Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    21. Listopad 2015. 22:45

Crnokosa naravno da smo uz tebe, navijamo svim snagama!

url=https://lilypie.com]

Crnokosa
    21. Listopad 2015. 22:59

Hvala Majo! Leona uz tebe smo i kad plačeš i kad si sretna! A mislim da plakanje ponekad djeluje terapeutski,najbolje je izbaciti sve iz sebe..jer kako inače nastaviti dalje!Evo i ja koliko god se radovala i nadala mislim da ću već sutra procuriti i vjerovatno ću i ja opet otplakati! Sve smo mi u istoj situaciji,želimo nešto očajnički,a netko tko to ima ne cijeni! Čudan je život stvarno,ali valjda sve ima svoj razlog i svoje vrijeme! Barem nam je lakše kad se ovdje izjadamo jedna drugoj,jer se razumijemo

miska
    21. Listopad 2015. 23:45

Luki pa ti si cisti primjer medicinskog cuda, svaka cast da si uspjela doc do trudnoce uz sve to, a kad si jednom, sigurno ces i drugi put pa ce taj tvoj preslatki covjeculjak biti veliki i glavni brat. 

Vecka i tvoj cetveronozni pozer je presladak, ja obozavam pse, i jako se vezem za njih, cak i prije nego za ljude.  Posudim si ja tu i tamo tetinog pa mi spava obavezno na glavi jer ga nemam srca maknut s kreveta a i nema smisla jer se natezemo cijelu noc i opet on pobjedi. Psi su definitivno najbolji terapeuti za sve i kad te pogledaju te okice ne mozes vise biti tuzan. 

Leona danas je sve tuzno i crno al sutra ce vec biti bolje, znam da je tesko i sama sam vec god i pol u istoj situaciji pa te skroz razumijem. 

Crnokosa i ti vec stvarno zasluzila taj plus, ja sam na pola od tog tvog staza u trudilicama a cini se kao vjecnost. Drzim fige na najjace da sto prije uspije ako vec nije na putu 

Drage moje,  ja sam si danas razmisljala kako cemo mi biti totalno najbolje mame ikad, s najboljim i najljepsim bebacima...nesto nam se posebno gore sprema i pakira kad toliko cekamo, sigurna sam!  za svaku od Vas

darliv
    22. Listopad 2015. 01:11

Crnokosa i ja navijam... 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

darliv
    22. Listopad 2015. 01:16

Kod mene ovih dana malo probadanja oba jajnika, cak cijele supljine rekla bih, tlak vec treci dan 90/55 kad legnem u krevet, ne znam cemu bih to mogla pripisati..menga treba stici 29.10., i vjerojatno će uskoro krenuti simptomi ako se nista nije promijenilo..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Sanjarka88
    22. Listopad 2015. 08:34

Ajmo trudilice, mislim na vas na najjače! Jedva čekam da se tipkamo na onom drugom pdf-u

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Veja
    22. Listopad 2015. 08:39

Luki, hvalaa Star je 4 i po mjeseca, još je mali 

Leona, jooj znam da je teško, al uspićete vi već i prije nego što misliš  Ja bi tako volila da se mogu isplakat, nakon svih ovih pokušaja, ali ne mogu, samo držim u sebi, samo se nadam da neću jedan dan puknuti  Btw. i mi smo u braku 16 mj.(07.06.2014).

Crnokosa, mogao bi plusić pokucat na tvoja vrata, držim fige na najjače

Miska, hvalaa Isto mi je tako, nemam srca ga maknuti, a rekla sam da neće nikad spavat u mom krevetu, al nemoš ti to kad on sjedne i gleda te onim velikim crnim tužnim očima, aaaa odma se rastopim ne mogu zamislit koliko se tek vole djeca, kada svoga malog psića ovoliko obožavam

Darliv i tebi je počelo odbrojavanje do M, nadam se da neće stići 

Mallla
    22. Listopad 2015. 12:29

Bas ste sve zlatne, pa kome ove rijeci vase nebi uljepsale dan! Bas super! 
    Ja sam pred plodnim danima,  ima da mu nedam disat slijedecih tjedan ipo :)

url=https://lilypie.com]

Nessah
    22. Listopad 2015. 16:51

Cao curke! Kako ste mi danas? 
    Evo moj se datum blizi 24.10. Prijavljujem bolne grudi (nemogu ih dotaknuti) i bolove u donjem dijelu ledja vec danima (klasicno kad dobijem M no jos nisam). Imam takodjer dosta gust bijeli iscjedak te imam koji put probadanja u jajnicima. Ovo je prvi ciklus da se nismo pazili poslije spontanog i stvarno bi me oborilo s nogu da ugledam tako brzo ponovo plus! Za prvu bebicu smo se trudili aktivno 4 menstrualna ciklusa s tim da su meni ciklusi u totalnom neredu bili (raspon od 37 - 60 dana) tako da bi to bilo negdje 5-6 kalendarskih mjeseci… To je dosta brzo s obzirom da smo radili na prvoj bebici i ocekivala sam da ce nam duze trebati ali eto, dobili smo nas plusek ali Bog je htio andjela i sad radimo na bebici No2.

Evo moj primjer sa temperaturom i T. Kad sam ostala trudna prvi put nesto mi je reklo da mjerim temperaturu ujutro i navecer iako nikad u zivotu nisam mjerila bazalnu niti to radim i sada no tada kao da mi je Bog rekao ''Mjeri i vidjet ces da se cudo ipak dogodilo''. I naravno ja mjerila temperaturu kad mi je M pocela kasniti,a ja nisam htjela testirati odmah vec sam cekala minimalno 10 dana tako da sam svih tih 10 dana mjerila i svaki dan je bila ista 37.0 ili 37.2 ujutro. Znala sam da je to to jer je nemoguce da mi je normalna temp tijela tolika. Na 12-ti dan kasnjenja kupila test i ujutro na 13-ti dan kasnjenja dobila svoj plusek ko kuca  

Luki5 , hvala ti draga na divnim rijecima, takodjer i Pepiti i Baby Girl. Podrska je sve i hvala vam od . Doci ce opet na nas red ja vjerujem u Boga i vjerujem da ce nam dati onda kad vidi da smo spremne 

Cure koje su dobile M, nema ocajavanja, idemo dalje jos hrabrije. Odtugujte i izadjite jos jace. Ako mozes zamisliti da imas bebu u ruci znaci da ces je i imati. samo moramo biti strpljive i sacekati svoj red. Bog nagradjuje vjerne. Keep that in mind 

Cure koje iscekuju kao i ja, zelim nam kisu pluseva pocevsi sa prvom na ovoj listi pa dalje preko mene 

Ispricavam se na PISMU , ali ja sam uvijek imala duge postove jer kad moju glavu inspiracija ponese to se otme kontroli  

Puse svakoj od vas sa juga Hrvatske 

leonaaa
    22. Listopad 2015. 17:52

Crnokosa, od srca hvala, i ja se nadam da ću sljedeći ciklus opet plakati, ali od sreće!

MajaSocka, i tebi hvala, jucer je bio težak dan...a kaj se tiče djece, isto je pitanje svaki dan...počela sam šutjet i ne odgovarat više...nemam snage...ili velim da ćemo imat djecu kad kupimo svoju kuću..a onda me opet čudno gledaju...

Miska, vjerujem da znaš...ipak, lakše je kad imaš nekog da te čvrsto zagrli i veli da bude sve u redu, makar ni sam više nije siguran u to..

Vecka, neko vrijeme ni ja nisam mogla plakat...al sad me stegne u grlu i jednostavno počnem plakat...ali, onda mi bude lakše...
    Hvala svim ostalim curama na podršci, puno znači...

Crnokosa i Nessah, jedva čekam da nam javite za svoje plusiće i  da nam popravite raspoloženje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.