Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    01. Prosinac 2015. 11:19

Sanjala sam nekoliko puta djecu, nekad curice, nekada deckice....ali su moji snovi zbunjujuci pa nikad nisam kao bila sigurna jel to moje djete...al se sjecam da smo se igrali i da sam ih bas jakooo volila :)

Anchy30
    01. Prosinac 2015. 11:22

MajaSocka

Sanjala sam nekoliko puta djecu, nekad curice, nekada deckice….ali su moji snovi zbunjujuci pa nikad nisam kao bila sigurna jel to moje djete…al se sjecam da smo se igrali i da sam ih bas jakooo volila :)

e onda u bili tvoji sigurno hehe!!!!

Anchy30

url=https://lilypie.com]

• tanijatravan
    01. Prosinac 2015. 11:23

http://kutak.forumotion.com/t90-plodni-i-neplodni-dani-metode 

Jako dobra prva dva posta :) kome se da neka čita, ima nekih info koje nisam nigdje drugdje pročitala.

Inače kad sam na poslu čitam vas pa zapisujem na papir kome sta da napisem  sad doma mi je malo teze na mob.ali cu si dati danas popodne truda da vam pisem. 
    Napokon stigao i prosinac i sva sam nekako euforična 

Ja sam inace po prirodi jako organizirana tako da meni ovo mjerenje bazalne temperature je super  a i bas me zanima kako mi tijelo funkcionira.

Kod nas danas opet neko fuj vrijeme vani. Polumagla neka. Kako kod vas?

zabica25
    01. Prosinac 2015. 11:30

Majo, mislim da si ti pisala kako ti je temp pala pa je sad opet visoka...to sam i ja imala i znači TRUDNOĆU! Ja sam imala 37,5 i onda sljedeći dan pala na 36,6 i opet se digla na 37,3 i sad tako stoji :) Danas mi je tek počeo metalni okus...inače sam ok, sretna 

Ja još ne znam koje ću kolače ispeći i koju hranu pripremiti za Božić..može neke ideje?
    Mislila sam rafaelo kuglice, mađaricu, zvjezdice s pekmezom..ma, nešto ću smisliti :) 
    Sad idem kuhat...ja sam isto puno sanjala svoju bebu, uvijek je bila curica...a već mi sad misli govore da ću roditi dječaka...i po kineskom kalendaru isto dođe dječak...vidjet ćemo. Uglavno, slatko mi se zgadilo, ali zato kiselo i paše...To mi je najmanje bitno..Za imena smo znali i prije i kod toga ostajemo…

LuKi5
    01. Prosinac 2015. 11:54

zabica25

Majo, mislim da si ti pisala kako ti je temp pala pa je sad opet visoka…to sam i ja imala i znači TRUDNOĆU! Ja sam imala 37,5 i onda sljedeći dan pala na 36,6 i opet se digla na 37,3 i sad tako stoji :) Danas mi je tek počeo metalni okus…inače sam ok, sretna 

Ja još ne znam koje ću kolače ispeći i koju hranu pripremiti za Božić..može neke ideje?
    Mislila sam rafaelo kuglice, mađaricu, zvjezdice s pekmezom..ma, nešto ću smisliti :) 
    Sad idem kuhat…ja sam isto puno sanjala svoju bebu, uvijek je bila curica…a već mi sad misli govore da ću roditi dječaka…i po kineskom kalendaru isto dođe dječak…vidjet ćemo. Uglavno, slatko mi se zgadilo, ali zato kiselo i paše…To mi je najmanje bitno..Za imena smo znali i prije i kod toga ostajemo…

Mogu ti napisat tu recept za strudlu od jabuka koju pravim uvijek. Samo sto se kolicinski ne drzim recepta, sto se tice sastojaka, volim eksperimentirati :)))

14.06.2014. L ♥

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

LuKi5
    01. Prosinac 2015. 11:49

Prvo da cestitam novopecenim trudnicama. Zelim vam sto ugodniju trudnocu. More plusica od kad me nije bilo, neka se niz nastavi. Pravi mali baby boom :))) 

Schinin, evo bila sam kod svoje doktorice posto moram ici vaditi hormone stitnjace, dobila sam xanax, posto mi normabeli bas I ne pomazu, opet sam pala 3 kg u 2 tjedna na kilazi I opet imam bronhitis. Nije proslo niti 3 mjeseca od kad sam ga zadnji put imala. Rekla mi je za xanax da nije sigurna ako ce mi sto pomoci. Budem vidila. Kako si ti? 

Schinin
    04. Prosinac 2015. 16:21

LuKi5

Prvo da cestitam novopecenim trudnicama. Zelim vam sto ugodniju trudnocu. More plusica od kad me nije bilo, neka se niz nastavi. Pravi mali baby boom :))) 

Schinin, evo bila sam kod svoje doktorice posto moram ici vaditi hormone stitnjace, dobila sam xanax, posto mi normabeli bas I ne pomazu, opet sam pala 3 kg u 2 tjedna na kilazi I opet imam bronhitis. Nije proslo niti 3 mjeseca od kad sam ga zadnji put imala. Rekla mi je za xanax da nije sigurna ako ce mi sto pomoci. Budem vidila. Kako si ti? 

vec sam te bila pozelila, a sad se nisam nija javljala 
    nadam se da si se vec bar malo oporavila od bronhitisa, mene je evo upravo pocelo hvatati, jedva drzim glavu uspravno
    javi kad ti stignu nalazi stitne, da se opet nije nesto rastimalo, kad gubis kile... ili su one onako teleportacijom presle na mene  ako ti treba kila, mozes dobiti od mene koliko hoces, meni ce opet ostati vise neg dovoljno 
    probaj xanax, ako pomaze super, ak ne, trazi druge  ja imam nekako najvise iskutsva sa lorazepam-om, prilicno uvijek mi je smirivao pacijente (i macke BTW  - dadnem im za Novu godinu, jer inace polude od vatrometa)
    da li se mali oporavio od zubica il ga jos muce? srce malo, mora da je i on vec "poludio", zubi su mi nekako najgori kad muce :( nadam se da  nije i on pokupio neku prehladicu ili bronhitis kao ti! 
    saljem pozdrave

14.06.2014. L ♥

Mallla
    01. Prosinac 2015. 11:52

Šoping...oh...ja sam ciljani kupac...treba mi majica uletim, okom preletim svidja mi se uzmem ne sviđa mi se idem...nema kod mene dugooo gledanja, postanem nervozna. Isto sam pobornik omjera cijene i kvalitete nisam spremna dat 100 kn za majicu koja je kvalitete kao i ona od 50 kn....volim imat 10 majica koje cu za par mj zamjenit sa drugima nego 2-3 skupe....Iako nadje se kod mene i markica al dobivenih od nekog ili kupljenih na rasprodaji.

Vime je hladno i pred kisu! 
    Tanija citala sam dosta o bilingsu i bazalnoj meni je to jako zanimljivo i puuuno zena nema pojma o tome kao sto nisam ni ja dok nisam dosla na ovaj forum! A vrijedi znati!

Zabice vidit cu dalje kako ce se temperatura ponasati ali za sada je obezavajuca jos je visoka....vidit cemo sutra, prekosutra :)

Mallla
    01. Prosinac 2015. 11:53

Pozdrav Luki, stvarno te nije bilo neko vrijeme! 

LuKi5
    01. Prosinac 2015. 11:59

MajaSocka

Pozdrav Luki, stvarno te nije bilo neko vrijeme! 

Ej draga, bili smo u posjeti svekrvi I svekru, da vide unuka malo jer smo 340 km udaljeni, pa su bebacu zubi kutni poceli izbijati, jadan se izmucio, nikako ga uspavati, miran jedino dok smislja kako ce dispet izvesti. Sas sam malo dosla sebi pa rekoh da vam se javim. Kakvo je kod tebe stanje, kako se osjecas? 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI