Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    11. Studeni 2015. 21:19

MajaSocka: kod mene su cak i vece oscilacije.... prvih dana je bilo 36.5, 36.6 tak nesto, pa 35.8 pa onda 36.4, 36.2 i sve tako neke oscilacije. skinula sam si neki app pa pratim s tim
    a ja trazim neke publikacije na tu temu da vidim sta znanost tvrdi :) i tak sam totalno neproduktivna danas sto se tice posla

Schinin
    11. Studeni 2015. 21:25

Crnokosa: nuhalni nabor se mjeri izmedju 11 i 13.5 . i nemoj se nista brinuti, bit ce sve ok! sam nuhalni nabor i tak ne kaze pravo stanje nego samo tendenciju, skup raznih faktora pravi dijagnozu (dob majke, razliciti krvni testovi itd), tak da na kraju samo uplasi i ne kaze ti nista. a osim toga zivisi i ko pravi UZ,  koliko je iskusan i na kraju koliko je konzentriran, meni se desi ako  napr. imam glavobolju da fulam mm il 2 kad pravim UZ tak da je to stvarno tendenca a ne pravo stanje!

Crnokosa
    11. Studeni 2015. 21:38

Hvala Schinin,sad sam malo čitala o toj temi i znam da to nije 100 postotno,to su samo neka "predviđanja" i statistike,ali eto svejedno sam zabrinuta! Prijatelji nam imaju curicu sa dawnovim sindromom pa znamo kako je to...a i u zadnje vrijeme je to sve češće pogotovo ovdje kod nas...i to što je najgore u mladih parova,tj.u dvadesetima! Ne znam od čega to sve dođe...možda od te silne elektronike i zagađenosti! Jer kod nas se u zadnjih par godina pojavilo i jako puno tumora! Svejedno mislim da kod mene pobačaj nije opcija šta god bilo,ali naravno kao i svi bih htjela da je moja beba zdrava!

Mallla
    11. Studeni 2015. 21:52

Ja pratim na fertility friend pa tamo izbaci nekad clanke o raznim stvarcicama pa tako za oscilacije kaze da se s vremenom svejedno moze uocit uzorak po kojem se prepozna ovulacija!
    Crnokosa zelim ti zdravu i veselu bebu....razmisljaj pozitivno!

url=https://lilypie.com]

Schinin
    11. Studeni 2015. 22:49

zelim Ti od sveg  da imas zdravu bebu, crnokosa, ali i razumijem tvoj strah (hahaha, to ti kaze zenska koja je vec prije pocetka trudjenja izdiskutovala sve moguce scenarije )
    pobacaj ni kod mene nebi nikad bio opcija, ja sam razmisljala cak i odbiti to mjerenje, ali s druge strane mislim da je opet dobro znati da postoji mogucnost da se moze koliko-toliko pripremiti.
    ako zelis strucne literature na tu temu, javi, sjedim takoreci na izvoru 
    ipak nemoj se previse opterecivati!

Schinin
    11. Studeni 2015. 22:50

MajaSocka: znam da moze oscilirati, ali pravo uhvatiti o treba duze vrijeme pratiti. a izraz nestrpljivost je kao za mene napravljen 
    razmisljam pustit to pracenje i zivit k'o da je svaki dan o, malo akcije jos nikome nije stetilo 

Mallla
    11. Studeni 2015. 23:20

Schinin ta ti je potpuno namistu! Svi bi mi trebali zivot kao da je svaki dan O! To bi bilo opustenije

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI