaksalost, pomogne mi kad nesto pojedem, makar mrvicu kad mi tako padne.

Rozica, zelim ti srecu da na pregledima kod gin. I endo. sve prode uredno I da bezbrizno radite na bebici. 

Schinin, gdje si nam nestala, kako tvoja viroza, je li se smirila? 

Majo, kako si ti? 

Pozdrav svim trudilicama I trudnicama I velike cestitke u zakasnjenju nasoj dragoj Pepiti I njenoj curici. 

14.06.2014. L ♥

Minions
    12. Prosinac 2015. 12:51

Dan! 😃 
    Frufi lijepo da si navratila, tu si uvijek dobro dosla, nadam se da ćeš ubrzo ugledat plusić i preselit se s nama ostalima koji ga isto čekamo u jesenske bebe! 😍 
    Sjuskica nadam se da je to trudnoća u pitanju! ☺😘 

A eto ja sam danas malo bolje nego jučer,,nakon što sam plakala i plakala,a i mm me jedva smirio prije spavanja! Al danas je novi dan, novi mjesec i okrečemo novu stranicu truđenja. Plan je da napravim pregled,pa onda vađenja svega što treba a  u međuvremenu uživamo jedan u drugome i to stalno! 😊😄  i da, vjera u to najveća! 💜 
    Kako ste mi vi?

jaca16
    12. Prosinac 2015. 15:22

Ejic iskrene čestitke i od mene.... 
    Minions,znam kako ti je proplakala sam toliko puno miseci da im neznam broja,i dođe mi ponekad da si mislim oče li se nešto uopće desiti,mislim na trudnoću,a opet kažem sama sebi šta Bog da,ako je suđeno imat ću dite,ako nije,a šta ću ja....pričali smo MM i ja da bi se odlučili i na posvajanje....ali još mi je gore od tolikog razmišljanja šta ću,oču li itd....samo hrabro ti naprijed,i sama si rekla okreni se pregledima i onda češ znati sve....ja sam obavila dosta pregleda,MM isto i za sad sve OK,ja sad moram na HSG,al od straha od pregleda samo odgađam naručivanje u dr.,a morat ću se naterati da idem,pa si razmišljam ak me je strah tog pregleda kak mislim jednog dana roditi....tako da i ja krećem dalje u boj...SRETNO DALJE SVIM TRUDILICAMA U BORBI...

jaca16
    12. Prosinac 2015. 15:26

Sjuskica30 držim fige da je to to i da češ nam uskoro javiti da se pokazao jedan veliki +...žao mi je zbog psića i mace,i sama imam mačku,i mogu ti reći da nam se toliko uvukla pod kožu,da ja nisam mogla povjerovati da se to može dogoditi....kako si rekla,smatramo je kao člana obitelji...može biti da je stres učinio svoje pa ti zato malo kasni,ali ja se iskreno nadam da je ipak razlog ono nešto lipše... SRETNO...

Mallla
    12. Prosinac 2015. 16:50

Tanija drzim fige da malca brzo prodje viroza! A za trakice hopa cupa pa pogodit ce kad je O hehehe :) Nemam stvarno iskustva s tim da su stalno tamne!

Sjuskica paaaa ti bi nam onda mogla biti nova trudnicaaa....bas finooo....jedva cekam taj tvoj plus za dva dana :)

Lukii...hej, kako si ti? Ja sam super,  upravo putujem u busu za Zg pa malo kratim vrime na internetu!

Minions samo hrabro naprijed. Jeda  dan padnemo al najvaznije je da oza toga ustanemo! Doc ce i nase veselje jednom!

Jaca najljepse je to sto si u svemu ostala pozitivna. Ne boj se pregleda, gledaj na njega jao jednu stepenicu blize ostvarenju zelje za bebicom ;)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.