Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sjuskica30
    11. Studeni 2015. 14:13

Chichita, svima nam je isto...i ja isto (ne)treba stići u nedjelju....piškim svako malo,grudi su mi kao da nisu moje;natečene,bradavice me posebno ubijaju,prošarane venama...sva sam naduta....ali teško mi je išta zaključiti kad mi to ne bi bilo prvi put da su i simptomi PMS-a.

Ne ostaje nam ništa nego strpljivo čekati.....šaljem pozitivne vibriće svima 

Crnokosa
    11. Studeni 2015. 15:30

Aurelija čestitam! Cure vidim da ste se raspisale o wc-u....meni je to bio jedan od prvih sumnjivijih znakova...jer sam inače malo pila...i 3-4 puta na dan išla na wc...mogu vam reći da se sad samo po noći dižem dva puta,a kamoli po danu! meni je to sve friško,mjehur me boli i moram na wc čim nešto popijem....pa ne znam kako će to onda biti kasnije! A što se tiče prehlade,čak i to može biti jedan od simptoma...moja kuma se svaki puta prehladila kad je ostala trudna,a na kraju to isto se desilo i meni! Prvi dan sam popila coldrex,ali onda nisam imala mira...stalno sam se pitala..šta ako sam trudna,pa sam ih prestala piti!Sve što vam se čini neobično može biti znak ili simptom...samo eto uvijek se sve pribojavamo da si možda ne umišljamo od želje za T!

Veja
    11. Studeni 2015. 15:58

Crnokosa, znači ima nade Ja isto ne pijem puno i sad čim nešto popijem moram u wc, jedino da mi mjehur nije uredu, nisam prehlađena da bi mogla reč da je od toga, aal ajde sačekat ću još ova 3 dana Kako si ti?? Kako podnosiš trudnoću, ima li mučnina?

Mallla
    11. Studeni 2015. 17:43

Vecka, chicita i sjuskica drzim fige na najjace da je to to :)

url=https://lilypie.com]

Veja
    11. Studeni 2015. 17:52

Majo, bas si   

Schinin
    11. Studeni 2015. 18:18

hallo moje lijepe trudilice! nema me par dana (posao pritiska sa svih strana) a vi se pravo raspisale, k'o velike 
    prvo velike cestitke od  svim novim trudnicama, zelim vam ugodnu trudnocu, da sve prodje bez problema!
    Velika dobrodoslica novim curama, zeim vam (nam) da se sto manje druzimo na ovom pdf-u i da sto prije predjemo na novi pdf 

malo sam preletila sta ste pisale dok me nije bilo i vidjeh da ste pominjale i manjak zeljeza kao faktor smetnje pri zacecu...to bi mi bilo poznato (borim se s tim vec 15tak godina) , ali sad kad sam bila kod doktorice, gleda ona listu medikamenata koje trosim i vidi vitamin D i sva se odusevila da to vec imam s objasnjenjem da skoro sve njene pacijentice  imaju manjak vitD i da je i too kao neka prepreka zacecu.... zena je "fertility expert" pa valjda zna :) tak mozda ne bi bilo na odmet da i to prekontrolisete

ja muku mucim sa mojim ciklusum...prije 2 tjedna sam prestala sa konc.pilulama, samo sto vjestica nije dosla (to mi se nikad nije desilo, al' hajd'), ako uzmam dan koji sam je ocekivala kao 1dc, onda je ovulacija bila 6dc (svi znakovi ovulacije...)? ne kuzim skroz... pocela sam mjeriti i bazalnu temp. pa i to nesto cudno :) Maja Socka napisa da kod nje graf izgleda kao alpe, u usporedbi s mojim njen bi sigurno izgledao kao ravnica.... a to sa wc-om i mene izludi.... odjutros sam bila sigurno 10tak puta (kod mene je podne ) a i nocu idem min. 2put... al to mi je nekako sitno da se podjem nadati. mm kaze da se samo opustim, i prestanem analizirati sve i svasta 

drage moje sto NEocekujete 15.11 drzim sve fige svijeta da i ne dodje  i mene je vec nekako uhvatila nervoza iscekivanja vikenda, da saznam da ima kisa plusica 

oprostite na dugom postu, uhvatila me "inspiracija" a ja na poslu, a moja motivacija je tko zna gdje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.