Jutro drage mojee !!
Kako ste mi danas ??
larimara nadam se da je sve proslo u redu … cekamo da nam se javis s lijepim vijestimaa o svom
iivanaat27 taj 2. je za tebe zaista sretan broj .. aime sutraa i nemoj past u depru jer od toga nema nista, nego ponosno nastavi dalje, ali ja znam da se u pupi skriva jedan mali andelak
MayaLena drzim palceve i za tvoj plusic, sumljiva si mi !
leonaaa ja sam po privatnicima odavno, ja zovnem i za 2-3 dana narucena … i nije mi zao ni lipe ! ovako bi cekala po ko zna koliko … papu sam radila u jednoj poliklinici u ST-u bio je gotov kroz 15 dana, brisevi kroz 7 … stvarno sam zadovoljna tako da ti toplo preporucam privatnike
miska naravno da je to normalno, samo se lijepo smiri i misli pozitivno, kako budes vidjela svoj Sretno i tebiii
Anchy30 ma bude se nesto dogodilo i bude pokloncic za Bozic (vrijeme darivanja) nista, muza vezi za krevet i maksimalno iskoristi ihihiihi samo opusteno i kad god mozete u akciju !!
Joooj kod mene nista, a sto se tice za NE dobit jos nisam ni dosla do toga, jer cekam ta dva vrazja pregleda u 12. pa cu iza vidjeti .. nadam se da ce stitnjaca biti u redu i da cu napokon i ja krenuti u akciju
usput cu obaviti i ginekologa da budem mirna, ali obavijestit cu Vas kada pregledi pocmu, aimeee tako se veselim, samo da dobijem odobrenje i pocinjemo raditi na bebici
MajaSocka,Schinin,Vecka,Anchy30 hvala na cestitkama za kumstvo !!
miska-r pa gdje si mi tii ?? vidim nema te nekoliko dana, sigurno nam spremas plusic zelim ti od srca da je to tooo !!
Ostalim trudilicama sretnoo
Jutro drage mojee !!Kako ste mi danas ??larimara nadam se da je sve proslo u redu … cekamo da nam se javis s lijepim vijestimaa o svom
iivanaat27 taj 2. je za tebe zaista sretan broj .. aime sutraa i nemoj past u depru jer od toga nema nista, nego ponosno nastavi dalje, ali ja znam da se u pupi skriva jedan mali andelak
leonaaa ja sam po privatnicima odavno, ja zovnem i za 2-3 dana narucena … i nije mi zao ni lipe ! ovako bi cekala po ko zna koliko … papu sam radila u jednoj poliklinici u ST-u bio je gotov kroz 15 dana, brisevi kroz 7 … stvarno sam zadovoljna
tako da ti toplo preporucam privatnike
miska naravno da je to normalno, samo se lijepo smiri i misli pozitivno, kako budes vidjela svoj
Sretno i tebiii
Anchy30 ma bude se nesto dogodilo i bude pokloncic za Bozic (vrijeme darivanja) nista, muza vezi za krevet i maksimalno iskoristi ihihiihi
samo opusteno i kad god mozete u akciju !!
Joooj kod mene nista, a sto se tice za NE dobit jos nisam ni dosla do toga, jer cekam ta dva vrazja pregleda u 12. pa cu iza vidjeti .. nadam se da ce stitnjaca biti u redu i da cu napokon i ja krenuti u akciju
usput cu obaviti i ginekologa da budem mirna, ali obavijestit cu Vas kada pregledi pocmu, aimeee tako se veselim, samo da dobijem odobrenje i pocinjemo raditi na bebici MajaSocka,Schinin,Vecka,Anchy30 hvala na cestitkama za kumstvo !!
miska-r pa gdje si mi tii ?? vidim nema te nekoliko dana, sigurno nam spremas plusic zelim ti od srca da je to tooo !!Ostalim trudilicama sretnoo
Hehehe,gotov je hahaha....ima tu negdje i špage....nađem ja sve!
Ma ima da radi...već ja imam u planu kupiti spavaćicu-kratku i čipkastu...pa da vidiš hehehe
Imam ja njegov raspored kako radi,ima tu i koji sl.dan i rad poslije podne tako da mislim da ćemo uhvatiti nešto od pl.dana!!Sretno na pregledima,ma da ti i ne treba sreća kad je to sve super...ali obavezno javljaj
Imala sam i ja problema s štitnjačom,ali ve je sada ok....ja od svoje mršavim...(imala sam kvrgu na vratu pa sam se uplašila i otišla na pregled)
Anchy30
Jutro drage mojee !!Kako ste mi danas ??larimara nadam se da je sve proslo u redu … cekamo da nam se javis s lijepim vijestimaa o svom
leonaaa ja sam po privatnicima odavno, ja zovnem i za 2-3 dana narucena … i nije mi zao ni lipe ! ovako bi cekala po ko zna koliko … papu sam radila u jednoj poliklinici u ST-u bio je gotov kroz 15 dana, brisevi kroz 7 … stvarno sam zadovoljna
tako da ti toplo preporucam privatnike
miska naravno da je to normalno, samo se lijepo smiri i misli pozitivno, kako budes vidjela svoj
Sretno i tebiii
Anchy30 ma bude se nesto dogodilo i bude pokloncic za Bozic (vrijeme darivanja) nista, muza vezi za krevet i maksimalno iskoristi ihihiihi
samo opusteno i kad god mozete u akciju !!
usput cu obaviti i ginekologa da budem mirna, ali obavijestit cu Vas kada pregledi pocmu, aimeee tako se veselim, samo da dobijem odobrenje i pocinjemo raditi na bebici MajaSocka,Schinin,Vecka,Anchy30 hvala na cestitkama za kumstvo !!
miska-r pa gdje si mi tii ?? vidim nema te nekoliko dana, sigurno nam spremas plusic zelim ti od srca da je to tooo !!Ostalim trudilicama sretnoo
Jutro Rozice moja, nisam ti stigla cestitat na kumstvu, pa evo ovom prilikom cestitam, joj sve se nadam da ce bit ovaj mj + ali me sinoc ko neki mali bol uhvatio u trbuhu, onako cisto malo, pa se ipak bojim da nis od toga, i jutros vidim da sam onako malo ko napuhnuta ko pred M tako da me sve ovo zbunjuje... hjjoooj
Ehh i zaboravila sam napisati kako mi je san bio lijep jos sam pod dojmom ...
Sanjala sam da imam sina ( a sto je zanimljivo vecinom sanjam da imam sina, rijetko curu), uspavala ga i stavila na krevet, a osjecaj je bio neopisiv, nikad dozivljen inace kad sanjam da sam trudna, rodila i slicno osjecam se nekako neopisivo, nadam se da je tako i u stvarnosti
Jeli Vi sanjate trudnocu, porod, svoje buduce andele ?? Kako se osijecate ??
Ehh i zaboravila sam napisati kako mi je san bio lijep jos sam pod dojmom …
Sanjala sam da imam sina ( a sto je zanimljivo vecinom sanjam da imam sina, rijetko curu), uspavala ga i stavila na krevet, a osjecaj je bio neopisiv, nikad dozivljeninace kad sanjam da sam trudna, rodila i slicno osjecam se nekako neopisivo, nadam se da je tako i u stvarnosti
Jeli Vi sanjate trudnocu, porod, svoje buduce andele ?? Kako se osijecate ??
I ja sam sanjala da pravim test a ono pozitivan...+ ajmeeeee kako am bila sretna kad sam se probudila....neopisivo!!!!!Tako nisam bila ni sretna kad sam sanjala da se udajemA znaš kako kažu:''Snovi se ostvaruju!!,,Tako da vjerujem da će se i moj ostvariti,kad tad!!
I tvoj naravno!!
Anchy30
Miska od tako rano budna....pa dobro ti izdrzis cijeli dan otvorenih ociju....a vjerujem kad vidis svoju malu mrvu da ces bit mirnija pa ce i san na oci lakse doci!
Anchy hvala ti :)
Miska i chicita potpisujem za ovo oko stresa mjerenja temperature, savjeta, clanaka i slicno. Ali ipak ne zalim sto sam se informirala i probala neke od tih stvari npr. Lh trakice koje sam prva 3 mj s uzbudenjem pratila bilo mi zanimljivo, a po njima sam vidila da mi ovulacija seta...i sad mi je zanimljivo pratit temperaturu....ali od novog ciklusa ako ga bude prestajem jer stvori dodatan stres htjeli mi to ili ne!
Sto se tice priprema za Bozic nisam jos pocela....al idem sredinom mj u Beč malo uzivati u adventu i tada ce me sigurno uhvatit euforija!

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji