Majo, mislim da si ti pisala kako ti je temp pala pa je sad opet visoka...to sam i ja imala i znači TRUDNOĆU! Ja sam imala 37,5 i onda sljedeći dan pala na 36,6 i opet se digla na 37,3 i sad tako stoji :) Danas mi je tek počeo metalni okus...inače sam ok, sretna
Ja još ne znam koje ću kolače ispeći i koju hranu pripremiti za Božić..može neke ideje?
Mislila sam rafaelo kuglice, mađaricu, zvjezdice s pekmezom..ma, nešto ću smisliti :)
Sad idem kuhat...ja sam isto puno sanjala svoju bebu, uvijek je bila curica...a već mi sad misli govore da ću roditi dječaka...i po kineskom kalendaru isto dođe dječak...vidjet ćemo. Uglavno, slatko mi se zgadilo, ali zato kiselo i paše...To mi je najmanje bitno..Za imena smo znali i prije i kod toga ostajemo…
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Prvo da cestitam novopecenim trudnicama. Zelim vam sto ugodniju trudnocu. More plusica od kad me nije bilo, neka se niz nastavi. Pravi mali baby boom :)))
Schinin, evo bila sam kod svoje doktorice posto moram ici vaditi hormone stitnjace, dobila sam xanax, posto mi normabeli bas I ne pomazu, opet sam pala 3 kg u 2 tjedna na kilazi I opet imam bronhitis. Nije proslo niti 3 mjeseca od kad sam ga zadnji put imala. Rekla mi je za xanax da nije sigurna ako ce mi sto pomoci. Budem vidila. Kako si ti?
14.06.2014. L ♥
Šoping...oh...ja sam ciljani kupac...treba mi majica uletim, okom preletim svidja mi se uzmem ne sviđa mi se idem...nema kod mene dugooo gledanja, postanem nervozna. Isto sam pobornik omjera cijene i kvalitete nisam spremna dat 100 kn za majicu koja je kvalitete kao i ona od 50 kn....volim imat 10 majica koje cu za par mj zamjenit sa drugima nego 2-3 skupe....Iako nadje se kod mene i markica al dobivenih od nekog ili kupljenih na rasprodaji.
Vime je hladno i pred kisu!
Tanija citala sam dosta o bilingsu i bazalnoj meni je to jako zanimljivo i puuuno zena nema pojma o tome kao sto nisam ni ja dok nisam dosla na ovaj forum! A vrijedi znati!
Zabice vidit cu dalje kako ce se temperatura ponasati ali za sada je obezavajuca jos je visoka....vidit cemo sutra, prekosutra :)
url=https://lilypie.com]
Pozdrav Luki, stvarno te nije bilo neko vrijeme!
A bas fino uvijek je veselje posjetiti obitelj jos kad stize unucic :)
Jadnicak...znam kako mu je, meni umnjak raste pa me zna mucit odmah pomislim na jadne bebace kako to njih muci!
Ja odbrojavam do kraja tjedna za napravit test ako prije ne dodje M. Inace sise su mi narasle 6cm inace mi je opseg 94 a sad je 100 cm....bole od ovulacije nikako ne prestaju. Temperatura bazalna visoka danas 36.8... 26dc 9 dpo! Nekih posebnih simptoma nemam, osjecam se fino, raspolozena. A ovaj mj sam pila stolisnik i vrkutu pa za sise sam u dvojbi da nije mozda malo potaknuto cajevima....a mozda je ipak T! To su ti ukratko dogadanja oko mene!
Ja sam od kad radimo na bebi sigurno jednom tjednom sanjala da sam trudna ili da vec imam bebu ili kako radim test pa je pozitivan! Noc prije nego sam radila test sanjala sam da ga radim i bio je negativan, a u stvarnosti obrnuto, al ja sam sva naopako pa nije ni cudo hahah
Uh ja sam prije sve novce trosila na robu i nista me drugo nije zanimalo, sad mi je sve bezveze i brzo mi dosadi, ali zato ove gluposti za stan... e tu sam manijak, spremamo se gradit kucu i sve me strah, definitivno cu morat neki strogi budet odredit!
MajaSocka iskreno nemam pojma kako uspijem izdrzat, i jos idem spavat u ponoc ili kasnije, al iz jutra u jutro se sve ranije probudim i izluduje me to. Dan mi je kao vjecnost, jos sam sama doma do pon i ubijam se od dosade
Zabica to sto si napisala za temperaturu moze i ne mora biti istina, ja sam imala isti taj pad pa rast prosli ciklus pa nije bila t u pitanju, ali naravno drzim palceve da je u majinom slucaju ipak t!
Ja imam totalno osjecaj da je decko, al stvarno mi ni pola posto nije vazno sto ce biti, svejedno smo odlucili ne znat, tako da nas ceka iznenadenje. A imena smo isto imali vec odavno, da bi mi on sad rekao da mu i nisu bas nesto, taj je neodluciniji od bilo koje zene! Vidim ja da ce biti borbe tu
Luki pa konacno si se javila, bas sam si neki dan mislia gdje si nestala.
I ja kupujem uglavnom detalje za stan i na to uglavnom trošim novac, kad uhvatim muža za novčanik tada kupim i sebi ponešto.
Volim kupoviti dobre farmerice i čizmice a majice mogu biti unekoj jeftinijoj verziji.
Sortiraj odgovore
Najstariji