znas lako je meni to tako govorit, a eto vidis da se nismo ni poceli cestito truditi a ja vec imam razradjen plan akcije

jutro drage moje.
jedno pitanje jeli koja pila femisam kapi? kakva su iskustva i mogu li se piti zajedno sa folnom?
nemogu se sjetiti je li već bilo rasprave na tu temu.
Ja sam pila femisan a kapi u kombinaciji s čajem od vrkute.. To je zapravo ista stvar...
Za regulaciju ciklusa time i ovulacije...

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Čini mi se da se nesmije jedino u kombinaciji s hormonalnom terapijom... Ostalo može...

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Prisilila bi i ja sebe svaki dan a u plodne dane 2-3 al to je samo moja neizvediva ideja. Jedan dan umoran, pa mu se spava, pa danas smo zasto bi opet, pa mu pritisak i onda se ja naljutim i no sex in the house! Cak sam znala prijetit da nedam do plodnih dana hahaha!
Prisilila bi i ja sebe svaki dan a u plodne dane 2-3 al to je samo moja neizvediva ideja. Jedan dan umoran, pa mu se spava, pa danas smo zasto bi opet, pa mu pritisak i onda se ja naljutim i no sex in the house! Cak sam znala prijetit da nedam do plodnih dana hahaha!
Majooo, isti probleeemi su i kod mene, hahahha ja sam čak i plakala skrivečki od bijesa, hahahaha, ah mi žene

i meni je takva situacija vise nego poznata malo njeznosti i akcije nije nikome skodilo, a on se nekad postavi kao da ga tjeram da ide kopat ili neki drugi, tezi fizicki rad
, naravno da se ja naljutim pa onda danima nista. a opet ne zelim da ispadne onako "tad i tad moras, jer zelimo zaceti", kao sto rekoh, malo akcije nikome ne steti pa sa zacecem ili ne. a vec sam si pocela misliti da sam ja neki sexmonster i da ga prinudjujem

Jao kao slušam svoga,umoran i spava mu se!Ali i ja zaprijetim,-samo mi probaj doći kad se tebi bude,pa ćeš vidjeti....hehehe
Ja sam happy jer vidim da nisam jedina koja se naljuti i prijeti..
Meni je to baš čudno,inače muškarci su ti koji jedva čekaju i stalno bi!!Čudno vrijeme došlo ili je to ipak jer su stariji...prije nije bilo takvih ''izgovora''
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Anchy, kod mene i nema ništa posebno sve skoro kao i kad treba stići M, jajnici me žigaju s vremena na vrijeme doduše drugačije nekako nego inače kako bude, cice me bole na dodir, temp je idalje povišena 36,8, zadnja 3-4 dana idem ranije spavati 21-21:30h, a inače ne idem prije 23 h,a da ne spominjem da jedva izdržim da iza posla ne odspavam, sve u svemu iščekujem još 2 dana. Bila sam u napasti napraviti test, čisto da smirim strasti, jer nekako u podsvjesti mi je da ja nisam te sreće
Kako kod tebe?
Anchy, kod mene i nema ništa posebno sve skoro kao i kad treba stići M, jajnici me žigaju s vremena na vrijeme doduše drugačije nekako nego inače kako bude, cice me bole na dodir, temp je idalje povišena 36,8, zadnja 3-4 dana idem ranije spavati 21-21:30h, a inače ne idem prije 23 h,a da ne spominjem da jedva izdržim da iza posla ne odspavam, sve u svemu iščekujem još 2 dana. Bila sam u napasti napraviti test, čisto da smirim strasti, jer nekako u podsvjesti mi je da ja nisam te sreće
Kako kod tebe?
![]()
![]()
Ah kod mene,10 sam imala navečer grčeve kao da trebam dobiti...tako uvijek bude mi par dana prije nego što trebam dobiti M...Malo me cikice svrbe,brad.malo potamnile i kad pomislim da sam T pogledam ih poslije i ono kao da su opet normalne...Kod mene sve nešto naopako...I ja sam došla u napast da napravim test,ali sam odustala da opet ne ugledam -...
Sinoć poslije odnosa,vidjela sam crticu krvi(kao konćić)kad sam se brisala...e sad nemam pojma ali mislim da je M blizu i da će doći!!
****Majooo, isti probleeemi su i kod mene, hahahha ja sam čak i plakala skrivečki od bijesa, hahahaha, ah mi žene
Isto kao i ja...ah kad smo tako osjetljive i nježne!!Ponekad poželim da ne primam neke stvari previše k srcu!!
Anchy30

