Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozica2810
    01. Prosinac 2015. 10:59

Ehh i zaboravila sam napisati kako mi je san bio lijep  jos sam pod dojmom ...
    Sanjala sam da imam sina ( a sto je zanimljivo vecinom sanjam da imam sina, rijetko curu), uspavala ga i stavila na krevet, a osjecaj je bio neopisiv, nikad dozivljen  inace kad sanjam da sam trudna, rodila i slicno osjecam se nekako neopisivo, nadam se da je tako i u stvarnosti 

Jeli Vi sanjate trudnocu, porod, svoje buduce andele ?? Kako se osijecate ??

Mallla
    01. Prosinac 2015. 11:17

Miska od tako rano budna....pa dobro ti izdrzis cijeli dan otvorenih ociju....a vjerujem kad vidis svoju malu mrvu da ces bit mirnija pa ce i san na oci lakse doci!

Anchy hvala ti :)

Miska i chicita potpisujem za ovo oko stresa mjerenja temperature, savjeta, clanaka i slicno. Ali ipak ne zalim sto sam se informirala i probala neke od tih stvari npr. Lh trakice koje sam prva 3 mj s uzbudenjem pratila bilo mi zanimljivo, a po njima sam vidila da mi ovulacija seta...i sad mi je zanimljivo pratit temperaturu....ali od novog ciklusa ako ga bude prestajem jer stvori dodatan stres htjeli mi to ili ne!

Sto se tice priprema za  Bozic nisam jos pocela....al idem sredinom mj u Beč malo uzivati u adventu i tada ce me sigurno uhvatit euforija!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    01. Prosinac 2015. 11:19

Sanjala sam nekoliko puta djecu, nekad curice, nekada deckice....ali su moji snovi zbunjujuci pa nikad nisam kao bila sigurna jel to moje djete...al se sjecam da smo se igrali i da sam ih bas jakooo volila :)

url=https://lilypie.com]

• tanijatravan
    01. Prosinac 2015. 11:23

http://kutak.forumotion.com/t90-plodni-i-neplodni-dani-metode 

Jako dobra prva dva posta :) kome se da neka čita, ima nekih info koje nisam nigdje drugdje pročitala.

Inače kad sam na poslu čitam vas pa zapisujem na papir kome sta da napisem  sad doma mi je malo teze na mob.ali cu si dati danas popodne truda da vam pisem. 
    Napokon stigao i prosinac i sva sam nekako euforična 

Ja sam inace po prirodi jako organizirana tako da meni ovo mjerenje bazalne temperature je super  a i bas me zanima kako mi tijelo funkcionira.

Kod nas danas opet neko fuj vrijeme vani. Polumagla neka. Kako kod vas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.