Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nessah
    22. Listopad 2015. 22:34

Crnokosa , eto mene i tebe u utrci sa vremenom  Btw, evo ja sad prozivljavam sigurno jedno 5-6 dana bolove u donjem dijelu ledja i tupa neka bol u stomaku u kombinaciji sa povremenim ostrim bolovima u jajnicima, kao kad dodje M s tim da od moje M nema ni M , hahahahhaha…. Ma dao Bog da ne dodje i da obje slavimo pluseke!!! Zelim ti sto i sebi kao i ostalim curama sa liste! 
    BabyGirl nadam se da te Bog cuo  Kako se ti osjecas? Daj nam malo podijeli simptome da se imamo necemu nadati 

Crnokosa
    22. Listopad 2015. 22:39

Nessah

Crnokosa , eto mene i tebe u utrci sa vremenom  Btw, evo ja sad prozivljavam sigurno jedno 5-6 dana bolove u donjem dijelu ledja i tupa neka bol u stomaku u kombinaciji sa povremenim ostrim bolovima u jajnicima, kao kad dodje M s tim da od moje M nema ni M , hahahahhaha…. Ma dao Bog da ne dodje i da obje slavimo pluseke!!! Zelim ti sto i sebi kao i ostalim curama sa liste! BabyGirl nadam se da te Bog cuo  Kako se ti osjecas? Daj nam malo podijeli simptome da se imamo necemu nadati 

Totalno isti simptomi!Ajd barem nisam sama,kako god završilo! Držim nam fige obadvijema! Kakva je tebi temp.pratiš ju ili ne''

Nessah
    22. Listopad 2015. 22:36

Miska imam osjecaj da si ti u debelom plusu sestro… Nek se to i potvrdi! 

baby♡girl
    22. Listopad 2015. 22:41

Crnokosa navijam za to 😊
    Nessah sigurna sam da je 
    Sto se tice simptoma, od O bolile sise desetak dana, odjednom prestale. Tu sam bila sigurna da stize M, ali nakon dva dana ponovo pocele boliti. Bole i dalje. Imala i neke grceve, ne cijelo vrijeme, ali dovoljno da pomislim da stize M. Na wc sam isla par puta dnevno, a inace idem jednom ili nijednom. To mi je bilo ono wtf. 
    Ali evo vec sad zatvor totalni. Kad premotam film, krvarenje iz desni 4-5 dana prije testa. To je negdje 30 DC. Dan prije testa krenuo bas umor da se zapitam jel moguce da je to to haha. Jednu vecer sam imala mucninu. Icjedak mi je svo vrijeme do testa bio kao ovulacijski, sad se pretvorio u gusti bijeli, prljavo bijeli, kako kad. I bas osjetim kad ide. To sve je bilo i u prvoj trudnoci. Nadam se da sam vam barem malo pomogla. Ljubim vas sve 

miska
    22. Listopad 2015. 23:08

baby♡girl

Crnokosa navijam za to 😊
    Nessah sigurna sam da je 
    Sto se tice simptoma, od O bolile sise desetak dana, odjednom prestale. Tu sam bila sigurna da stize M, ali nakon dva dana ponovo pocele boliti. Bole i dalje. Imala i neke grceve, ne cijelo vrijeme, ali dovoljno da pomislim da stize M. Na wc sam isla par puta dnevno, a inace idem jednom ili nijednom. To mi je bilo ono wtf. 
    Ali evo vec sad zatvor totalni. Kad premotam film, krvarenje iz desni 4-5 dana prije testa. To je negdje 30 DC. Dan prije testa krenuo bas umor da se zapitam jel moguce da je to to haha. Jednu vecer sam imala mucninu. Icjedak mi je svo vrijeme do testa bio kao ovulacijski, sad se pretvorio u gusti bijeli, prljavo bijeli, kako kad. I bas osjetim kad ide. To sve je bilo i u prvoj trudnoci. Nadam se da sam vam barem malo pomogla. Ljubim vas sve 

Sad si mi dala za mislit s tim wc-om haha. Vec tjedan dana sam isla i po tri puta na wc, sto je za mene isto cudno jer mi se desi max jednom dnevno. Danas pak nikako, morala sam se prislit jer mi je trbuh toliko bio tvrd da sam imala osjecaj da cu puknut. A mozda je ipak samo slucajnost. Najgore mi je tako kad ja pocnem s simptomima obicno drugi dan stigne m hahah. 

Nessah drzim fige da se sto prije mrvica primi, zasluzila si to draga 

Baby draga, cekam i ja... bilo sto samo da se rijesim ove neizvjesnosti 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Nessah
    22. Listopad 2015. 22:49

Crnokosa , pa evo vidis nisam jos ali imam opet osjecaj da bi trebala cim pocne kasniti jer cu kao i kod prve trudnoce preko nje saznati da se nesto dogadja u tijelu. Nemam tu naviku da preko bazalne odredjujem O jer zapravo ja i muz imamo dobre rasporede tako da smo stalno skupa i pokrivamo sve skoro dane ciklusa tako da kad god dodje O uhvatit cemo je na ovaj ili onaj nacin. 

Mada si me sad zainteresirala da ujutro izmjerim cisto da vidim gdje sam  

Sretno nam !!!

Crnokosa
    22. Listopad 2015. 22:55

Nessah

Crnokosa , pa evo vidis nisam jos ali imam opet osjecaj da bi trebala cim pocne kasniti jer cu kao i kod prve trudnoce preko nje saznati da se nesto dogadja u tijelu. Nemam tu naviku da preko bazalne odredjujem O jer zapravo ja i muz imamo dobre rasporede tako da smo stalno skupa i pokrivamo sve skoro dane ciklusa tako da kad god dodje O uhvatit cemo je na ovaj ili onaj nacin. Mada si me sad zainteresirala da ujutro izmjerim cisto da vidim gdje sam Sretno nam !!!

I ja sam ju ovaj ciklus tek počela mjeriti,ali ne radi O nego iz znatiželje! I mi imamo redovito odnose,tako da nema šanse da smo fulali ovulaciju,ali eto 3 godine i ništa! Moja prva pomisao ujutro kad zazvoni alarm....samo da nije pala temperatura Od sveg srca se nadam ako meni nije uspjelo ...da će barem tebi...svaka trudnica - nama veća nada!

Nessah
    22. Listopad 2015. 23:03

Crnokosa jaooooo da taj osjecaj nikad necu zaboraviti. Ovo ljeto kad sam tih 10 dana kasnjenja svaki dan prije posla mjerila temp dok sam jos u krevetu. Taj osjecaj nade da je idalje 37.0… Uh… Odmah me vrati na taj lipi period prije svega loseg sto se izdogadjalo… Ma nadam se da cemo obje zavrsiti u plusu i da minusi ne dolaze u obzir! 

Crnokosa
    22. Listopad 2015. 23:09

Stvarno mi je užasno žao tvog gubitka,žao mi je svih žena i njihovih tužnih priča na ovom forumu! Ali gle,ti ćeš sto posto opet imati bebicu,ne brini,ako je bila jednom,bit će opet!Ona mala duša koja je sada u raju pobrinut će se za to!Samo hrabro dalje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI