Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kika832013
    10. Studeni 2015. 11:46

Pozdrav svim curama,
    imam samo jedno pitanje za vas. Ovako kasni mi dva dana i jutros sam radila test pokazalo mi je svijetlu crticu, jel to isto znaci da sam trudna? Plizz recite mi da je, jer toliko zelim bebicu 

Čestitam svim curama koje su ugledale svoj plusic 

sjuskica30
    10. Studeni 2015. 12:03

kika832013

Pozdrav svim curama,
    imam samo jedno pitanje za vas. Ovako kasni mi dva dana i jutros sam radila test pokazalo mi je svijetlu crticu, jel to isto znaci da sam trudna? Plizz recite mi da je, jer toliko zelim bebicu 

čak i svijetla crtica znači trudnoću....ako ponoviš test za 2-3 dana već će vjerojatno biti dosta tamnija radi povećanja hormona trudnoće....tako da mislim da ti mogu prva čestitati na tvom + 

Obama2009
    10. Studeni 2015. 12:15

Kika, cestike.
    ja se iskreno nadam da jesi. Nadam se da ćemo i mi ostale ugledati ubrzo svoje + 

Tiolina
    10. Studeni 2015. 13:00

Čestitam od srca!

larimara
    10. Studeni 2015. 15:25

kika832013

Pozdrav svim curama,

Cestitam na plusicu! Jako svijetla crtica je kao sto ti je i cura prije mene odgovorila,na samom pocetku dok je ß HCG koncentracija u urinu jos jako niska,svakako sacekaj jos dan-dva. Osim toga,ako si se napila dosta vode i urin je "razrijeden" tj. niske spezificne tezine,test ti moze biti slabo pozitivan ili cak lazno negativan!!! To vrijedi samo na samom pocetku. Kasnije npr.5-6  dana bi ti test trebao u bilo koje doba dana  biti pozitivan! napominjem i da je 2. crtica gotovo uvijek nesto svjetlija od kontrolne linije!

Mallla
    10. Studeni 2015. 13:03

Kika čestitam! Nek crtica bude sve tamnija a pupa sve veća :)

url=https://lilypie.com]

kika832013
    10. Studeni 2015. 13:04

Hvala vam cure, sad sam bas sretna  iskreno se nadam da cure koje jos nisu ugledale svoj plusic ce uskoro ugledati i da imate miru i skolsku trudnocu  hvala curejos jednom !

Veja
    10. Studeni 2015. 13:16

Kika, čestitam, to je to sretno !!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI