Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    30. Studeni 2015. 20:17

Rozice...dala si mi super ideju.....ako bude + onda ide dragom u cizmicu :)
    Ivanaaat ma ti si 800% trudna....17 dana kasni i nisi dosla u napast radit test....ti si cudo strpljiva. Svaka cast......joooojjj kad srceko vidis prekosutra :)
    Rozice to za kumu suuuuper....bas fino....ja nedavno bila krsna kuma i obozavam tu ulogu i obozavam svoje kumce 
    Larimara sretno na pregledu...bit ce sve ok! Javi obavezno dojmove!

url=https://lilypie.com]

• MayaLena
    30. Studeni 2015. 21:11

Evo da se i ja oglasim.. Već dva dana imam laganu temperaturu, stalno 37 do 37 sa 2.. I bas se ne osjecam bas najbolje, a glava me ubija.. Ako je ovo samo pms, onda je stvarno jako cudan pms i nesto novo za mene :) Vidit cemo sve u petak :)

leonaaa
    30. Studeni 2015. 22:01

Ajme, curke moje, trebalo mi je prilično puno vremena da sve pročitam od jučer...

Zovem ja svoju ginekologicu javit se za pregled, kad mi sestra kaže da se javim 28.12. da me naruči za pregled u 1. mjesecu.. Uh... kaj reć? Zivjelo nase zdravstvo.. Tako da, Miska, mislim da ću ići tvojim stopama i kod privatnika potražit svoju srećicu...

Zabice, u biti bi htjela prestat brinut o ovulaciji, mjerenjima, vrkuti i ne znam čemu sve, ali mislim da ću jos mjesec – dva mjeriti, čisto da upoznam sebe skroz... Mužu neću ništa govorit, al me stalno propitkuje, pa mi je teško bilo kaj sačuvat za sebe..

Miska, Zabice, sad ćete usrećit sve oko sebe, pogotovo kad su blagdani blizu, ma prekrasnooo!!

Možda i ja stignem razveselit ljude oko sebe, taman negdje oko Božića bi trebala ne dobit – 26.12., pa Vecka, molim te, stavi me na listu kad će ti se dat... nije hića, ima jos do toga puuuno vremena...

MajaSocka, hvala ti, plusek će već doć, ma MORA!!  Ali ti mi nekako jaaako mirišeš na plusek.. 

Iivanaat27- vjerujem da je to to i svaka čast na strpljenju, ja bi već  5 puta radila test...

Larimara – pomolit ću se za tebe da bude sve ok, a ti uživaj u tudničkim danima i ne zamaraj se ni sa čim!

MayaLena, još 5 dana i možda veeeliki plusić.. želim ti ga od !

Kiša plusića, kiša postova..   Ma sve ste divnee i bit ćemo jednog dana preeekrasne mame, mora da će nam djeca bit mali razmaženci, koliko su željeni, jedva čekam...  

miska
    30. Studeni 2015. 22:16

Leonaaa i ja mislim da ti je najpametnije privatno jer ces se nacekat u suprotnom! Zdravstvo kao sustav nam je prezalosno a onda jos i nemarnost ljecnika (cas izuzecima) 
    Ja si sve premisljam da si kod privatnika i pratim trudnocu do kraja, sad sam narucena kod njega na prvi pregled tocno za tjedan dana, a kod soc 22.12 pa cu vidjet dojmove i koliko ce se zauzet. Svejedno se kod nje placa uz 200 kn! A kod privatnika mi je 25 e tako da je jos i jeftiniji. 

Danas me vec pocela lovit panika zbog pregleda  a jos cijeli tjedan moram cekat, al valjda je to normalno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.