Koliko je lijepo to trosenje na kucu toliko je stresno. Mi 3,5 godine gradili,vecinu sami,muz,svekar, brat od svekra i ja malo na krovu za zavrsne radove uzeli majstore (žbuka, fasada, postavljanje plocica). Evo danas je tocno 1,5godina da smo preselili a tek nedavno stavili 1 okvir sa slikama na zid...uvijek kao budemo dali razviti pa nikako :) i ja uzivam u kupnji za kucu, bilo to omeksivac ili kutije za razvrstavanje :)
Koliko je lijepo to trosenje na kucu toliko je stresno. Mi 3,5 godine gradili,vecinu sami,muz,svekar, brat od svekra i ja malo na krovuza zavrsne radove uzeli majstore (žbuka, fasada, postavljanje plocica). Evo danas je tocno 1,5godina da smo preselili a tek nedavno stavili 1 okvir sa slikama na zid…uvijek kao budemo dali razviti pa nikako :) i ja uzivam u kupnji za kucu, bilo to omeksivac ili kutije za razvrstavanje :)
Mi smo se odlucili na niskoenergetsku montaznu, tako da sama izgradnja traje puno puno krace, u pocetku je dosta skuplja ali npr struja za cijelu godinu (koja pokrece i crpku za grijanje) kosta 300 e, tako da ce ja mislim najvise potrajat nasa odluka koju kucu izabrat (ne mogu se jos ni sama sa sobom dogovorit hahah)

S obzirom da mi je danas 8dc danas mi je bazalna 3.dan za redom u padu. Jel to normalno ili? Ako zna netko ko malo duze prati bazalne.
Miska, mi smo za dječaka odabrali Dino, a za djevojčicu je meni lijepo Hana, a njemu Gabrijela...pa ćemo nešto od toga...neko vrijeme sam bila za imena Dita i Lota...iako su mi još lijepa, odlučili smo se ipak za "obična" imena...
Majo, kako bilo da bilo, ja sam uvjerena da ideš mojim i miskinim stopama..Ne bi bilo fer da te tu ostavimo, a ciklusi su nam bili tu negdje...sigurna sam da me miska podržava

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabica i meni je jedno od zenskih bilo Lota, al on niti cut, jos sam se zagrijala i za Elenu i Sofiju ali nekako kad cujem to Mila me skroz raznjezi haha. Za deckica sam imala jos Fran, Vito i Toma ali je rekao da nema sanse, tako da nis od tog! al sto je zanimljivo on nema ni jedan prijedlog!
Ioako sam misljenja da je svako ime posebno na svoj nacin i da ce nam biti najljepse kad se nase dijete bude tako zvalo! Imamo jedne prijatelje koji imaju vec troje i oni su rekli da nisu planirali ime za ni jednog, da su dali ime na licu mjestu kad su vidjeli bebu...mozda na kraju i tako ispadne

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji