Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0110
    12. Studeni 2015. 13:53

Odmah mi je lakše :) Ujutro napravila test, bio -,jelte, a danas mi 7.dan da kasni, i dobim mengu sad :D
    počnimo ponovo ispočetka... kako ide ona pjesma od Merlina :D

Tina0110

Obama2009
    12. Studeni 2015. 13:58

Citajuci ove komentare,potpisujem sve Gore navedeno. A ja sam mislila da samo ja jedina kupujem testove. Nekad Se Bas neugodno i Doma pred muzom osjecam. Kao da Nema bis od toga. A stvarno Se trudim i Imam Bas sada tu zelju.Vjerojatno zato i ne ide zbog tolike preopterecenosti oko toga. U mojoj glavi vlada opci kaos. Samo Mi je plusic pred ocima. Cesto dok sam na poslu zapjevam 😂😂samo da ne mislim na to. Plodni su tu i dala sam maximum od sebe Ali znam i Imam neki osjecaj da se nece uhvatiti 😏😏 Ali opet Se i dalje nadam ☺️☺️
    Ujjj, hhhebeno je to 😝😝 

Tina0110
    12. Studeni 2015. 14:04

Sad ću ja kao neka iskusna ti govorit što bi trebala, ahahhaaha :D :D
    Ja čak mjenjam ljekarne od bojazni da me već sve kvartovske ljekarne poznaju :)

I da, sad je i meni puno lakše jer znam da nisam jedina..

Tina0110

Veja
    12. Studeni 2015. 14:10

Tina0110, dobrodošla, al želim ti da što prije napustiš ovaj pdf, i da ugledaš dugoočekivani plusić

Curke, zna li koja da li je brzo izbacivanje iz takta jedan od simptoma, čisto da se nadam hahah, jer evo na poslu su me na brzinu izbacili iz takta, njihovim idiotarijama, pokušavam se skulirat i nekako dočekat 16 h

Obama, sretnoo i da ugledaš plusić za koja 2 tjedna

Obama2009
    12. Studeni 2015. 14:22

Upravo piskim svoju trakicu a ona mi već od pon popodne pokazuje obe ružičaste, blage crtice
    Čini mi se jučer su bile mrvicu tamnije

Tina0110
    12. Studeni 2015. 15:06

Vecka, hvala :) i tebi želim isto što prijee :) a do tad ćemo se zasigurno družit ovdje <3 a izbacivanje iz takta na poslu, hm vrag zna.. ja danas pijem prvu jutarnju kavicu, kad ono neki čudni okus i miris, odma sam iz torbe izvadila trakicu :D

Obama, ček malo, ako su 2 bilo kako slabo vidljive može biti trudnoća???! Koliko ja znam?! <3

Tina0110

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.