Ja ne znam zašto al ova zadnja dva dana svako malo idem piškit, čudno jer inače dnevno idem 3-4 puta, ako i toliko, a evo do sada sam već išla 4 puta. Ovo definitvno ne mogu umislit, hahahah... Baš se radujem vikendu da vidim hoće li M stići ili ne
hm....taj simptom trudnoće mi nikad nije bio jasan, čest odlazak na wc. koliko je to često da bi se moglo reći da je trudnoća u pitanju.
hm....taj simptom trudnoće mi nikad nije bio jasan, čest odlazak na wc. koliko je to često da bi se moglo reći da je trudnoća u pitanju.
Zdravo drage dame...imam pitanje ako je neko imao slicno iskustovi ili neznam neku "informaciju" naime trudimo se da imamo bebu i skoro sam uradila test pojavila se prva linija a druga nesto malo posle i bila je blijeda.pitali smo u apot kada smo dr test uzimali dali to znaci trudnocu i apotekarka nam je rekla da znaci bez obzira na vidljivost crte da postoji trudnoca,kako bi se uvjerili uzeli smo jos jedan test koji sam uradila i takodje su bile dvije crte ali druga vise svjetlija dali to znaci trudnocu ili je test pokazao lazne rezultate izvinjavam se na dugom postu..hvala
Gaga cestitam ako su 2 crte tu i trudnoca je tu! BojA Crte je nevazna
url=https://lilypie.com]
Chichita, i meni je to nejasno iskreno, sad ne znam čemu da to pripišem trenutno, jer iskreno i nadam se i ne nadam se T, skeptična sam. Doduše, jajnici me žigucaju, iako me je tako znalo i kad M stiže, ali opet nekako drugačije, al čekam još do nedjelje, pa šta Bog da
Gaga74, ma 100% si T, samo je još rana faza, probaj za dva dana ponovno ponoviti testić, sigurno će potamniti, čestitam i sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji