miska, drzim fige da je T, temperatura je obecavajuca. Sto se tice cista I ovulacije, ja sam ostala trudna sa cistama po desnom jajniku I tumorom na lijevom jajniku kojeg imam pola, 8 mjeseci od prve operacije na kojoj mi je odstranjena polovica jajnika zahvacena tumorom uz dijagnosticirane anovulacijske cikluse, PCOS, dijabetes I hashimoto potpuno prirodno. Tako da je svasta moguce, kao I O uz prisustvo ciste. Nadam se da kod tebe ne kasni zbog ciste vec zbog trudnoce.

14.06.2014. L ♥
Leona žao mi je što nije uspjelo ovaj puta,nadam se da će slj.ciklus biti dobitan! A što se tiče mene na listi...i ja se nadam da neću s nje,barem ne zbog M!
Vecka situacija je kao i ovih dana,samo me grudi bole,ali totalno mi je čudno jer već dva tri dana na mahove me zaboli stomak kao da ću dobiti i včs sam morala sjesti koliko me zabolilo,a sad opet osjetim taj neki čudan osjećaj s lijeve strane! Ne znam više šta bi mislila...samo da sutra ne ugledam pad temperature i kako se danas osjećam ako sutra ne procurim...možda ima nade....držite mi fige cure da i ja napokon nakon 3 godine ugledam taj slavni plusić
Leona svi smo uz tebe...issplaci se ako ti tako bude lakse.... ja sam danas uzasnog raspolozenja....grizem sve oko sebe I onda jos tako neko pitanje o dici popizdikus!
Luki ti si bas primjer da treba vjerovat I ne odustajat, svaka ti cast, pravi si pozitivan primjer I veliko ohrabrenje!

url=https://lilypie.com]
Crnokosa naravno da smo uz tebe, navijamo svim snagama!

url=https://lilypie.com]
Hvala Majo! Leona uz tebe smo i kad plačeš i kad si sretna! A mislim da plakanje ponekad djeluje terapeutski,najbolje je izbaciti sve iz sebe..jer kako inače nastaviti dalje!Evo i ja koliko god se radovala i nadala mislim da ću već sutra procuriti i vjerovatno ću i ja opet otplakati! Sve smo mi u istoj situaciji,želimo nešto očajnički,a netko tko to ima ne cijeni! Čudan je život stvarno,ali valjda sve ima svoj razlog i svoje vrijeme! Barem nam je lakše kad se ovdje izjadamo jedna drugoj,jer se razumijemo
Luki pa ti si cisti primjer medicinskog cuda, svaka cast da si uspjela doc do trudnoce uz sve to, a kad si jednom, sigurno ces i drugi put pa ce taj tvoj preslatki covjeculjak biti veliki i glavni brat.
Vecka i tvoj cetveronozni pozer je presladak, ja obozavam pse, i jako se vezem za njih, cak i prije nego za ljude. Posudim si ja tu i tamo tetinog pa mi spava obavezno na glavi jer ga nemam srca maknut s kreveta a i nema smisla jer se natezemo cijelu noc i opet on pobjedi. Psi su definitivno najbolji terapeuti za sve i kad te pogledaju te okice ne mozes vise biti tuzan.
Leona danas je sve tuzno i crno al sutra ce vec biti bolje, znam da je tesko i sama sam vec god i pol u istoj situaciji pa te skroz razumijem.
Crnokosa i ti vec stvarno zasluzila taj plus, ja sam na pola od tog tvog staza u trudilicama a cini se kao vjecnost. Drzim fige na najjace da sto prije uspije ako vec nije na putu
Drage moje, ja sam si danas razmisljala kako cemo mi biti totalno najbolje mame ikad, s najboljim i najljepsim bebacima...nesto nam se posebno gore sprema i pakira kad toliko cekamo, sigurna sam! za svaku od Vas

Crnokosa i ja navijam...
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji