Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    30. Studeni 2015. 20:17

Rozice...dala si mi super ideju.....ako bude + onda ide dragom u cizmicu :)
    Ivanaaat ma ti si 800% trudna....17 dana kasni i nisi dosla u napast radit test....ti si cudo strpljiva. Svaka cast......joooojjj kad srceko vidis prekosutra :)
    Rozice to za kumu suuuuper....bas fino....ja nedavno bila krsna kuma i obozavam tu ulogu i obozavam svoje kumce 
    Larimara sretno na pregledu...bit ce sve ok! Javi obavezno dojmove!

iivanaat27
    30. Studeni 2015. 20:57

MajaSocka

Rozice…dala si mi super ideju…..ako bude + onda ide dragom u cizmicu :)
    Ivanaaat ma ti si 800% trudna….17 dana kasni i nisi dosla u napast radit test….ti si cudo strpljiva. Svaka cast……joooojjj kad srceko vidis prekosutra :)
    Rozice to za kumu suuuuper….bas fino….ja nedavno bila krsna kuma i obozavam tu ulogu i obozavam svoje kumce 
    Larimara sretno na pregledu…bit ce sve ok! Javi obavezno dojmove!

Hehe to je prvi put da sam tako strpljiva heheh.. Jojj nadam se da jesamm i da cu andela vidjet sad 2og. (Drugog sam se i vjencala valjda pa valjda nam taj drugi u mjesecu donese radosnu vijest) heheh...
    Samoo me je uzasnoooo strah da se nebudem razocarala i da mi kaze da nisam T., mislim da cu onda zbilja past u depru..

Rozica2810
    30. Studeni 2015. 21:04

MajaSocka

Rozice…dala si mi super ideju…..ako bude + onda ide dragom u cizmicu :)
    Ivanaaat ma ti si 800% trudna….17 dana kasni i nisi dosla u napast radit test….ti si cudo strpljiva. Svaka cast……joooojjj kad srceko vidis prekosutra :)
    Rozice to za kumu suuuuper….bas fino….ja nedavno bila krsna kuma i obozavam tu ulogu i obozavam svoje kumce 
    Larimara sretno na pregledu…bit ce sve ok! Javi obavezno dojmove!

Pa da lijepo u jednu kutijicu ( ima za kupit uska i duguljasta) bas kako sto je oblik testa .., osim ako su trakice i sve to fino u cizmicu ! Najljepsi poklon !  Evo ja sam prvi puta kuma i to dupla hihihi i jako se veseliiim  mislim ja sam to znala i prije 4-5 god kad smo se upoznale odmah je bilo, ti si nama kuma na krizmi i tocka .. Ali posto je to sad postalo stvarno nekako sam uzbudena 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI