darliv dobrodošla...vidim da smo u slicnoj situaciji,ja imam 28 god.ovo je već 3 god.kako pokušavamo,nalazi isto u redu,ja sam još vadila i sve hormone i na kraju kad je i to bilo ok išla sam sad u 8mj.na hsg odnosno prohodnost jajovoda i sad sam 2 ciklus na klomifenu! Povadi sve što možeš od nalaza,pa onda pitaj gin.šta dalje...jer nakon god.dana se rade detaljne pretrage!
Crnokosa i ja sam se totalno pronasla u tim "iznenadenjima" koja spremam u svojoj glavi a nikako ih nemam priliku realizirat. Iskreno toliko sam se vec i sama izmucila da mi je postalo to sve normalno, i nekako prihvacam da ne ide lako ali da ce biti i da ce to iznenadenje biti najbolje ikad. Upravo sam se vratila iz kupovine i u jednom ducanu sam trazeci okvire za slike slucajno iz kosare izvukla plocicu s natpisom " First we had each other, then we had you, now we have everything" netko ju je zametnuo tamo i bas me je nekako pogodilo. Svima nama dodu dani kad smo dobro, i kad se pravimo da smo dobro i kad nismo dobro, al to je nas put i po drugom ne mozemo, nije najpravednije ali nazalost tako je.
Veliki zagrljaj
Crnokosa i ja sam se totalno pronasla u tim "iznenadenjima" koja spremam u svojoj glavi a nikako ih nemam priliku realizirat. Iskreno toliko sam se vec i sama izmucila da mi je postalo to sve normalno, i nekako prihvacam da ne ide lako ali da ce biti i da ce to iznenadenje biti najbolje ikad. Upravo sam se vratila iz kupovine i u jednom ducanu sam trazeci okvire za slike slucajno iz kosare izvukla plocicu s natpisom " First we had each other, then we had you, now we have everything" netko ju je zametnuo tamo i bas me je nekako pogodilo. Svima nama dodu dani kad smo dobro, i kad se pravimo da smo dobro i kad nismo dobro, al to je nas put i po drugom ne mozemo, nije najpravednije ali nazalost tako je.
Veliki zagrljaj
A taman sam prestala plakati i sad pročitam tvoju poruku....stvarno je nekada tako teško za izdržati...znam da nije dobro prepustit se crnim mislima,ali nekada je to jače od nas! Sreća pa imam vas,čini mi se da ćete me često čuti u ovom plačljivom raspoloženju!Uzvraćam zagrljaj
baby nekako to ne računam pod simptome jer mi nije to neka novost,a što se tiče spavanja,ja svaki dan mogu spavati,iscrpi me posao..tako da se ne mogu na ništa od toga oslanjati! Ovaj ciklus sam mjerila i bazalnu,ovih dana mi se stalno vrti oko 36,7 i 36,8...kad je porasla pos.O sa 36,4 na 36,7 pa na 36,8 ja bila cijeli dan happy...tko bi rekao da ću se radovati temperaturi,da me netko čuje tko nije upućen rekao bi da nisam normalna!I ja idem češće nego inače u wc,ali kakve sam sreće bit će da je neki problem,a ne trudnoća iako se ne osjećam loše!

LuKi mislim na tebe draga
Paula hvala ti draga i želim ti isto kao i svim trudilicama, da mi se što prije preselite na drugi pdf.
Crnokosa draga hvala ti. Nemoj pisati da nemaš niti jedan simptom, mene su isto boljele grudi, pa taj iscjedak, isto sam u nekom trenu imala grceve kao da cu dobiti. Spavat mi se pocelo u nedjelju. Ali tad mi je vec dosta kasnila. U prvoj trudnoci nisam imala mucnine. Samo spavanje i bolne grudi. Znaci ko da i nisam trudna bila 😆 znam da ti je to dugo vec, ja se nadam da vec ovaj ciklus je onaj dobitni i da ćeš ti sasvim jedan običan dan napraviti slavljeničkim, i iznenaditi muža
Darliv dobrodošla i što prije otišla na drugi pdf.
Miska
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Miska ovo si jako lijepo napisala
Sve ce uskoro doci na svoje.
Sretno svima
Meni je danas 18.dc i nakon dva dana jakih bolova upravo je pocelo i neko krvarenje ( valjda M, ko zna).. :(
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
Hvala svima na dobrodošlici, mislim da ću sada puno lakše proživljavati sva ta iščekivanja, padanja i trenutke kad mislim da više nemam snage..nadam se što prijem dolasku naših Palčica i Palčića
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ovako već mjesecima radimo na bebi znači u svakoj ovulaciji svrsi u mene ali nikako da se primi…zadnju ovulaciju sam imala 09.10 o nakon par dana sam stalno napuhana imam grčeve u trbuhu i imam taj neki osjećaj da je uspjelo ali danas rađen test koji je negativan a menstruaciju bi trebala dobiti za 4 dana,da li je prerano rađen test ili?Molim Vas da mi odgovorite jel više neznam što ću….
Ovako već mjesecima radimo na bebi znači u svakoj ovulaciji svrsi u mene ali nikako da se primi…zadnju ovulaciju sam imala 09.10 o nakon par dana sam stalno napuhana imam grčeve u trbuhu i imam taj neki osjećaj da je uspjelo ali danas rađen test koji je negativan a menstruaciju bi trebala dobiti za 4 dana,da li je prerano rađen test ili?Molim Vas da mi odgovorite jel više neznam što ću….
Svaki test je preporucljivo raditi na dan izostanka ili cak koji dan kasnije jer je vrlo vjerojatno da ti test ako ga radis prije nece pokazati tocno!

Ljubav
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji