Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    10. Studeni 2015. 16:08

Meni danas stigao digitalni test za ovulaciju.. Puno jednostavniji za očtitovanje nego obične trakice... Mene one jako zbunjuju jer treba pratiti nijansku testne crtice i to mi je malo zeznuto... 
    Ova pokazuje  kad krene ovulacija.. Kad je nema onda je O... 
    Ovih dana bih trebala dobiti M pa onda kreće s tim testom... 

Čestitke svim novim plusićima!!!!

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Mallla
    10. Studeni 2015. 17:55

Cure hajde  me podsjetite za pravila pijenja stolisnika i vrkute! Kupila ih da probam...stize zima pa mi pase pit cajice!

sjuskica30
    10. Studeni 2015. 18:17

MajaSocka

Cure hajde  me podsjetite za pravila pijenja stolisnika i vrkute! Kupila ih da probam…stize zima pa mi pase pit cajice!

Način pripreme: Pomiješajte stolisnik i vrkutu u jednakim omjerima. Za jednu šalicu čaja prelijte žličicu mješavine s 2,5 dl kipuće vode, poklopite i pustite da odstoji 10-15 minuta, zatim procijedite. Po želji se može zasladiti medom. Piti 2-3 šalice dnevno (ovaj je čaj najbolje piti redovito, s tek povremenim pauzama). 
    Napomena: nakon šest tjedana redovitog uzimanja napraviti pauzu od četiri tjedna. Ovu čajnu mješavinu ne bi smjele konzumirati trudnice. Uzimanje same vrkute preporučuje se za vrijeme trudnoće jer osnažuje spolni sustav i sprječava komplikacije pri porođaju.
    Vrkuta (Alchemilla vulgaris) jedna je od najdjelotvornijih i najpoznatijih biljaka protiv svih ženskih tegoba. Ženama diljem svijeta poznata je već stoljećima, a danas je njezino raznovrsno ljekovito djelovanje priznala i moderna medicina. Koristi se još od antičkog doba, a u srednjem vijeku smatralo se da može očuvati djevičanstvo i mladolikost te dati ljepotu. Osim toga jača mišiće i zaustavlja krvarenja kod unutrašnjih ozljeda. Trudnice bi redovito trebale piti čaj od same vrkute jer olakšava porođaj i povoljno djeluje na bebu.

MajaSocka, ja poštujem ove upute!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    10. Studeni 2015. 19:23

Sjuskica hvala  Tako cu onda i raditi!

url=https://lilypie.com]

kika832013
    10. Studeni 2015. 20:35

Larimara, hvala ti na savjetu. Napravit cu opet za par dana test i nadam se da cu onda vidjeti bas lijepi plusic 
    Anchy, u prvoj sam imala simptoma, a sad sam znala samo po masnoj kosi i pristicima hah i samo cekala izostanak menge da budem 100% sigurna da sam trudna 

Anchy30
    10. Studeni 2015. 21:29

kika832013

Larimara, hvala ti na savjetu. Napravit cu opet za par dana test i nadam se da cu onda vidjeti bas lijepi plusic Anchy, u prvoj sam imala simptoma, a sad sam znala samo po masnoj kosi i pristicima hah i samo cekala izostanak menge da budem 100% sigurna da sam trudna 

Kako misliš po masnoj kosi??Češće ti se prlja kosa ili?Ja to kod sebe pridajem tome što svaki dan kuham

Anchy30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI