Meni danas stigao digitalni test za ovulaciju.. Puno jednostavniji za očtitovanje nego obične trakice... Mene one jako zbunjuju jer treba pratiti nijansku testne crtice i to mi je malo zeznuto...
Ova pokazuje kad krene ovulacija.. Kad je nema onda je O...
Ovih dana bih trebala dobiti M pa onda kreće s tim testom...
Čestitke svim novim plusićima!!!!

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Cure hajde me podsjetite za pravila pijenja stolisnika i vrkute! Kupila ih da probam...stize zima pa mi pase pit cajice!
Cure hajde me podsjetite za pravila pijenja stolisnika i vrkute! Kupila ih da probam…stize zima pa mi pase pit cajice!
Način pripreme: Pomiješajte stolisnik i vrkutu u jednakim omjerima. Za jednu šalicu čaja prelijte žličicu mješavine s 2,5 dl kipuće vode, poklopite i pustite da odstoji 10-15 minuta, zatim procijedite. Po želji se može zasladiti medom. Piti 2-3 šalice dnevno (ovaj je čaj najbolje piti redovito, s tek povremenim pauzama).
Napomena: nakon šest tjedana redovitog uzimanja napraviti pauzu od četiri tjedna. Ovu čajnu mješavinu ne bi smjele konzumirati trudnice. Uzimanje same vrkute preporučuje se za vrijeme trudnoće jer osnažuje spolni sustav i sprječava komplikacije pri porođaju.
Vrkuta (Alchemilla vulgaris) jedna je od najdjelotvornijih i najpoznatijih biljaka protiv svih ženskih tegoba. Ženama diljem svijeta poznata je već stoljećima, a danas je njezino raznovrsno ljekovito djelovanje priznala i moderna medicina. Koristi se još od antičkog doba, a u srednjem vijeku smatralo se da može očuvati djevičanstvo i mladolikost te dati ljepotu. Osim toga jača mišiće i zaustavlja krvarenja kod unutrašnjih ozljeda. Trudnice bi redovito trebale piti čaj od same vrkute jer olakšava porođaj i povoljno djeluje na bebu.
MajaSocka, ja poštujem ove upute!

url=https://lilypie.com]
Larimara, hvala ti na savjetu. Napravit cu opet za par dana test i nadam se da cu onda vidjeti bas lijepi plusic
Anchy, u prvoj sam imala simptoma, a sad sam znala samo po masnoj kosi i pristicima hah i samo cekala izostanak menge da budem 100% sigurna da sam trudna
Larimara, hvala ti na savjetu. Napravit cu opet za par dana test i nadam se da cu onda vidjeti bas lijepi plusicAnchy, u prvoj sam imala simptoma, a sad sam znala samo po masnoj kosi i pristicima hah i samo cekala izostanak menge da budem 100% sigurna da sam trudna
Kako misliš po masnoj kosi??Češće ti se prlja kosa ili?Ja to kod sebe pridajem tome što svaki dan kuham
Anchy30

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji