Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Mimica24 10.12.
Sjuskica 12.12.
JanaH. 15.12.
Vecka 16.12.
Anchy30 19.12.
Segy 20.12.
Darliv 21.12.
Tanijatravan 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.
MajaSocka 06.01.
Jutro cure
Mimice, Sjuskice kakvo je kod vas stanje??? Nadam se da M nije stigla !
Jana, ima li kakvih simptoma?
Dobro jutro, drage trudilice!
Evo mene da vam se javim, nisam neko vrijeme i mogu reći da ste bile jako jako aktivne i mislim da neću moći sve pohvatati
Vidim da starih trudilica skoro ni nema, što me neizmjerno veseli, morat ću ih posjetiti na drugoj temi, jeiiiiiii...
Ja i moj dragi smo i dalje trudilice, ništa novo, a vama svima želim da dobijete taj mali poklončić za Božić čim prije.
Hvala što i dalje podržavate jedna drugu, pa se tako i ja (neredovita na forumu) osjećam kao da nisam sama.
Pusa i šaljem vam pozitivnu vibru
ejic, čestitam od želim ti urednu i školsku trudnoću :)
frufi, mi smo tu jedna za drugu, za svaki savjet, pomoć, utjehu...meni je isto ova ekipa predivnih žena puno pomogla i HVALA na tome
Gdje su nam miska, darliv?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ejic cestitaaaammmm....joj kako je to super kad netko dođe i odma ode :)
Frufi ja sam tu heheh, postala sam neka usidjelica....docekujem i ispracam drage trudilice u trudnice ;) Al jednom ce i mene se ispratit!
Tina testovi i lh trakice s ebaya su sasvim ok. Tako da ako ih imas od kud naruciti naruci, sitno kosta a funkcionuraju jednako kao ovi sto kupis u dm-a il kozma!
url=https://lilypie.com]
Jutro zenskice moje. Ja cijelu noc spavala mozda 4sata sveukupno. Mali virozu ima, pa stalno proljev pa ga tusiraj i tako. I malo povracao. Sva sreca da je "samo" viroza.
Kako ste mi?
Vezano za lh trakice meni vec 3.dan tamne obje crte! A sve gdje sam gledala slike bude dan tamnije pa pocne svijetliti. Ima ko takvog iskustva?
heeeeeeeeelllooooo,evo mene,ali ne i vještice.....jutros temperatura ponovo 37 stupnjeva....ništa mi nije jasno....trbuh mi se javi tu i tamo kao da će doći svakog trena,zadnjih 5 dana me bole cice što mi je normalno za PMS.
Nemojte misliti da se ja ne nadam...ja sam vam samo jedna od onih osoba koje se pripreme na najlošiju verziju pa kad ispadne dobro,budem najsretnije stvorenje na svijetu....tako da vidjet ćemo....
Tanija i ja rijetko koji mjesec razumijem te trakice hihihi...ma samo ti hopa cupa pa kako Bog da!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji