Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    01. Prosinac 2015. 13:06

Zabica i meni je jedno od zenskih bilo Lota, al on niti cut, jos sam se zagrijala i za Elenu i Sofiju ali nekako kad cujem to Mila me skroz raznjezi haha. Za deckica sam imala jos Fran, Vito i Toma ali je rekao da nema sanse, tako da nis od tog! al sto je zanimljivo on nema ni jedan prijedlog! 
    Ioako sam misljenja da je svako ime posebno na svoj nacin i da ce nam biti najljepse kad se nase dijete bude tako zvalo! Imamo jedne prijatelje koji imaju vec troje i oni su rekli da nisu planirali ime za ni jednog, da su dali ime na licu mjestu kad su vidjeli bebu...mozda na kraju i tako ispadne 

Mallla
    01. Prosinac 2015. 13:45

Ja sam ljubiteljica prizemnica to mi je preljepo....ali mi imamo u planu raditi kat na njegovu kucu sadasnju a i sad je ogromna hahahah, al to je podrucje koje zna poplavit pa mi je jasno da kuce moraju biti na kat. A kuca di smo sada je pokora za ciscenje...

Omeksivaci obozavamnih hahah toliko da mi ponekad sluze kao mirisi za prostor hahah :)

Ja i moj muz isto nebo i zemlja....ukusi nam nisu ni slicni, ma ni priblizno...al eto slazemo se...ocito pali ona suprotnosti se privlace. 

Sto se imena tice svaki put mi se druga svidaju heheh!
    Hana mi je super i Filip i Nora....ma svasta :)

Za temperaturu je netko pitao....u pocetku ciklusa svo padanje je u redu....da vidis moj graf on je cudo

url=https://lilypie.com]

Segy
    01. Prosinac 2015. 13:54

Dobar dan curke 😘
    Iso miki koliko ste natipkale, ne mogu sve sad citati, gulas ce nadrpati zbog toga :))

Ima li koja nova trudnica, koliko kuzim Maja ce biti sljedeca :)

Ja sam jutros bas mjerila temp i bila mi je 36,6.. Sad prvo to je digitalni za uho, drugo sam posteno prehladjena, znaci svasta..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.