Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    20. Listopad 2015. 18:50

Pozdravljam sve na ovom forumu i zahvaljujem što će bar netko čitati moje jadikovke :)
    Uglavnom imam 27 godina i evo već drugu godinu radimo na bebici no zasad ništa..ciklusi mi uredni, nekoliko godina sam pila kontracepcijske i rekla bih da je prošlo sigurno 5 godina kako ih ne pijem, a menga mi dolazi točno 28. dan..ovulacije prebolne, tih nekoliko dana stalna bol jajnika, a u jednom trenutku, ne znam da li je to trenutak kad ovuliram, kao da mi nož probada sve od dolje i debelo crijevo tako da me prikuje na stolicu i nikuda, ni disati ne smijem, tlak se tu večer snizi i oduzme mi tijelo i onda seks u mukama :) kažu sretna sam što je tako pa bar znam kad u akciju.. Dečko radio spermiogram, pa neke pretrage oko bakterija, ne sjećam se točno..moj ginić koji i kad priča ne kaže ništa, kaže da je spermiogram u redu i da se potrebno opustiti..meni također radio te pretrage na klamidiju, ureaplazmu, mikoplazmu, i nešto od toga je bilo pozitivno,a s obzirom da mi je u tom trenutku prepisao neke vaginalete rekao je da je to otišlo pa-pa s njima.. Ne znam jesam li trebala obaviti još kakve pretrage da budem sigurna da je sa mnom sve u redu, ginić se nije potrudio objasniti mi, a ja ne znam što bih tražila..i sad kad sam sve ovo napisala, pišem i na temu u kojoj sam :))
    Menga došla 2.10., ovulirala 15.10. i molim se da ovaj mjesec ne dođe witch 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Mallla
    20. Listopad 2015. 18:56

Darliv molimo skupa s tobom. Drago mi je da si se ohrabrila pisati ovdje al vjeruj bit ce ti drago I ugodno ovdje s nama!
    Hej Paula, hvala na cestitkama! Bas te volim cuti ovdje!

url=https://lilypie.com]

Crnokosa
    20. Listopad 2015. 18:58

Bok cure..da vam se javim,nisam par dana! Kao prvo čestitam Ivi i Baby...utješno je znati da barem netko od nas uspjeva!Nadam se da će vam sve proći ok i da će tih 9 mj.brzo proletjeti!
    Vidim da smo ja i Leona slj.na listi,ja test nisam još pravila,jer bih trebala dobiti u petak...iako mislim da će možda kasniti kao zadnji puta dan-dva zbog duphastona! Od mojih simptoma,grudi me i dalje bole,imala sam par dana kao nekakav iscjedak,povremeno me je i znalo zaboliti s lijeve strane,a danas sam imala osjećaj kao da ću procuriti!Sve u svemu nemam osjećaj da sam trudna,ne događa se ništa extra što inače nije bilo! A tako bih voljela barem neki čvrsti simptom! Nekako sam odmah nakon O zabrijala da bi to moglo biti to,ali sad više nemam takav osjećaj!

Vidim da ste raspravljale koliko ste u vezi,i mi smo 7 god.napunili u 6 mj.a 3 god.braka u 7-om!Btw suprugu će za malo više od 2 tj.30,a meni mj.pos.njega 28 godina! Ja sam uvijek mislila da mi je broj 7 sretan i na lotu ga obavezno dodajem...ali eto,još ništa! Čitam kako je baby pripremala M iznenađenje,ja sam se svaki rođendan..moj,njegov,Božić,Nova godina,godišnjica nadala da ću imati tu lijepu,prekrasnu vijest..ali nažalost ništa! Evo pišem vam i ne mogu da ne zaplačem...valjda mi se skupilo

miska
    20. Listopad 2015. 19:03

Luki moze biti da je stitnjaca, ali eto da sad mi nije nikad radila probleme s ciklusima, prosli mjesec je bila u dan tocna. Bilo bi super da je T ali nekako ne polazem nade!
    Baby ja si isto nekako mislim da sam si to sve sama priskrbila, toliko sam cekala da stigne samo da pocnem s tim klomifenima i znala sam da imamo tocno taj tjedan fore za odradit i pokrit plodne dane da sam izludila samu sebe!!
    Paula ne znam ni ja, ali ocito me odlucila izmucit ovaj mjesec posteno. Na ultrazvuku sam bila krajem 8 mjeseca i krajem 9 i sve je bilo ok, i papa je ok, i taj bris koji sam radila, tako da bih definitivno fizicki problem iskljucila, mene je psiha dotukla ovaj mjesec. Sad sto bude, bude!

Crnokosa
    20. Listopad 2015. 19:11

darliv dobrodošla...vidim da smo u slicnoj situaciji,ja imam 28 god.ovo je već 3 god.kako pokušavamo,nalazi isto u redu,ja sam još vadila i sve hormone i na kraju kad je i to bilo ok išla sam sad u 8mj.na hsg odnosno prohodnost jajovoda i sad sam 2 ciklus na klomifenu! Povadi sve što možeš od nalaza,pa onda pitaj gin.šta dalje...jer nakon god.dana se rade detaljne pretrage!

miska
    20. Listopad 2015. 19:15

Crnokosa i ja sam se totalno pronasla u tim "iznenadenjima" koja spremam u svojoj glavi a nikako ih nemam priliku realizirat. Iskreno toliko sam se vec i sama izmucila da mi je postalo to sve normalno, i nekako prihvacam da ne ide lako ali da ce biti i da ce to iznenadenje biti najbolje ikad. Upravo sam se vratila iz kupovine i u jednom ducanu sam trazeci okvire za slike slucajno iz kosare izvukla plocicu s natpisom " First we had each other, then we had you, now we have everything" netko ju je zametnuo tamo i bas me je nekako pogodilo. Svima nama dodu dani kad smo dobro, i kad se pravimo da smo dobro i kad nismo dobro, al to je nas put i po drugom ne mozemo, nije najpravednije ali nazalost tako je.
     Veliki zagrljaj

baby♡girl
    20. Listopad 2015. 19:24

LuKi mislim na tebe draga 
    Paula hvala ti draga i želim ti isto kao i svim trudilicama, da mi se što prije preselite na drugi pdf. 
    Crnokosa draga hvala ti. Nemoj pisati da nemaš niti jedan simptom, mene su isto boljele grudi, pa taj iscjedak, isto sam u nekom trenu imala grceve kao da cu dobiti. Spavat mi se pocelo u nedjelju. Ali tad mi je vec dosta kasnila. U prvoj trudnoci nisam imala mucnine. Samo spavanje i bolne grudi. Znaci ko da i nisam trudna bila 😆 znam da ti je to dugo vec, ja se nadam da vec ovaj ciklus je onaj dobitni i da ćeš ti sasvim jedan običan dan napraviti slavljeničkim, i iznenaditi muža 
    Darliv dobrodošla i što prije otišla na drugi pdf. 
    Miska 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Ivyp
    20. Listopad 2015. 20:44

Miska ovo si jako lijepo napisala 
    Sve ce uskoro doci na svoje.  
    Sretno svima 
    Meni je danas 18.dc i nakon dva dana jakih bolova upravo je pocelo i neko krvarenje ( valjda M, ko zna).. :(

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

darliv
    20. Listopad 2015. 21:06

Hvala svima na dobrodošlici, mislim da ću sada puno lakše proživljavati sva ta iščekivanja, padanja i trenutke kad mislim da više nemam snage..nadam se što prijem dolasku naših Palčica i Palčića   

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.