Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    larimara
    01. Prosinac 2015. 21:42

Drage moje cure!
    Evo tek sad stizem da vam se javim! Cijeli dan me hvatala trta od pregleda.
    Hvala na svim drzanjima palceva i molitvama! Hvala! volim vas!
    Sve je bilo super! Vidjelo se sva koko treba! I kako "treperi" i zumanjcana vreca, doktor je doslovno rekao "lijepa zumanjcana" vreca... Jos ne mogu vjerovati,pa svoje veselje drzim pod kontrolom!
    Izvadili su mi krv,a slijedeci put dobivam "Mutterpass" ,trudnicku knjizicu...
    Vec sam rekla,da bih vas sve najradije povela "preko" u forum ljetne bebe...
    Vase bodrenje trabam i dalje...12 nedjelja je jos malo daleko.
    I dalje sam tu,cekam i ocekujem sto prije vase plusice!

Mallla
    01. Prosinac 2015. 21:49

Larimara bas mi je drago da je sve u redu. Nisam drugacije ni mislila! Obavezno nam javljaj sta bude dalje. I ima li kakvih tipicnih simptomcica?

url=https://lilypie.com]

iivanaat27
    01. Prosinac 2015. 21:54

MajaSocka da da evo sad je negdje 2 godine i 2-3mjeseca kako se mucimo sa time… 
    Ma jesam isla sam kod privatnika samo na preglede,pocetak 2014.mi jajvici koliko se sjecam bili uredu i onda cini mi se 7ili8 mj 2014.mi napisao da mi oba jajnika su mikrocisticna izgleda,tak mi je bila M i izostala pa sam pila duphastol (cini mi se da se tak zove,vec sam i zaboravila) i dao mi je dvije kutije Komiflena (sto nisam pila,evo jos uvjek ih imam u ormaricu neotvorene kutije) i od onda nisam bila kpd ginica jer sam se selila u AT,pa dok sam si rijesila tu zdrastveno i sve to…i sad sam si tu nasla Hr.ginekologa pa da mogu sa njim normalno na nasem pricat pa eto sad imam kod njega 16.12.termin pa cu ga pitat kak stvari stoje i kako mi sada izgledaju jajnici i papu da napravim i pregled cijeli… Pa cu vidjet… Nadam se da mi Vrkuta bude pomogla puno oko tih cistica i oko i same zeljene trudnoce….

Ufff raspisala sam se opet :O heheh vi cete se sve nacitat mojih romana,budete jos radile peticiju da me izbacite iz foruma heheheh 

iivanaat27
    01. Prosinac 2015. 22:00

JanaH aa lijepo.  Mislila sam da zivis tu heheh al da tu je dobar shopping 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.