Jutro drage mojee !!
Kako ste mi danas ??
larimara nadam se da je sve proslo u redu … cekamo da nam se javis s lijepim vijestimaa o svom
iivanaat27 taj 2. je za tebe zaista sretan broj .. aime sutraa i nemoj past u depru jer od toga nema nista, nego ponosno nastavi dalje, ali ja znam da se u pupi skriva jedan mali andelak
MayaLena drzim palceve i za tvoj plusic, sumljiva si mi !
leonaaa ja sam po privatnicima odavno, ja zovnem i za 2-3 dana narucena … i nije mi zao ni lipe ! ovako bi cekala po ko zna koliko … papu sam radila u jednoj poliklinici u ST-u bio je gotov kroz 15 dana, brisevi kroz 7 … stvarno sam zadovoljna tako da ti toplo preporucam privatnike
miska naravno da je to normalno, samo se lijepo smiri i misli pozitivno, kako budes vidjela svoj Sretno i tebiii
Anchy30 ma bude se nesto dogodilo i bude pokloncic za Bozic (vrijeme darivanja) nista, muza vezi za krevet i maksimalno iskoristi ihihiihi samo opusteno i kad god mozete u akciju !!
Joooj kod mene nista, a sto se tice za NE dobit jos nisam ni dosla do toga, jer cekam ta dva vrazja pregleda u 12. pa cu iza vidjeti .. nadam se da ce stitnjaca biti u redu i da cu napokon i ja krenuti u akciju
usput cu obaviti i ginekologa da budem mirna, ali obavijestit cu Vas kada pregledi pocmu, aimeee tako se veselim, samo da dobijem odobrenje i pocinjemo raditi na bebici
MajaSocka,Schinin,Vecka,Anchy30 hvala na cestitkama za kumstvo !!
miska-r pa gdje si mi tii ?? vidim nema te nekoliko dana, sigurno nam spremas plusic zelim ti od srca da je to tooo !!
Ostalim trudilicama sretnoo
Sortiraj odgovore
Najstariji