Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    21. Listopad 2015. 14:16

Cure moje..drzim velike fige za plusice I uredne trudnoce, zdrave bebe!
    Meni je sreca sto imam vas! Ja I dragi se vjencali I sad je bombardiranje pitanjima sta cekate? Jeste poceli? Kad cete?  Jos me nije dotuklo al me zivcira, posebno svi oko mene su "iz prve" kako kazu! 
    Al eto bit ce kako bude samo sto me bas ta pitanja ubijaju...kao da ja odlucujem kad ce se primit!
    Poceli smo se mi ne stitit u 6mj....pa pratila I plodne dane I sve to al eto jos nista!
    Nego ja sam jos uvijek psihicki jaka...bbila sam kuma malom bebacu koji me trenutno ispunja..kad me gleda okicama imam osjecaj da drzi moje srce svojim rukicama!
    Uglavnom...sve mi smo jake I hrabre I ubrzo cemo nunat svoje male srecice!

darliv
    21. Listopad 2015. 15:58

Ponekad baš pretjeraju s tim pitanjima..s obzirom da sam trenutno u kafiću dok ne dođe posao u struci, svaki dan mi bar jednom postave pitanje "pa kad vi mislite, što čekate, radite li vi na tome"...a ako me slučajno uhvate da se igram s bebicama, a dosta ih je oko mene ovih mjeseci, onda su to fore "pa baš ti dobro stoji, pa mogla bi ti i sebi roditi"...užasno mi to smeta u zadnje vrijeme, jer baš kako kažeš kao da mi odlučujemo kad će se uhvatiti...grrr

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

url=https://lilypie.com]

Paula5
    21. Listopad 2015. 16:59

Hej drage moje!
    Miska nadam se da su testovi pogrijesili i da ces nastaviti niz plusica.. 
    Ja sam dosta bila u guzvi poslovno i privatno, tako da u pon idem vaditi hormone pa gin ponoviti briseve..  Trakice piskim, a od vikenda pokrivamo..i nadam se... opet.. 
    Mogu vam reci da ovaj ciklus (nismo pokrili plodne pa se nisam mogla nadati), kao i u srpnju, dobro dode da malo psihicki nadodem.. Od ovih 14 ciklusa smo sigurno 8 pokrili bas sve dane.. zasad sam ok.
    Mene su do 30. ispitivali sta cekam... onda rodila, i dok sam jos na porodiljnom bila pocelo ispitivanje kad ce drugo... i to slusam cca 3 god. Vec sam oguglala na to. Ako sam nabrijana kazem ko da ja ne bi da je zdravlja.. onda kao malo im bude glupo...
    Cure drzite se, ljubim vas od reda..

LuKi5
    21. Listopad 2015. 17:03

miska, taj pad temperature bi mogao biti implantacijski pad. Obicno se temperatura tako ponasa kod implantacije. Temp. padne jedan dan I onda opet sljedeci skoci. Pridruzujem se vibrama 

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    21. Listopad 2015. 17:04

Paula, drzim fige da ti nalazi budu u redu. 

14.06.2014. L ♥

zabica25
    21. Listopad 2015. 17:19

Čitam vas sve redovito, ali nikako da stignem pisati..
    Prvo da čestitam novim trudnicama, BABY i IVA...sve najbolje, da sve prođe baš kako treba 

MajaSokca, čestitam tebi na ulasku u brak, kako je bilo? Vjerujem da je to bio najljepši dan do sad :)
    Miška, meni ti je M kasnije 2 mjeseca zbog ciste...mjesec dana mi ju nisu vidjeli na uzv, tek kasnije se pojavila. Onda sam dobila Duphostone i došla je M :/ Ali ja vjerujem da je u tvojem slučaju to T 
    Novim članicama želim dobrodošlicu....
    Svima šaljem veliku  sreću :)

miska
    21. Listopad 2015. 17:53

zabica25

Čitam vas sve redovito, ali nikako da stignem pisati..
    Prvo da čestitam novim trudnicama, BABY i IVA…sve najbolje, da sve prođe baš kako treba 

MajaSokca, čestitam tebi na ulasku u brak, kako je bilo? Vjerujem da je to bio najljepši dan do sad :)
    Miška, meni ti je M kasnije 2 mjeseca zbog ciste…mjesec dana mi ju nisu vidjeli na uzv, tek kasnije se pojavila. Onda sam dobila Duphostone i došla je M :/ Ali ja vjerujem da je u tvojem slučaju to T 
    Novim članicama želim dobrodošlicu….
    Svima šaljem veliku  sreću :)

Jos bi mi samo ta cista falila u zivotu hahha... joj valjda nije to u pitanju. Da li dolazi onda do ovulacije ako je prisutna cista?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

miska
    21. Listopad 2015. 17:43

Hvala vam zenskice na vibricima... mozda je nekim cudom ipak upalilo ovaj put... vidjet cemo uskoro jer je temp vec 9 dana povisena, znaci jos max 5 dana moze kasnit, ako je ovulacija bila kasnije. 
    Luki hvala na inf. kasnije sam i sama nasla na ff da se to cesto dogodi kod impl. ali da se nekima to dogada u ciklusima..meni je ovo prvi put da mi se tako dogodilo.

Ah te price i pitanja..nikad nisi siguran od njih, nit kad nisi u braku ni kad rodis prvo, drugo! Ne rade to ljudi namjerno, nego eto ne znaju ocito sto bi pitali pa im je to glavno. Ne kuze da bi takva pitanja stvarno trebali ostavit samo u svojim mislima i ne iznosit ih.
    Moja teta se kasnije udala, neko su vrijeme ocito pokusavali pa nije islo, kasnije su uspjeli umjetnom ali na zalost dva puta je izgubila i tu trudnocu, prvi put cak blizanacku  u 5 mjesecu, kasnije jos jednu bebu nesto ranije. ja sam tad jos bila dijete i nisam bas kuzila ali sad samo mogu zamisliti sto je prolazila. Onda je nabavila psa i sto mislite da joj nisu govorili kako je bolje da si je rodila dijete nego kupila psa i kako svijet vise nije normalan (jer je kupila psa koji ju je preporodio i spasio, naravno ne mislim da je zamjenio dijete ali je imala na koga usmjerit paznju i brigu) ali ljudi ko ljudi! Blesavi! Bubnu pa ostanu zivi!
    Barem znam da ja nikad nikome nisam i necu postavit takvo pitanje, prije si nogu odrezem!

leonaaa
    21. Listopad 2015. 18:03

Pozdrav svim novim curama, samo hrabro...
    Vecka, možeš me maknuti s liste, procurila sam....ništa od ...  

Crnokosa, tebi želim da se održiš na listi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI