Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    21. Listopad 2015. 17:19

Čitam vas sve redovito, ali nikako da stignem pisati..
    Prvo da čestitam novim trudnicama, BABY i IVA...sve najbolje, da sve prođe baš kako treba 

MajaSokca, čestitam tebi na ulasku u brak, kako je bilo? Vjerujem da je to bio najljepši dan do sad :)
    Miška, meni ti je M kasnije 2 mjeseca zbog ciste...mjesec dana mi ju nisu vidjeli na uzv, tek kasnije se pojavila. Onda sam dobila Duphostone i došla je M :/ Ali ja vjerujem da je u tvojem slučaju to T 
    Novim članicama želim dobrodošlicu....
    Svima šaljem veliku  sreću :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

miska
    21. Listopad 2015. 17:43

Hvala vam zenskice na vibricima... mozda je nekim cudom ipak upalilo ovaj put... vidjet cemo uskoro jer je temp vec 9 dana povisena, znaci jos max 5 dana moze kasnit, ako je ovulacija bila kasnije. 
    Luki hvala na inf. kasnije sam i sama nasla na ff da se to cesto dogodi kod impl. ali da se nekima to dogada u ciklusima..meni je ovo prvi put da mi se tako dogodilo.

Ah te price i pitanja..nikad nisi siguran od njih, nit kad nisi u braku ni kad rodis prvo, drugo! Ne rade to ljudi namjerno, nego eto ne znaju ocito sto bi pitali pa im je to glavno. Ne kuze da bi takva pitanja stvarno trebali ostavit samo u svojim mislima i ne iznosit ih.
    Moja teta se kasnije udala, neko su vrijeme ocito pokusavali pa nije islo, kasnije su uspjeli umjetnom ali na zalost dva puta je izgubila i tu trudnocu, prvi put cak blizanacku  u 5 mjesecu, kasnije jos jednu bebu nesto ranije. ja sam tad jos bila dijete i nisam bas kuzila ali sad samo mogu zamisliti sto je prolazila. Onda je nabavila psa i sto mislite da joj nisu govorili kako je bolje da si je rodila dijete nego kupila psa i kako svijet vise nije normalan (jer je kupila psa koji ju je preporodio i spasio, naravno ne mislim da je zamjenio dijete ali je imala na koga usmjerit paznju i brigu) ali ljudi ko ljudi! Blesavi! Bubnu pa ostanu zivi!
    Barem znam da ja nikad nikome nisam i necu postavit takvo pitanje, prije si nogu odrezem!

leonaaa
    21. Listopad 2015. 18:03

Pozdrav svim novim curama, samo hrabro...
    Vecka, možeš me maknuti s liste, procurila sam....ništa od ...  

Crnokosa, tebi želim da se održiš na listi...

• orhideja
    21. Listopad 2015. 18:33

Evo ja opet iz setnje i opet me evo boli na lijevoj strani i tako sam umorna danas,Boze sacuvaj a glava mi dva dana teska kao olovo, sam9 mi se manta.

Bety
    21. Listopad 2015. 19:34

Miska, i ja sam jedna od mogućih ivf trudnica, sada brojim dane do prvih rezultata, pozitivnih ili negativnih.
    Lijepo si napisala to za pitanja "zašto pas a ne dijete" i petljanja drugih gdje im nije mjesto 

Veja
    21. Listopad 2015. 19:52

Lista za NE dobit:

Miska 11.10.
    Crnokosa 23.10.
    Nessah 24.10.
    Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Ivyp 30.10.
    Zabica25 03.11.
    MajaSocka 09.11
    Paula5 12.11

Leona, bas mi je zao koji ti je ovo ciklus trudjena?
    Kad ste vec spomenule psice, ja sam sebi nabavila psica i istu pricu slucam vec dva mjeseca, "umjesto da vodas dijete, ti vodas pasa" al meni na jedno udje na jedno izadje, ljudi ne znaju koji je razlog zasto nema jos bebe, grozno mi je to 

• MareS
    21. Listopad 2015. 21:13

Pozdrav curke

Trebala bi vase misljenje. Pokusavam ostati trudna itd ugl imam problema sa tim svime.
    Zanima me trebala sam dobiti u nedjelju i naravno nista sve do ponedjeljka utorka i danas svaki dan po kap jedan dan ujutro pa popodne nista drugi dan popodne a ujutro nista pa me zanima dali je netko imao takav problem? sad neznam dali je to neka sirota m ili nekaj drugo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.