Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    11. Studeni 2015. 18:39

obama negdje procitah da si iz Austrije... odakle ako smijem znati?
    ja sam odrasla u A

Obama2009
    11. Studeni 2015. 18:52

Eee, Inace sam iz Istre/ Porec.
    Ali sam zadnjih 5 godina u Linzu. 
    Na kraju smo odlucila tu ostati 😏😏
    Jesi ti isto negdje blizu?

Schinin
    11. Studeni 2015. 18:58

ni blizu , nazalost
    odrasla sam tako reci u VLBg, ali mm i ja smo sad u USA, tak da sam 1-2 godisnje tamo
    iako mm razmislja prilicno da se vratimo i to bas u Austriu (on je njemac), pa cemo vidjeti

Obama2009
    11. Studeni 2015. 19:11

A lijepo ☺️☺️ Kako je tebi tamo? Meni Se tu iskreno ne svida Ali mm Se ne zeli vratit na more. A ja sa mora. Znas Kako je Meni na ovom snijegu🙈🙈 ali  Kad Kod nas dolje je opci kaos i iskreno tu je svakako bolji standard i covijek moze pristojno zivjeti. Samo sami smo tu pa je tesko. Daleko od svojih od svega.

Obama2009
    11. Studeni 2015. 19:11

A lijepo ☺️☺️ Kako je tebi tamo? Meni Se tu iskreno ne svida Ali mm Se ne zeli vratit na more. A ja sa mora. Znas Kako je Meni na ovom snijegu🙈🙈 ali  Kad Kod nas dolje je opci kaos i iskreno tu je svakako bolji standard i covijek moze pristojno zivjeti. Samo sami smo tu pa je tesko. Daleko od svojih od svega.

Mallla
    11. Studeni 2015. 19:15

Ja bi stavila svoj graf da vidis ali neznam kako...doduse tek sam pocela s mjerenjem ali ipak je zbunjujuce!

url=https://lilypie.com]

Schinin
    11. Studeni 2015. 20:01

joj obama, znam kako ti je!
    sto se tice life style ovdje nam je super, posao isto tako iako ja moram ponoviti ispite da mi priznaju diplomu...ja onako imam problemcice sa hranom, ali sve u svemu nam je super ovdje, osim sto ti kazes, nigdje obitelji. Iako ni EU nismo zivjeli bas blizu roditelja, ni jednih ni drugih, opet je bilo ono, sjednes spontano u auto i za 2-3 h si tamo, ako sta bilo roditelji su uskakali itd. sad je sve to komplicirano....

ja vam zavidim na moru i apsolutno razumijem kako se osjecas u vezi s time! mm je apsolutno zaljubljen u HR i obalu, ali u momentu nam zivit tamo nije opcija

Aurelija
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Pticica2 macina trava nije isto sto i maca prah, to je biljka iz južne amerike ciji korijen se koristi. Tu sam pisala pa vidi da se ne ponavljam 
    https://klokanica.24sata.hr/forum/zelim-dijete/zelim-dijete-37/koje-brandove-prenatal-vitamine-folne-itd-koristite-za-poboljsanje-zaceca-1537/p2

Pticica2
    11. Studeni 2015. 23:00

Hvala mnogo za odgovor.

Schinin
    11. Studeni 2015. 20:03

MajaSocka bojim se da ni ja nemogu pomoci s tim, iliti nemam pojma kako bi stravila graf!  i moj je skroz zbunjujuci, po tom mom nema ni teoretske sanse da se bilo sta izracuna

Mallla
    11. Studeni 2015. 20:43

Evo ja sam sad pred kraj M a temperatura od prvog dana M bila 36.4 pa 36.6 pa 36 pa opet 36.4 i sta bi sad tu covik rekao da skace bungejumping temperatura. A prosli mj. U jednom trenutku iza Ovulacije je temp bila 35.7 pa 36.4 pa 36.7 pa opet 36.4 uglavnom nigdi veze ali me bas zanima pa nastavljam pratit

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI