Ivanaat 2 ce donjet 2 crtice :) Mislim da ce to biti bebica...necemo mislit o drugim opcijama!
Rozica uzivaj u tom kumstvu i red je da budes uzbudena, to je tako iz srca!
Neka nam slijedeci dani donesu puuuuunooo pokloncica u malim kurijicama!
url=https://lilypie.com]
drage moje, malo sam se vracala uda procitam koju stranicu u natrag, kad nisam stigla redovno pratiti i vidm da imamo puno novih trudilica: pa drage cure, dobro dosle i sto krace ostale da vam se sto prije ostvare zelje i sto prije ugledate plusic!!!
Orhideja i Larimara: prcitah da ste ostale bez baka... primite moje saucesce, znam da nema rijeci da opisu vasu tugu...
MajaSocka: sve mi se nesto cini da ces bas imati nesto lijepo od Sv. Nikole
Larimara: sretno na pregledu i nemoj se izluditi prije njega javi nam se sa vijestima svakako
bas sam se smijala vasim opisima "familijarnih veza" ja imam i zaovu i jetrvu (meni je sve to sogorica
) i mogu reci mi se dobro razumijemo.... dobro se razumijemo i s mojima i s njegovima..... a sve iz jednog razloa - mi zivimo na drugom kontinentu
mislim, ponekad mi fale oni svi, razmisljam i kako je lijepo kad imas dijete pa se ono igra sa rodjacima, ode kod tetke prespavati itd. a s druge strane ovako imamo nas mir
iivanaat: divim ti se da si izdrzala da ne napravis test, ja bih cisto izludila!!!!zelim ti da ginic za dva dana potvrdi nesto konkretno
Rozica: cestitam na kumstvo, to je stvarno nest posebno a jos tek ak su te cure i same izabrale, to je onda bas neka posebna veza
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Pticica2 27.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
MajaSocka 07.12.
Mimica24 10.12.
Sjuskica 12.12.
JanaH. 18.12.
Vecka 18.12.
Anchy30 19.12.
Darliv 21.12.