Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    30. Studeni 2015. 23:43

Ivanaat 2 ce donjet 2 crtice :) Mislim da ce to biti bebica...necemo mislit o drugim opcijama!

Rozica uzivaj u tom kumstvu i red je da budes uzbudena, to je tako iz srca! 

Neka nam slijedeci dani donesu puuuuunooo pokloncica u malim kurijicama!

url=https://lilypie.com]

Schinin
    01. Prosinac 2015. 03:57

drage moje, malo sam se vracala uda procitam koju stranicu u natrag, kad nisam stigla redovno pratiti i vidm da imamo puno novih trudilica: pa drage cure, dobro dosle i sto krace ostale  da vam se sto prije ostvare  zelje i sto prije ugledate plusic!!! 

Orhideja i Larimara: prcitah da ste ostale bez baka... primite moje saucesce, znam da nema rijeci da opisu vasu tugu...

MajaSocka: sve mi se nesto cini da ces bas imati nesto lijepo od Sv. Nikole 

Larimara: sretno na pregledu i nemoj se izluditi prije njega  javi nam se sa vijestima svakako

Schinin
    01. Prosinac 2015. 04:01

bas sam se smijala vasim opisima "familijarnih veza"  ja imam i zaovu i jetrvu (meni je sve to sogorica ) i mogu reci mi se dobro razumijemo.... dobro se razumijemo i s mojima i s njegovima..... a sve iz jednog razloa - mi zivimo na drugom kontinentu  mislim, ponekad mi fale oni svi, razmisljam i kako je lijepo kad imas dijete pa se ono igra sa rodjacima, ode kod tetke prespavati itd. a s druge strane ovako imamo nas mir

Schinin
    01. Prosinac 2015. 04:03

iivanaat: divim ti se da si izdrzala da ne napravis test, ja bih cisto izludila!!!!zelim ti da ginic za dva dana potvrdi nesto konkretno 

Schinin
    01. Prosinac 2015. 04:04

Rozica: cestitam na kumstvo, to je stvarno nest posebno  a jos tek ak su te cure i same izabrale, to je onda bas neka posebna veza

Veja
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Lista za NE dobit:
    Paula5 12.11.
    Pticica2 27.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.
    MajaSocka 07.12.
    Mimica24 10.12.
    Sjuskica 12.12.
    JanaH. 18.12.
    Vecka 18.12.
    Anchy30 19.12.
    Darliv 21.12.
    Segy 24.12.
    Chichita 25.12.
    Obama2009 25.12.
    Tina220210 25.12.
    Leonaaa 26.12.

Veja
    01. Prosinac 2015. 08:35

Jutro cure

iivanaat, draga moja svaka tebi čast pa si uspila toliko dugo izdržat, držim fige da je to to i da već sutra čuješ srce maleno

Larimara
    , ako se nevaram danas ti je pregled, javi se sa novostima

Anchy, samo ti u akciju kad god bude prilike

MajaSocka, kakva je danas temp?

Rozica, čestitam na kumstvu, to je baš lijepi osjećaj

Schinin, kakva je kod tebe situacija, ja se ne sjećam nešto jesi pisala kad ti NE trebaš dobiti?

Miska, obavezno javi kako je prosao pregled

Vjerojatno sam nekoga izostavila, moram se vratiti pročitati postove ponovno, hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI