Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    11. Studeni 2015. 08:48

Hvala! Zaboravila sam napisati, imala sam spontani pred pola godine.. Već sam pisala na drugoj temi, al ponovit ću opet - ja sam s maca prahom uspjela srediti cikluse, tj ovulacije. Početkom godine sam išla na folikulometrije, nije bilo ovulacija. Počela pit macu i odmah ostala trudna, sad nam je trebalo tri ciklusa, također pila macu.

Veja
    11. Studeni 2015. 09:55

Aurelija, čestitam i želim ti da sve lijepo završi i da uživaš u T

Mallla
    11. Studeni 2015. 10:10

Aurelija čestitam, neka bude zdrava i ugodna trudnoća!

Jana žao mi je što si to morala proći. Hvala ti na ohrabrenju, odma cu s veseljem piti čaj :)

url=https://lilypie.com]

miska-r
    11. Studeni 2015. 10:11

Drage moje, evo uspjela sam napokon pronac vremena za tipkanje s vama i nemate pojma kolko mi je drago vidjet ovoliko lijepih vijesti na jednom mjestu!!!! ajmeee kako sam sretna radi ovih +
    zelim vam svima urednu trudnocu! pravi baby boom (kao sto je Chichita vec rekla)
    ja sam vam nakon M tocnije u subotu, dobila malo jacu upalu grla, sada je sve i nos i glava kao onaj čiča iz reklame sam glava ko balon a nos crven hehe..bez temperature hvala bogu.. samo evo nesto mi je dosta cudno sto sam nakon M nastavila imati smeđi iscjedak znaci vec 4 dana to traje, sada evo neznam dali je to radi ove prehlade ili ??

Chichita
    11. Studeni 2015. 10:27

Miska-r moja, ja ti imam takav iscjedak skoro svaki put. znači M mi traje 3-4 dana dosta obilno, i onda 2-3 dana smeđi iscjedak...super si se opisala ( kao lik iz reklame) hahaha onda izgledamo kao blizanke...ja sam i pod temperaturom... jesi radila još koji test?

sjuskica30
    11. Studeni 2015. 10:29

Aurelija, pridružujem se čestitkama! I ja sam prošla isto prije 6 mjeseci pa se i mi sad nadamo ponovnom plusiću.... nadam se da 15.11. neću dobiti 

Veja
    11. Studeni 2015. 10:39

Sjuskica i ti se kao Anchy  i ja nadaš da 15.11. neće stići držim nam fige

Veja
    11. Studeni 2015. 10:42

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11
    Anchy30 15.11.
    Sjuskica30 15.11.
    Vecka 15.11.
    Chichita 18.11.
    ImanX 19.11.
    Miska 24.11.
    Leonaaa 24.11.
    Obama2009 24.11.
    Pticica2 27.11.
    Orhideja 30.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.

Tiolina, držim figeee, sretnooo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.