Ivanaat 2 ce donjet 2 crtice :) Mislim da ce to biti bebica...necemo mislit o drugim opcijama!
Rozica uzivaj u tom kumstvu i red je da budes uzbudena, to je tako iz srca!
Neka nam slijedeci dani donesu puuuuunooo pokloncica u malim kurijicama!

url=https://lilypie.com]
drage moje, malo sam se vracala uda procitam koju stranicu u natrag, kad nisam stigla redovno pratiti i vidm da imamo puno novih trudilica: pa drage cure, dobro dosle i sto krace ostale da vam se sto prije ostvare zelje i sto prije ugledate plusic!!!
Orhideja i Larimara: prcitah da ste ostale bez baka... primite moje saucesce, znam da nema rijeci da opisu vasu tugu...
MajaSocka: sve mi se nesto cini da ces bas imati nesto lijepo od Sv. Nikole
Larimara: sretno na pregledu i nemoj se izluditi prije njega javi nam se sa vijestima svakako

bas sam se smijala vasim opisima "familijarnih veza" ja imam i zaovu i jetrvu (meni je sve to sogorica
) i mogu reci mi se dobro razumijemo.... dobro se razumijemo i s mojima i s njegovima..... a sve iz jednog razloa - mi zivimo na drugom kontinentu
mislim, ponekad mi fale oni svi, razmisljam i kako je lijepo kad imas dijete pa se ono igra sa rodjacima, ode kod tetke prespavati itd. a s druge strane ovako imamo nas mir

iivanaat: divim ti se da si izdrzala da ne napravis test, ja bih cisto izludila!!!!zelim ti da ginic za dva dana potvrdi nesto konkretno

Rozica: cestitam na kumstvo, to je stvarno nest posebno a jos tek ak su te cure i same izabrale, to je onda bas neka posebna veza

![]()
![]()
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Pticica2 27.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
MajaSocka 07.12.
Mimica24 10.12.
Sjuskica 12.12.
JanaH. 18.12.
Vecka 18.12.
Anchy30 19.12.
Darliv 21.12.
Segy 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Leonaaa 26.12.

Jutro cure
iivanaat, draga moja svaka tebi čast pa si uspila toliko dugo izdržat, držim fige da je to to i da već sutra čuješ srce maleno
Larimara, ako se nevaram danas ti je pregled, javi se sa novostima
Anchy, samo ti u akciju kad god bude prilike
MajaSocka, kakva je danas temp?
Rozica, čestitam na kumstvu, to je baš lijepi osjećaj
Schinin, kakva je kod tebe situacija, ja se ne sjećam nešto jesi pisala kad ti NE trebaš dobiti?
Miska, obavezno javi kako je prosao pregled
Vjerojatno sam nekoga izostavila, moram se vratiti pročitati postove ponovno, hahaha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji