Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozica2810
    01. Prosinac 2015. 10:51

Jutro drage mojee !! 
    Kako ste mi danas ??

larimara nadam se da je sve proslo u redu … cekamo da nam se javis s lijepim vijestimaa o svom 
    iivanaat27 taj 2. je za tebe zaista sretan broj .. aime sutraa  i nemoj past u depru jer od toga nema nista, nego ponosno nastavi dalje, ali ja znam da se u pupi skriva jedan mali andelak 

MayaLena drzim palceve i za tvoj plusic, sumljiva si mi ! 

leonaaa ja sam po privatnicima odavno, ja zovnem i za 2-3 dana narucena … i nije mi zao ni lipe ! ovako bi cekala po ko zna koliko … papu sam radila u jednoj poliklinici u ST-u bio je gotov kroz 15 dana, brisevi kroz 7 … stvarno sam zadovoljna tako da ti toplo preporucam privatnike 

miska naravno da je to normalno, samo se lijepo smiri i misli pozitivno, kako budes vidjela svoj  Sretno i tebiii 

Anchy30 ma bude se nesto dogodilo i bude pokloncic za Bozic (vrijeme darivanja) nista, muza vezi za krevet i maksimalno iskoristi ihihiihi  samo opusteno i kad god mozete u akciju !!  Joooj kod mene nista, a sto se tice za NE dobit jos nisam ni dosla do toga, jer cekam ta dva vrazja pregleda u 12. pa cu iza vidjeti .. nadam se da ce stitnjaca biti u redu i da cu napokon i ja krenuti u akciju  usput cu obaviti i ginekologa da budem mirna, ali obavijestit cu Vas kada pregledi pocmu, aimeee tako se veselim, samo da dobijem odobrenje i pocinjemo raditi na bebici 

MajaSocka,Schinin,Vecka,Anchy30 hvala na cestitkama za kumstvo !! 

miska-r pa gdje si mi tii ?? vidim nema te nekoliko dana, sigurno nam spremas plusic  zelim ti od srca da je to tooo !!

Ostalim trudilicama sretnoo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.