Drage sve,
Nova sam, i da, mi smo jedan od parova koji već oko 2 godine pokušava doći do tog toliko željenog plusića, međutim do sada ništa.
Da vas sad ne davim anamnezom, želim samo znati kako si vi pomažete kad je psiha u pitanju. Naime, ja još uvijek vjerujem da ću taj + ugledati, i da će mi se najveća želja ostvariti, ali imam problema posljednjih 2 mjeseca koji sve više isplivavaju na površinu.
Radi se o psihi, jer sam počela kao sumanuta svakih tjedan, dva kupovati testove i provjeravati. Čim mi imalo mučno bude od neke hrane, čim se učestalost mokrenja poveća, ili ako poželim jesti nešto "neobično" , odmah samo mislim o testu i plusiću.
Možda je sve ovo normalno, možda nije, ... ne znam više ni sama. Koji savjet bi dobrodošao jer dosada nisam imala iskustva s tim, a i nemamo djece.
Drage sve,
Nova sam, i da, mi smo jedan od parova koji već oko 2 godine pokušava doći do tog toliko željenog plusića, međutim do sada ništa.
Da vas sad ne davim anamnezom, želim samo znati kako si vi pomažete kad je psiha u pitanju. Naime, ja još uvijek vjerujem da ću taj + ugledati, i da će mi se najveća želja ostvariti, ali imam problema posljednjih 2 mjeseca koji sve više isplivavaju na površinu.
Radi se o psihi, jer sam počela kao sumanuta svakih tjedan, dva kupovati testove i provjeravati. Čim mi imalo mučno bude od neke hrane, čim se učestalost mokrenja poveća, ili ako poželim jesti nešto "neobično" , odmah samo mislim o testu i plusiću.
Možda je sve ovo normalno, možda nije, … ne znam više ni sama. Koji savjet bi dobrodošao jer dosada nisam imala iskustva s tim, a i nemamo djece.
To sto osjecas je sasvim normalna reakcija. Mi smo u trudenju evo 18. ciklus i ne ide pa ne ide...obavili i vecinu pregleda...da ne kazem kako u prosjeku od kolovoza svaka dva tjedna "sirim noge" kod ginekologa i stalno uvlaci i izvlaci iz mene neki drek (oprostite na izrazu ali tako je) i nije bezbolno, ni fizicki ni psihicki, a ni financijski. I puno me puta lovi kriza i razmisljam si kako i zasto sve oko mene mogu ostvarit i po dvije trudnoce u kratkom vremenu a ja ne i to me ubija. Onda nekako sama sebi pokusam dokazat i objasnit kako nema svrhe time se zamarat jer to nije moj put, moj put je ocito takav da moram proc kroz sve to i dati sve sto je u mojoj moci da uspije. Ja nikome nisam ni rekla da pokusavamo, nismo jos u braku iako smo 7 god skupa pa niti nema nekih ocekivanja sa strane, iako nam onih pitanja "a kad cete vi" ne fali. Jedino kome se onda mogu izjadat je njemu ili vama ovdje iako cesce ovdje... On je stvarno velika podrska i nemam problema s tim da izbjegava odnose ili da nece, cesto je i na putu pa lovimo svaku priliku. Doduse i sam kaze da mu je tesko gledat me takvu i da mi zeli pomoc ali ne zna kako, a moj je odgovor uvijek isti, da mi jedino taj plus na testu moze pomoc i to sve mi ovdje cekamo i biti cemo jedino tada zadovoljne. I tko god nam bilo sto rekao, savjetovao ili nas pokusao utjesit mozda ce uspjet na kratko vrijeme, ali nam nitko ne moze pomoc kad ugledamo - ili vjesticu iz mjesca u mjesec..Tu jednostavno nema recepta ni savjeta ni rjesenja. Nazalost!

Drage sve,
Možda je sve ovo normalno, možda nije, … ne znam više ni sama. Koji savjet bi dobrodošao jer dosada nisam imala iskustva s tim, a i nemamo djece.
Draga Tina!
Bez brige,nisi sumanuta! Ima stvarno "otkacenih" kao ja! Bojim se i napisati sta sve radim jer bi mi mozda mnogi preporucili psihijatra prije ginekologa...Ali,posto je anonimno pa da te mozda utjesi moj ludi primjer...
Ja sam ti blizu 40...imala vec 2 spontana. prvi prije 5godina,a drugi prije 2 mjeseca. Gotovo odmah nakon toga ostanem trudna. Od silnog straha da bi opet mogao biti spontani,nisam se ni radovala plusicu! Odnosno, plusica nije ni bilo jer sam izvadila betu i saznala vec 8 dana nakon ovulacije da sam trudna. Beta iz krvi to moze tako rano pokazati,samo sto se to rijetko ili nikako tako rano radi...
Po struci sam medicinski laborant i kad ostanem u mom laboratoriju potpuno sama bodem se i vadim betu!!! Tako sam je vadila SVAKI DAN(!!!!) i gledala kako raste! Dobijem neki iscjedak bjelkaste boje i isprepadam se da u njemu nema krvi koja se ne vidi golim okom. Pretpostavi sta sam napravila...razmazala ga na stakalcu i mikroskopirala. Krvi nije bilo. Ni to mi nije bilo dosta,umislila si da imam u urinu neke bakterije,napravim sediment i opet sjednem za mikroskop i naravno ne nadem nista. Sad sam u "komi" jer sam slobodna i ne mogu kontrolirati non-stop nesto.
Jucer sam bila kod ginekologa,izgrdio me i rekao da taj grc u kojem se nalazim je uzasno stetan...naravno da sam znala,ali to je jace ode mene.
Prepisao mi je progesteron (PROGESTAN) jer sam imala spontane...
Trenutno sam toliko umorna i pospana da mi to srecom odvraca paznju
Tina0110
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji