Miska, oprosti..ja sam ovo govorila iz svog iskustva i mislila sam da je to točno..
Koja ste imena odabrali? :)
Ja volim shopping, isto kupujem na akciji..bolje imat više majica po manjoj cijeni nego jednu-dvije skupe...
Gdje je Jaca?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Za temperaturu po teoriji trebaju biti 3 skoka da bi sanse za T bile velike....e pa bas cemo vidjeti kako to funkcionira kod mene! Iako tek kad M zakasni onda mogu zaprave mislit da je T, a ovako se nadam i nadam!
Miska to mi je odlicno ne znat spol do rodenja...tesko izdrzat al mislim da onda dozivljaj bude veci!
Ja se nadam da cu za max. 5 godina i ja trositi.na uredenje kuce hehehe :) ovako gustam u kupovanju omeksivaca i takvih sitnica!
url=https://lilypie.com]
Za prvo je muz rekao i prije nego smo znali spol ako ce biti musko zvat ce se Angelo, i ja sam se slozila. Po njegovom nonetu Anđelu. A za drugo neznam, lijepo mi je Angela za curicu ali s obzirom da se svekrvina svekrva zvala Anđela a od svekra tata Anđelo mozda bi bilo ruzno prema mojima tako nazvati... A za dečka ako bude drugo onda bi ja po svom dedi,on je bio Marko a onda bi mozda promjenila i stavila Marco :)
A kao dijete sam uvijek govorila da ce biti David, Davida, Alexandar, Alexandra haha
Koliko je lijepo to trosenje na kucu toliko je stresno. Mi 3,5 godine gradili,vecinu sami,muz,svekar, brat od svekra i ja malo na krovu za zavrsne radove uzeli majstore (žbuka, fasada, postavljanje plocica). Evo danas je tocno 1,5godina da smo preselili a tek nedavno stavili 1 okvir sa slikama na zid...uvijek kao budemo dali razviti pa nikako :) i ja uzivam u kupnji za kucu, bilo to omeksivac ili kutije za razvrstavanje :)
S obzirom da mi je danas 8dc danas mi je bazalna 3.dan za redom u padu. Jel to normalno ili? Ako zna netko ko malo duze prati bazalne.
Miska, mi smo za dječaka odabrali Dino, a za djevojčicu je meni lijepo Hana, a njemu Gabrijela...pa ćemo nešto od toga...neko vrijeme sam bila za imena Dita i Lota...iako su mi još lijepa, odlučili smo se ipak za "obična" imena...
Majo, kako bilo da bilo, ja sam uvjerena da ideš mojim i miskinim stopama..Ne bi bilo fer da te tu ostavimo, a ciklusi su nam bili tu negdje...sigurna sam da me miska podržava
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji