joj obama, znam kako ti je!
sto se tice life style ovdje nam je super, posao isto tako iako ja moram ponoviti ispite da mi priznaju diplomu...ja onako imam problemcice sa hranom, ali sve u svemu nam je super ovdje, osim sto ti kazes, nigdje obitelji. Iako ni EU nismo zivjeli bas blizu roditelja, ni jednih ni drugih, opet je bilo ono, sjednes spontano u auto i za 2-3 h si tamo, ako sta bilo roditelji su uskakali itd. sad je sve to komplicirano....
ja vam zavidim na moru i apsolutno razumijem kako se osjecas u vezi s time! mm je apsolutno zaljubljen u HR i obalu, ali u momentu nam zivit tamo nije opcija
Pticica2 macina trava nije isto sto i maca prah, to je biljka iz južne amerike ciji korijen se koristi. Tu sam pisala pa vidi da se ne ponavljam
https://klokanica.24sata.hr/forum/zelim-dijete/zelim-dijete-37/koje-brandove-prenatal-vitamine-folne-itd-koristite-za-poboljsanje-zaceca-1537/p2
MajaSocka bojim se da ni ja nemogu pomoci s tim, iliti nemam pojma kako bi stravila graf! i moj je skroz zbunjujuci, po tom mom nema ni teoretske sanse da se bilo sta izracuna
Evo ja sam sad pred kraj M a temperatura od prvog dana M bila 36.4 pa 36.6 pa 36 pa opet 36.4 i sta bi sad tu covik rekao da skace bungejumping temperatura. A prosli mj. U jednom trenutku iza Ovulacije je temp bila 35.7 pa 36.4 pa 36.7 pa opet 36.4 uglavnom nigdi veze ali me bas zanima pa nastavljam pratit
url=https://lilypie.com]
MajaSocka: kod mene su cak i vece oscilacije.... prvih dana je bilo 36.5, 36.6 tak nesto, pa 35.8 pa onda 36.4, 36.2 i sve tako neke oscilacije. skinula sam si neki app pa pratim s tim
a ja trazim neke publikacije na tu temu da vidim sta znanost tvrdi :) i tak sam totalno neproduktivna danas sto se tice posla
Crnokosa: nuhalni nabor se mjeri izmedju 11 i 13.5 . i nemoj se nista brinuti, bit ce sve ok! sam nuhalni nabor i tak ne kaze pravo stanje nego samo tendenciju, skup raznih faktora pravi dijagnozu (dob majke, razliciti krvni testovi itd), tak da na kraju samo uplasi i ne kaze ti nista. a osim toga zivisi i ko pravi UZ, koliko je iskusan i na kraju koliko je konzentriran, meni se desi ako napr. imam glavobolju da fulam mm il 2 kad pravim UZ tak da je to stvarno tendenca a ne pravo stanje!
Hvala Schinin,sad sam malo čitala o toj temi i znam da to nije 100 postotno,to su samo neka "predviđanja" i statistike,ali eto svejedno sam zabrinuta! Prijatelji nam imaju curicu sa dawnovim sindromom pa znamo kako je to...a i u zadnje vrijeme je to sve češće pogotovo ovdje kod nas...i to što je najgore u mladih parova,tj.u dvadesetima! Ne znam od čega to sve dođe...možda od te silne elektronike i zagađenosti! Jer kod nas se u zadnjih par godina pojavilo i jako puno tumora! Svejedno mislim da kod mene pobačaj nije opcija šta god bilo,ali naravno kao i svi bih htjela da je moja beba zdrava!
Ja pratim na fertility friend pa tamo izbaci nekad clanke o raznim stvarcicama pa tako za oscilacije kaze da se s vremenom svejedno moze uocit uzorak po kojem se prepozna ovulacija!
Crnokosa zelim ti zdravu i veselu bebu....razmisljaj pozitivno!
url=https://lilypie.com]
zelim Ti od sveg da imas zdravu bebu, crnokosa, ali i razumijem tvoj strah (hahaha, to ti kaze zenska koja je vec prije pocetka trudjenja izdiskutovala sve moguce scenarije )
pobacaj ni kod mene nebi nikad bio opcija, ja sam razmisljala cak i odbiti to mjerenje, ali s druge strane mislim da je opet dobro znati da postoji mogucnost da se moze koliko-toliko pripremiti.
ako zelis strucne literature na tu temu, javi, sjedim takoreci na izvoru
ipak nemoj se previse opterecivati!
Sortiraj odgovore
Najstariji