Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    01. Prosinac 2015. 21:23

Anchy tek sam sad vidila da si pitala dal se od stolisnika i vrkute povecaju sise....ma neznam jesu li od toga...kazu da nisu, nego ja bubam gluposti jer prvi put da to pijem a bas ovaj ciklus mi buknile sise heheh zato sam ja to tako iznjela ko zakljucak! 

darliv
    01. Prosinac 2015. 21:34

MajaSocka

Anchy tek sam sad vidila da si pitala dal se od stolisnika i vrkute povecaju sise….ma neznam jesu li od toga…kazu da nisu, nego ja bubam gluposti jer prvi put da to pijem a bas ovaj ciklus mi buknile sise heheh zato sam ja to tako iznjela ko zakljucak! 

Budi nam i ti jedna od onih koje su uz vrkutu dobile mrvicu vec prvi ciklus  toliko sam toga pročitala o njoj ovih dana da stvarno vjerujem da pomaze..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

url=https://lilypie.com]

Mallla
    01. Prosinac 2015. 21:38

Ode se tipka punom parom hehhe!
    Darlib samo ti fino useli pa ces nam bit redovita tu :)

Jana kod tebe bas aktivno...al dobro ciklusi tako brze prolaze....meni se moj cini kao vjecnost!

Sjuskice....onda i tebi krece vrijeme odbrojavanja...neka neka....mozda ste na odmoru napravili bebicu...bas fino!

Ivanat jesi radila vec kakve preglede kod ginekologa? Ako sam shvatila trudite se 2 godine...

Luki...joj pa 5 zubica od jednom...jadnicak mali.... I hvala ti na lipim zeljama!

Ja danas imam bijeli kremasti iscjedak kojeg ima hrpa...al bas hrpa!

Neznam jesam kome sta propustila napisat na mobitelu sam pa dok se vratim na temu prije pobrise mi se sta sam napisala!

E da fertility friend predvida slijedecu  menstruaciju....odredi ovulaciju i plodne dane i mjenja to ovisno o podacima koje unosimo!

iivanaat27
    01. Prosinac 2015. 21:39

Sjuskica30 drzim ti fige, i zelim ti da ugledas veliki plus ili velike dvije crtice… Od srca ti zelim T! 

larimara
    01. Prosinac 2015. 21:42

Drage moje cure!
    Evo tek sad stizem da vam se javim! Cijeli dan me hvatala trta od pregleda.
    Hvala na svim drzanjima palceva i molitvama! Hvala! volim vas!
    Sve je bilo super! Vidjelo se sva koko treba! I kako "treperi" i zumanjcana vreca, doktor je doslovno rekao "lijepa zumanjcana" vreca... Jos ne mogu vjerovati,pa svoje veselje drzim pod kontrolom!
    Izvadili su mi krv,a slijedeci put dobivam "Mutterpass" ,trudnicku knjizicu...
    Vec sam rekla,da bih vas sve najradije povela "preko" u forum ljetne bebe...
    Vase bodrenje trabam i dalje...12 nedjelja je jos malo daleko.
    I dalje sam tu,cekam i ocekujem sto prije vase plusice!

JanaH.
    01. Prosinac 2015. 21:54

larimara

Drage moje cure!
    Sve je bilo super! Vidjelo se sva koko treba! I kako "treperi" i zumanjcana vreca, doktor je doslovno rekao "lijepa zumanjcana" vreca… Jos ne mogu vjerovati,pa svoje veselje drzim pod kontrolom!
    Izvadili su mi krv,a slijedeci put dobivam "Mutterpass" ,trudnicku knjizicu…
    Vec sam rekla,da bih vas sve najradije povela "preko" u forum ljetne bebe…
    Vase bodrenje trabam i dalje…12 nedjelja je jos malo daleko.

Super, odlične vijesti!

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

JanaH.
    01. Prosinac 2015. 21:54

larimara

Drage moje cure!
    Sve je bilo super! Vidjelo se sva koko treba! I kako "treperi" i zumanjcana vreca, doktor je doslovno rekao "lijepa zumanjcana" vreca… Jos ne mogu vjerovati,pa svoje veselje drzim pod kontrolom!

Super, odlične vijesti!

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Rozica2810
    01. Prosinac 2015. 21:57

larimara

Drage moje cure!

Uhhh kakvo olaksanjeee jako sam sretna zbog tebe i bit ce sve u redu, kako i do sad  koliko si trudna ??

tanijatravan
    01. Prosinac 2015. 22:34

larimara

Drage moje cure!

Larimara baš mi.je drago da je na pregledu sve kako treba :) želim da i cijela trudnoća bude takva :*
    Mallla
    01. Prosinac 2015. 21:49

Larimara bas mi je drago da je sve u redu. Nisam drugacije ni mislila! Obavezno nam javljaj sta bude dalje. I ima li kakvih tipicnih simptomcica?

larimara
    01. Prosinac 2015. 22:18

MajaSocka

Larimara bas mi je drago da je sve u redu. Nisam drugacije ni mislila! Obavezno nam javljaj sta bude dalje. I ima li kakvih tipicnih simptomcica?

Naravno draga Majo da cu se javljati!
    Cekam vase plusice kao sto sam vec i napisala
    Pa nekih posebnih simptoma nemam.Najvise me ubija sto mi se apetit uvecao za 500%,mucnine su jako blage skoro zanemarive i to u vecernjim satima,prsa samo malo teza...dobro da nije vise jer su i prije trudnoce jedva stale u grudnjak 90 D.
    Ipak je dobro da se mucnine ne pojacavaju. Nazalost,okolina ima jako malo razumjevanja za trudnicke probleme,pri tom mislim na poslu...,radne kolegice.
    Bila sam fino smrsavila prije trudnoce,ali sam vec 2-3 mjeseca ranije izgubila bitku s kilogramima i vratila dobar dio...sad sam se napuhala kao balon. Sreca u nesreci da me slatko ne privlaci kao prije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI