Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    01. Prosinac 2015. 08:35

Jutro cure

iivanaat, draga moja svaka tebi čast pa si uspila toliko dugo izdržat, držim fige da je to to i da već sutra čuješ srce maleno

Larimara
    , ako se nevaram danas ti je pregled, javi se sa novostima

Anchy, samo ti u akciju kad god bude prilike

MajaSocka, kakva je danas temp?

Rozica, čestitam na kumstvu, to je baš lijepi osjećaj

Schinin, kakva je kod tebe situacija, ja se ne sjećam nešto jesi pisala kad ti NE trebaš dobiti?

Miska, obavezno javi kako je prosao pregled

Vjerojatno sam nekoga izostavila, moram se vratiti pročitati postove ponovno, hahaha

miska-r
    01. Prosinac 2015. 08:57

Larimara sretno i javi nam se
    MajaSocka kakvo je stanje kod tebe nadam se da ima nekih naznaka na + 
    IvanaT svaka cast sto mozes tako dugo izdrzat, ja obicno kad je kasnila odmah drugi dan odem po test, nemogu izdrzat, pojede me, al imas i pravo sto se toga tice, ovaj mj necu ako bude kasnila odma trcat u apoteku nego cu fino nakako predurat par dana pa cemo vidit  

Mallla
    01. Prosinac 2015. 09:02

Jutrooo!
    Temperatura 36.8...ajmo dalje nek ostane visoka hehehe!
    Nemam nikakvih simptoma!
    Kako ste  i drage moje

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.