Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sjuskica30
    01. Prosinac 2015. 19:51

Pozzzzzzzdrav trudilice moje drage.....čitam ja vas redovito,ali teško mi je tipkati preko mobitela....
    ČESTITAM SVIM NOVIM TRUDNICAMA,DRŽIM FIGE SVIM POTENCIJALNIM!!!!
    Dobrodošle nove trudilice!!!
    Evo mi još na godišnjem;nakon užasnog starta na početku ciklusa,pokrili smo sve najplodnije dane....ovulaciju,dva dana prije i dan poslije....TAKO DA IMA NADE ZA MENE OVAJ MJESEC!!!!

Larimara di siiiiiiii????

tanijatravan
    01. Prosinac 2015. 21:09

sjuskica30

Pozzzzzzzdrav trudilice moje drage…..čitam ja vas redovito,ali teško mi je tipkati preko mobitela….
    ČESTITAM SVIM NOVIM TRUDNICAMA,DRŽIM FIGE SVIM POTENCIJALNIM!!!!
    Dobrodošle nove trudilice!!!
    Evo mi još na godišnjem;nakon užasnog starta na početku ciklusa,pokrili smo sve najplodnije dane….ovulaciju,dva dana prije i dan poslije….TAKO DA IMA NADE ZA MENE OVAJ MJESEC!!!!

Larimara di siiiiiiii????

Ooo sjuskica30 bas sam se zapitala di si,od kako sam napisala da se možda i znamo iz viđenja tebe nema :D držim fige da se uhvatilo taj mjesec :)

Segy
    01. Prosinac 2015. 19:56

Vecer curke 😘
    iivanaat27- jako mi je zao sta si dobila.. I bas sam citala tvoje postove, totalno te razumim, jednostavno virujem da ti to ide na zivce, i da bi na kraju covik stvarno odusta, al nemoj, sigurna sam da ces ti ugledati svoj +!!!
    Danas ti je tesko al sutra ce vec biti bolje..
    Ja cetri ciklusa i nista, i vec mi sve to ide na zivce, cekajuci ocu li dobiti ili ne, ili slusanje svog tijela..sve me to nervira.. I uvik se zapitam zasto to ponekad tako tesko mora biti.
    Al sta je tu je, boriti se moramo..
    Drzi se!!!

iivanaat27
    01. Prosinac 2015. 21:34

Segy

Vecer curke 😘
    iivanaat27- jako mi je zao sta si dobila.. I bas sam citala tvoje postove, totalno te razumim, jednostavno virujem da ti to ide na zivce, i da bi na kraju covik stvarno odusta, al nemoj, sigurna sam da ces ti ugledati svoj +!!!
    Danas ti je tesko al sutra ce vec biti bolje..
    Ja cetri ciklusa i nista, i vec mi sve to ide na zivce, cekajuci ocu li dobiti ili ne, ili slusanje svog tijela..sve me to nervira.. I uvik se zapitam zasto to ponekad tako tesko mora biti.
    Al sta je tu je, boriti se moramo..
    Drzi se!!!

Je,katastrofa je da... :( to iscekivanje pa razocarenje pa opet u krug i opet i opet.. Zbilja covjek gubi nadu.. Najgore mi je kad vidim da je da sam je dobila,onda kao da mi se cijeli svijet srusio,uzasno boli,bas izgubim nadu i vjeru i sve... Ali onda se opet podignem i kazem sama sebi da necu odustat i da cu se boriti jer ako odustanem onda to ni nezelim tako jako... Tako da uvijek nadem poticaja u sebi koliko god jako boljelo i ubijalo me to sto se mucimo... Svako vece molim Boga da mi da malisana i necu odustat,znam da ce mi On dati to i da ima plan za mene... I znam da mi samo On to moze podarit zato koliko god pugodse razocarala svejedno cu ga molit i necu odustat jer mislim da je sve to samo veliki test za nas koji nam On daje...

Ali znas sta me bolii jako... ?Boli me to sto Mi cure koje se borimo i koje svim snagama zelimo malisana..nemozemo to odmah dobit i mucimo se i patimo se i sve to,znate vec i same, a one cure koje su balavice i neozbiljne i neodgojene i ko zna kakve i koje nezele to one samo tako kao od sale ostanu trudne i sta onda? Onda naravno abortiraju.... E to,to me najvise boli i to mislim da je VELIKA NEPRAVDA!!  Se slazete samnom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI