iivanaat27, baš mi je žao što nije plusić bio ovaj ciklus...baš sam nekako bila sigurna budući da je toliko kasnila..ali Onaj gore znam što radi i zašto nije sad pravi trenutak.
darliv, postala sam svjesna...i to JAKO! tako me počeo svrbiti trbuh, danas sam već trebala kupiti ulje protiv strija...leđa jako bole...ali sve vrijedi pretrpjeti za mrvicu :*
LUKI5, puno hvala na receptu, izgleda primamljivo..baš ću probati...samo što ću ja izbaciti rum jer ga ne volim :/
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Darliv iskreno nemam ti ja jos osjecaj da sam trudna, i dalje imam menatrualne grceve, sad su se zadnja dva dana poceli smanjivat na jedan do dva dnevno ali onako ulovi minutu dvije dosta jako pa popusti. Jedino sam isla skoro 3 kg dole u tjedan dana jer mi je apetit boze sacuvaj!
Luki pregled imam 7.12.. jos 6 dana...izludit cu. Ne znam sto ce se vidjet i cut jer cu biti 6+3 ali moram ici da vidimo dal cu uzimat i dalje utrogestan ili mogu prestat.
Stitnjacu sam taman vadila u pon a u sri sam imala pozitivan testic i bio je tsh 3, a ref vrijednost lab je do 5, ostalo isto u redu, ne znam tocno vrijednosti jer sam pricala s dr na telefon i rekao je da je to u redu i da mi za sad nece davat nista ali prije bozica moram obavezno jos jednom vadit!
Zabica koje si ulje uzela? Ja sam si isto jucer kupila od mustele, bilo je u mulleru na popustu s 16 e na 9e i prekrasno mirise, bas po bebama i super je jer ne masti i brzo se upije.
Miska, uzela sam u dmu OLIVIA ulje protiv strija s prirodnim uljima badema, masline i pšeničnih klica.
Koad nas mustela stoji oko 200 kn
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Pozzzzzzzdrav trudilice moje drage.....čitam ja vas redovito,ali teško mi je tipkati preko mobitela....
ČESTITAM SVIM NOVIM TRUDNICAMA,DRŽIM FIGE SVIM POTENCIJALNIM!!!!
Dobrodošle nove trudilice!!!
Evo mi još na godišnjem;nakon užasnog starta na početku ciklusa,pokrili smo sve najplodnije dane....ovulaciju,dva dana prije i dan poslije....TAKO DA IMA NADE ZA MENE OVAJ MJESEC!!!!
Larimara di siiiiiiii????
Sortiraj odgovore
Najstariji