Ivanaat zao mi je :(
Znam da te to nece utjesit al znam kako ti je!
Isplaci al ne brini, Bog sigurno ima dobar plan za tebe
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
tanijatravan,Ivyp hvala vam cure na podrsci, to puno znaci! hvala puno
Anchy super ste se vi slozili za imena...mi nismo jos ni pricali o tome!
Joooj Ivanat bas mi je zaooo, jako zao.....ali glavu gore....stvarno te onda bas izludio ovaj ciklus. Uz tebe smo i tu smo....izbaci to iz sebe i doc ce sigurno i tvoj dan!

url=https://lilypie.com]
U borme tipkate pošteno...
Ja sam u gužvi ovih dana, i bit ću vjerojatno cijeli 12mj.. Kraj godine se bliži, kako školske tako i poslovne... Imam roditeljske sastanke u školi, pa nekakve kreativne radionice za školski humanitarni sajam i to sve puta dva, pa onda s poslovne strane dok sve obavimo, fešte i ostala blagdanska događanja, plus obiteljska druženja, uf... Dobro da još najmlađi nema nikakve radionice u vrtiću :)
Šoping, uh ja volim kupovati, što za sebe što za klince, isto tako i za kuću (preselili se bit će na Badnjak točno tri godine)....
Zadnje sam u grazu kupila one ovire za slike što ih je po nekoliko spojeno zajedno, uzela sam i printer za fotografije pa sad to polako printam, jer su sve fotke na usb-e , kao i kod većine predpostavljam..
Imena, imamo sve spremno već od prve odnosno druge trudnoće..
Ugl, sva imena su na slovo T....

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
iivanaat - žao mi je :(
Ja danas imam kontrolu kod gin, a baš su mi plodni dani, i sad mi samo treba da smo zakasnili ovaj mjesec, jer apstiniramo od subote, pošto se preporuča barem dva dana prije pregleda ne imati odnose...
Iivannat baš mi je žao što je došla, još je gore tako kad su ciklusi neuredni i onda samo produljuju iščekivanje, i na kraju neugodno iznenade..ali nisi sama, svi smo uz tebe, svi se i dalje trudimo i doći će i naše vrijeme...šaljem ogroman zagrljaj
miska i zabica jeste li vi postale svjesne da nosite malene mrvice u pupi??
larimara kako je prošao pregled, javi nam se...
Luki drago mi je da si nam se javila, pazi na sebe i odmaraj u ovo blagdansko vrijeme..i zubiciiii..rekla bih da su maleni puno izdrzljiviji od nas, zamislite kako bi mi kukali da nam izbijaju zubići
Majo nadam se da je ovaj mjesec tvoj, navijam, navijam, naviiijam
Morat ću malo čitati ljetne bebice da vidim kako su nessah i crnokosa, sigurno su se u punom mahu ufurale među trudnice
Rožica, Ivyp, tanija i sve ostale trudilice redovito vas čitam, ali kako smo trenutno u preseljenju ne stignem svima posebno pisati, mislim na vas i nemojte mi zamjeriti neaktivnost...
Ja sam na početku ovog ciklusa počela piti onaj ženski čaj, tri šalice dnevno, i folacin po jednu tableticu navečer prije spavanja, danas mi po kalendaru počinju plodni dani, a cice i jajnici bole evo treći dan, imam osjećaj da imam samo dva dana pauze od tih bolova u cijelom ciklusu, a sad kad sam čitala o sluzi shvatila sam da je zadnjih par mjeseci baš i nije bilo, prije se rastezala do koljena kako je netko već ovdje napisao, a zadnja četiri mjeseca uopće ne primjetim da je ima, možda bi mi bilo pametno to malo provjeriti prstima ovaj mjesec...uglavnom dobro smo raspoloženi i spremni za akciju punom parom ovaj mjesec
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
iivanaat - žao mi je :(
Ja danas imam kontrolu kod gin, a baš su mi plodni dani, i sad mi samo treba da smo zakasnili ovaj mjesec, jer apstiniramo od subote, pošto se preporuča barem dva dana prije pregleda ne imati odnose…
Jana nadam se da niste zakasnili za akciju, javi nam se poslije pregleda...kod tebe je baš veselo s troje dječice, ne mogu ni zamisliti to veselje oko Božića, sigurno si presretna...jedva čekam da imam s kim slaviti, okititi bor, peći kolačiće, pa sav taj dječji smijeh i pozitivna energija... jedva čekam
Ja '88., mm '78.
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Hvala cure na podrsci od !!
Znam,nisam tu jedina cura koja se trudi i to,al bas me je pogodilo ovaj put to,zaista sam mislila da ovaj mjesec zbilja bude nesto, al eto nisam imala te srece, vise srece drugi put.
Nego pitanje, jel zna koja kakvu aplikaciju ili nesto za vodit menst.kalendar ili nesto za ovulaciju da izracuna....
Sjecam se da ste spominjale nekakvu aplikaciju na F, faciliti nesto tak,nesjecam se vise...kakva je ta aplikacija,za sta?
JanaH ti zivis u Grazu,Austriji,ako sam dobro shvatila??
Hvala cure na podrsci od !!
Znam,nisam tu jedina cura koja se trudi i to,al bas me je pogodilo ovaj put to,zaista sam mislila da ovaj mjesec zbilja bude nesto, al eto nisam imala te srece, vise srece drugi put.![]()
Nego pitanje, jel zna koja kakvu aplikaciju ili nesto za vodit menst.kalendar ili nesto za ovulaciju da izracuna….
Sjecam se da ste spominjale nekakvu aplikaciju na F, faciliti nesto tak,nesjecam se vise…kakva je ta aplikacija,za sta?
JanaH ti zivis u Grazu,Austriji,ako sam dobro shvatila??
Mislim da su djevojke spominjale fertility friend, navodno ti određuje kada ovuliras prema bazalnoj temperaturi, ja koristim moj kalendar čisto da znam kad mi dolazi sljedeća m i kad su mi otprilike plodni dani, ionako ih osjetim..nisam još mjerila bazalnu tako da ne znam kako one funkcioniraju u tom pogledu...
I znam kako ti je... svako malo dođe mjesec kad se baš nadaš više nego drugih i tada najviše boli..budi nam hrabra, i idemo zajedno u nove pobjede...
Ja '88., mm '78.
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji