hm....taj simptom trudnoće mi nikad nije bio jasan, čest odlazak na wc. koliko je to često da bi se moglo reći da je trudnoća u pitanju.
Zdravo drage dame...imam pitanje ako je neko imao slicno iskustovi ili neznam neku "informaciju" naime trudimo se da imamo bebu i skoro sam uradila test pojavila se prva linija a druga nesto malo posle i bila je blijeda.pitali smo u apot kada smo dr test uzimali dali to znaci trudnocu i apotekarka nam je rekla da znaci bez obzira na vidljivost crte da postoji trudnoca,kako bi se uvjerili uzeli smo jos jedan test koji sam uradila i takodje su bile dvije crte ali druga vise svjetlija dali to znaci trudnocu ili je test pokazao lazne rezultate izvinjavam se na dugom postu..hvala
Gaga cestitam ako su 2 crte tu i trudnoca je tu! BojA Crte je nevazna
Hvala puno..ali malo me buni jer bila sam kod dokt i rekao mi je kao da nemoze da mi uspostavi dijagnozu na osnovu pregleda da naglasim bez ultra zv koji je kaze nepotreban da tako mi je rekao...grudi su mi natecene i strasno me bole kod dokt sam radila isto test gdje se pojavila isto tako dr blijeda crta i rekao mi je da mu je to sumnjivo i da mozda jesam trudna mozda nisam msm stariji je dokt ali mi je to jako sumnjivo da tako kazem i imam termin ponovo u ponedjeljak

url=https://lilypie.com]
Chichita, i meni je to nejasno iskreno, sad ne znam čemu da to pripišem trenutno, jer iskreno i nadam se i ne nadam se T, skeptična sam. Doduše, jajnici me žigucaju, iako me je tako znalo i kad M stiže, ali opet nekako drugačije, al čekam još do nedjelje, pa šta Bog da
Gaga74, ma 100% si T, samo je još rana faza, probaj za dva dana ponovno ponoviti testić, sigurno će potamniti, čestitam i sretno
Vecka, ja sam već par puta rekla da se neću obazirati na bilo kakve simptome jer sam ih već stvarno počela umišljati i onda se samo razočaram....ali opet mi vrag ne da mira pa se opet počnem nadati i trzati na svaku promjenu, ja trebam dobit za 7 dana, grudi me ubijaju natečene i pune plavih vena po njima, trbuh napuhnut i to baš osjetim kad trebam zakopčati traperice, a što se tiče odlaska na wc. bila sam prije 5 min. i sad moram opet...od jutros sam bila najmanje 10 puta..zato te to pitam...nije od prehlade jer mi je tako već par dana a bolesna sam dva dana....simptomi PMS-a a može biti i T. iako je rano za T.
sorry na dugom postu...ali baš sam nervozna.

Chichita, svima nam je isto...i ja isto (ne)treba stići u nedjelju....piškim svako malo,grudi su mi kao da nisu moje;natečene,bradavice me posebno ubijaju,prošarane venama...sva sam naduta....ali teško mi je išta zaključiti kad mi to ne bi bilo prvi put da su i simptomi PMS-a.
Ne ostaje nam ništa nego strpljivo čekati.....šaljem pozitivne vibriće svima
Aurelija čestitam! Cure vidim da ste se raspisale o wc-u....meni je to bio jedan od prvih sumnjivijih znakova...jer sam inače malo pila...i 3-4 puta na dan išla na wc...mogu vam reći da se sad samo po noći dižem dva puta,a kamoli po danu! meni je to sve friško,mjehur me boli i moram na wc čim nešto popijem....pa ne znam kako će to onda biti kasnije! A što se tiče prehlade,čak i to može biti jedan od simptoma...moja kuma se svaki puta prehladila kad je ostala trudna,a na kraju to isto se desilo i meni! Prvi dan sam popila coldrex,ali onda nisam imala mira...stalno sam se pitala..šta ako sam trudna,pa sam ih prestala piti!Sve što vam se čini neobično može biti znak ili simptom...samo eto uvijek se sve pribojavamo da si možda ne umišljamo od želje za T!
Crnokosa, znači ima nade Ja isto ne pijem puno i sad čim nešto popijem moram u wc, jedino da mi mjehur nije uredu, nisam prehlađena da bi mogla reč da je od toga, aal ajde sačekat ću još ova 3 dana
Kako si ti?? Kako podnosiš trudnoću, ima li mučnina?
Crnokosa, znači ima nadeJa isto ne pijem puno i sad čim nešto popijem moram u wc, jedino da mi mjehur nije uredu, nisam prehlađena da bi mogla reč da je od toga, aal ajde sačekat ću još ova 3 dana
Kako si ti?? Kako podnosiš trudnoću, ima li mučnina?
Naravno da ima nade,ja vibram da je to to! Sad ćeš ti nama još malo na ljetne i vjerovatno i još koja s tobom! Držim vam fige! Ja sam ok,mučnina za sada nema,iako cure kažu da ih nije odmah ni uhvatilo,nego tamo 8-9 tj.ali ja nekako mislim da me neće,ako nisu do sada! Pati me samo taj mjehur i čest odlazak na wc i naravno cicke ne popustaju...mislim da ću morati brzo i u nabavku većeg broja
e da i popodne obavezno moram sat odspavati! Ali ono što mene brine je taj prvi uzv,još nisam dobila termin..idem se u petak naručiti!Cure su pisale o tom nuhalnom i jednoj danas na pregledu nije bio ok,pa mora na daljnje pretrage...odmah sam se i ja uplašila,iako se trudim da mislim pozitivno i da ne razmišljam previše o svemu tome! Eee drage moje,prva nam je briga bila kako ostati trudne,a sad tek kreću stvarni strahovi za bebu...nadam se samo da sam ja dovoljno jaka za sve to!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji