Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Obama2009
    11. Studeni 2015. 18:32

Bas je lijepo vidjet toliko plusica 
    Svakim danom sve vise i vise. Nadam Se da se uskoro i Mi ostale pridruzujemo.
    Meni od pon navecer na trakicama obe linije roze. Bacili smo Se u akciju svakako🙈🙈
    Ali Nisu Mi Te Linije Bas onako tamno roze.nadam Se da se ljepi Ovaj put 😏😏

Obama2009

Bas je lijepo vidjet toliko plusica 
    Svakim danom sve vise i vise. Nadam Se da se uskoro i Mi ostale pridruzujemo.
    Meni od pon navecer na trakicama obe linije roze. Bacili smo Se u akciju svakako🙈🙈
    Ali Nisu Mi Te Linije Bas onako tamno roze.nadam Se da se ljepi Ovaj put 😏😏

Mallla

Schinin e dobro sto nisam jedina s tom cudnom temperaturom! Koliko ima tih detaljcica sto mogu bit prepreka covik se umori od pomisli ma to. Valjao bi neki senzor da izbaci sta nam fali sta ne fali hehehe!

url=https://lilypie.com]

Schinin
    11. Studeni 2015. 18:38

nekakav sensor bi bio bas super 
    To sa vitaminom D i trudnocom  je i meni bila velika novost, ali izgleda da taj vitamin ima vise namjena 

mene je smirilo kad sam procitala tvoj post oko temperature, vec sam se pribojavala da sam stvarno s neke druge planete kako mm kaze 

Schinin
    11. Studeni 2015. 18:39

obama negdje procitah da si iz Austrije... odakle ako smijem znati?
    ja sam odrasla u A

Schinin
    11. Studeni 2015. 18:58

ni blizu , nazalost
    odrasla sam tako reci u VLBg, ali mm i ja smo sad u USA, tak da sam 1-2 godisnje tamo
    iako mm razmislja prilicno da se vratimo i to bas u Austriu (on je njemac), pa cemo vidjeti

Mallla
    11. Studeni 2015. 19:15

Ja bi stavila svoj graf da vidis ali neznam kako...doduse tek sam pocela s mjerenjem ali ipak je zbunjujuce!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.