Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    10. Studeni 2015. 19:23

Sjuskica hvala  Tako cu onda i raditi!

url=https://lilypie.com]

kika832013
    10. Studeni 2015. 20:35

Larimara, hvala ti na savjetu. Napravit cu opet za par dana test i nadam se da cu onda vidjeti bas lijepi plusic 
    Anchy, u prvoj sam imala simptoma, a sad sam znala samo po masnoj kosi i pristicima hah i samo cekala izostanak menge da budem 100% sigurna da sam trudna 

JanaH.
    10. Studeni 2015. 21:50

Ja sam čaj od vrkute pila dva put dnevno (ujutro i navečer) a  u podne femisan kapi (isto sadrže vrkutu)... Kupila sam čaj u rinfuzi...
    Stolisnik nisam koristila.. Probala sam marulju ali je okus odvratan i odustala sam nakon pola šalice... 
    Isti mjesec ostala sam trudna, ali imala spontani u 6tj...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Veja
    11. Studeni 2015. 08:17

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11
    Anchy30 15.11.
    Vecka 15.11.
    Chichita 18.11.
    ImanX 19.11.
    Miska 24.11.
    Leonaaa 24.11.
    Obama2009 24.11.
    Pticica2 27.11.
    Orhideja 30.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.

Paulaa, di si nam?? Kakvo je stanje?

Aurelija
    11. Studeni 2015. 08:37

Evo još jednog plusa! 
    Ovaj ciklus sam taman bila na folikulometriji, folikul je bio 20 mm, drugi dan se dogodila ovulacija, sudeći po bazalnoj temperaturi. Jedino su me malo zbunile ovulacijske trakice jer je najtamnija bila dan nakon ovulacije, tako da sam mislila da se opet nešto poremetilo i da neće biti ništa... Nakon ovulacije mi je lice eksplodiralo kao nikad do sad, sad se već smirilo, voda mi je povremeno imala čudan okus, grudi su me počele jače boljeti dan-dva prije očekivane M, i to se malo smirilo. Test je bio pozitivan 12 dpo, u prvoj trudnoći je tad bio negativan, tako da to mi daje nadu da će ovaj put biti sve ok. Mislim da ću se naručit za pregled tek u 8. tjednu. 
    Drage moje trudilice, želim vam svima što prije plusiće, meni je ovih proteklih 6 mjeseci bio emocionalni roller coaster, znam kako vam je...

Chichita
    11. Studeni 2015. 08:43

Aurelija, čestitam od srca....pa ovo je pravi baby boom na našoj stranica...neka se tako i nastavi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.