Ovako već mjesecima radimo na bebi znači u svakoj ovulaciji svrsi u mene ali nikako da se primi…zadnju ovulaciju sam imala 09.10 o nakon par dana sam stalno napuhana imam grčeve u trbuhu i imam taj neki osjećaj da je uspjelo ali danas rađen test koji je negativan a menstruaciju bi trebala dobiti za 4 dana,da li je prerano rađen test ili?Molim Vas da mi odgovorite jel više neznam što ću….
Ljubav
Trudilice drage gotovo sam zaplakala na vaše postove, jojjjj stvarno nije fer da žena koja želi biti majka toliko mora patiti da bi ostvarila tu svoju najveću želju.. želim vam da su vam ovo zadnji tužni postovi ovdje i da nas sljedećim obavjestite o plusićima pa da plačem od sreće sa vama
Paula hehe drago mi je da me se sjetiš, da da sitno,ali opet ima još vremena se tješim kako si mi ti?
Luki ma ti si žena kraljica, biti ćeš i ti uskoro ne trudilica nego trudnica
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Drage moje,ne znam jeste li vidjele moj post od prije par dana al da ponovim. 27.9.menstr.3.10. Stalo i taj dan i sutradan imali odnose.Menstr je bija jako obilna. 8.10 u podne na toalet papiru mi se pojavilo krvi ne svijetla al ni tamna. Trajalo mozda 3 il 4 odlaska u wc. 10. Ili 11.ne sjecam se navece me tako zabolilo na lijevoj strani oko jajnika..ne znam ni ja tacno gdje.sva sam se bila ukocila. Trajalo nekoliko minuta i prestalo. Od veceras imam menstrualne bolove i opet me na istom mjestu zabolilo..doduse u manjem intenzitetu nego prvi put. Menstr.ne ocekujem 27.10. Misljenje?
Vecer curke
Prije svega CESTITAM IVI I BABYGIRL na dugo zeljenim plusekima! Slavim kao da su moji!!!
Baby Girl, napokon si docekala svoju srecu, nekati bude sve uredno i skolski, puse od mene
Dobrodosle nove i novo-stare trudilice! Jedna od vas je prosla isto sto i ja prije 2 i nesto mjeseca (spontani u nepunom 7-om tj trudnoce) no nemogu se sjetiti nadimka. Nisi sama, i ja sam se nedavno vratila opet u trudilice poslije spontanog. Mene je cijela ta situacija dotukla psihicki no sad sam vise nego dobro i vise nego ikad zelim vidjeti ponovo plus na mojem testicu. Nadam se svom pluseku vec iza 24.10. i to bi nam bio prvi pravi ciklus trudenja poslije spontanog. Kao i prvi put cekati cu minimalno 10 dana kasnjenja M prije testa tako da nema laznih sjena hehehehe… Jedva cekam!
Pepita jaooooooo pa ti zbilja brojis sitno,ma svaka cast sto si idalje sa nama i dizes nas kada padamo Daj mi molim te reci da li se javljaju ista AlmS i Stella??? Kako me nije bilo neznam sto se sa njima dogadja a stvarno im zelim sve najbolje???
Saljem svakoj puno pozdrava sa juga lipe nase i da ugledamo sve skupa jedan veliki plusek i da oslobodimo ovu temu za sljedecu generaciju trudilica
Sortiraj odgovore
Najstariji