Ja sam ljubiteljica prizemnica to mi je preljepo....ali mi imamo u planu raditi kat na njegovu kucu sadasnju a i sad je ogromna hahahah, al to je podrucje koje zna poplavit pa mi je jasno da kuce moraju biti na kat. A kuca di smo sada je pokora za ciscenje...
Omeksivaci obozavamnih hahah toliko da mi ponekad sluze kao mirisi za prostor hahah :)
Ja i moj muz isto nebo i zemlja....ukusi nam nisu ni slicni, ma ni priblizno...al eto slazemo se...ocito pali ona suprotnosti se privlace.
Sto se imena tice svaki put mi se druga svidaju heheh!
Hana mi je super i Filip i Nora....ma svasta :)
Za temperaturu je netko pitao....u pocetku ciklusa svo padanje je u redu....da vidis moj graf on je cudo
Ja sam ljubiteljica prizemnica to mi je preljepo….ali mi imamo u planu raditi kat na njegovu kucu sadasnju a i sad je ogromna hahahah, al to je podrucje koje zna poplavit pa mi je jasno da kuce moraju biti na kat. A kuca di smo sada je pokora za ciscenje…
Omeksivaci obozavamnih hahah toliko da mi ponekad sluze kao mirisi za prostor hahah :)
Ja i moj muz isto nebo i zemlja….ukusi nam nisu ni slicni, ma ni priblizno…al eto slazemo se…ocito pali ona suprotnosti se privlace.
Sto se imena tice svaki put mi se druga svidaju heheh!
Hana mi je super i Filip i Nora….ma svasta :)
Za temperaturu je netko pitao….u pocetku ciklusa svo padanje je u redu….da vidis moj graf on je cudo
hehehe ja sam rekla ako budemo imali curicu zvati će se Hana a dečko Toni
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Dobar dan curke 😘
Iso miki koliko ste natipkale, ne mogu sve sad citati, gulas ce nadrpati zbog toga :))
Ima li koja nova trudnica, koliko kuzim Maja ce biti sljedeca :)
Ja sam jutros bas mjerila temp i bila mi je 36,6.. Sad prvo to je digitalni za uho, drugo sam posteno prehladjena, znaci svasta..
Heeiii vi o sopingu.. Mmm ja jednostavno obozavam soping! Volim se lijepo obuc i lijepo izgledat. Ormar mi je krcat.. Al slazem se da skuplje nije kvalitetnije.. Ja uvijek kupujem na akciji.. :)).
Miskaaa i mi isto na ljeto planirano gradit niskoenergetsku montaznu kucu od domusplus.. Vec smo izabrali :). Trenutno rjesavamo pitanje zemljista;))
Heeiii vi o sopingu.. Mmm ja jednostavno obozavam soping! Volim se lijepo obuc i lijepo izgledat. Ormar mi je krcat.. Al slazem se da skuplje nije kvalitetnije.. Ja uvijek kupujem na akciji.. :)).
Miskaaa i mi isto na ljeto planirano gradit niskoenergetsku montaznu kucu od domusplus.. Vec smo izabrali :). Trenutno rjesavamo pitanje zemljista;))
Mi cemo uzeti od lumara, samo jos ne znamo koju i isto zemljiste moramo rijesit, tako da ne znam kad ce tocno krenut gradnja ali do ljeta nadam se hoce! U biti za kucu treba negdje 2 mjeseca da je sastave i jos montaza kojih mjesec dana i to je to...mozda do druge zime budemo i uselili. Samo sad ne znam kojom brzinom ce to ici s obzirom da nam beba stize krajem 7 mjeseca. Definitivno ne mislim skupljat namjestaj s trbuhom do zuba ili jednomjesecnim djetetom!

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
A sto se tice imena za klince.. Mi smo vec odavno izabrali.. Jos prije 3 g kad smo krenuli planirat.
Mozda nije dobro prerano planirat takve stvari
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
Curke, eto prvo, hvala vam na svima komentarima podrske i pozitivnima komentarima,i svemu sto ste pisale i bile uz mene da ce biti plusic....
Ali eto, danas moram zvati ginekologa da odgodim termin, jer eto nakon 17dana kasnjenja,danas mi dosla ujutro.. tako da eto nastavlja se 2 godine mucenja dalje...
eto, ja sam vam u depri,suze su se tek smirile, vise mi je muka od svega i zivcana i nemam vise ni snage ni necega,dosta mi je tih muka bas sam ljuta sama na sebe i na sve to uffff!!!!!
Curke, eto prvo, hvala vam na svima komentarima podrske i pozitivnima komentarima,i svemu sto ste pisale i bile uz mene da ce biti plusic....
Ali eto, danas moram zvati ginekologa da odgodim termin, jer eto nakon 17dana kasnjenja,danas mi dosla ujutro.. tako da eto nastavlja se 2 godine mucenja dalje…
eto, ja sam vam u depri,suze su se tek smirile, vise mi je muka od svega i zivcana i nemam vise ni snage ni necega,dosta mi je tih mukabas sam ljuta sama na sebe i na sve to uffff!!!!!
Ajme iivanaat27 jako mi je žao i znam da ti trenutno nikakve riječi utjehe ne pomažu ali ja a i vjerujem sve tu smo uz tebe... Isplači se samo koliko trebaš... Šaljem veeeelikiii zagrljaj <3
Ali eto, danas moram zvati ginekologa da odgodim termin, jer eto nakon 17dana kasnjenja,danas mi dosla ujutro.. tako da eto nastavlja se 2 godine mucenja dalje…
eto, ja sam vam u depri,suze su se tek smirile, vise mi je muka od svega i zivcana i nemam vise ni snage ni necega,dosta mi je tih mukabas sam ljuta sama na sebe i na sve to uffff!!!!!
Draga moja jako mi žaoNikakve riječi koje napišem neće ti pomoći...isplači se,bit će ti bolje....i ja sam tako prošli mjesec se isplakala!Drži se draga
Anchy30
A joooj bas mi je zao glupa vjestica !!! Toliko kasnjenje moze bit zbog PCO-a ( pisala si da imas ako se ne varam ) moj najduzi ciklus bio je 90+ dana jer takoder patim od toga ... Ali tome ti nista nisi kriva i nemozes utjecat, nego jednostavno kad se ne budes nadala bude se dogodilo ... Takvo je tijelo .. Prevrtljivo .. Nemoj se zalostiti nego odboluj i u nove radne pobjede ... Sretnoo
draga moja znas kolko mi je zao sto je ipak vjestica dosla, a znas kolko sam se veselila za tebe, nemogu ti opisat rjecima, zbilja sam mislila da je to to!
meni ti je prosle godine bilo da sam imala neku slabiju M al kako sam povracala napravila test kad + nezelim ti davat laznu nadu, ali sam ja onda od stresa prokrvarila i otislo je, tako da se mozda narucis ipak za pregled? nece skodit cisto da te pregleda prek ultrazvuka, ali svakako za iduci mj ti drzim fige na najjace!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji