Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crnokosa
    22. Listopad 2015. 20:52

Miska,Vecka,Darliv,Leonna,Nessah… i ostale cure hvala na podršci! Danas mi je dan kao i svi ostali,simptomi isti,temp.ista 36,8...samo trebam izdržati do kraja tjedna!Malo me prehlada hvata,nos procurio i kišem cijeli dan! Da vam ispričam nešto,tuširam se i vidim krv,prva pomisao ooo ne procurila sam,kad malo bolje pogledam a ja porezala nogu britvicom,mala točkica a curi kao da sam pola noge odrezala....ha,ha...stvarno sam sva na iglama!
    Zanima me dali je koju od vas u normalnom ciklusu znači kad ste dobile M,stomak bolio par dana prije i to svaki dan...onak to mi se nikada nije desilo,pa mi sve čudno??? Da mi to nije od duphastona???Ponekad pomislim da će mi te tablete samo poremetiti ciklus koji je bio stvarno uredan

Veja
    22. Listopad 2015. 21:37

Lista za NE dobit:

Miska 11.10.
    Crnokosa 23.10.
    Nessah 24.10.
    Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Ivyp 30.10.
    Zabica25 03.11.
    MajaSocka 09.11
    Paula5 12.11

Ja cekam plusice od Crnokose i Nessah, buduci da su prve na listi za NE dobiti 

Miska, kakvo je stanje danas?

baby♡girl
    22. Listopad 2015. 22:12

Leona samo hrabro i pozitivno 
    Crnokosa drzim fige i nadam se da je to to  kad radis test?
    Miska ja samo cekaaaaam 
    Nessah sve ovo jako dobro zvuci, cekam tvoj plus 
    Pozdrav svim ostalim curama (maja, vecka, orhideja i ostale) 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Nessah
    22. Listopad 2015. 22:34

Crnokosa , eto mene i tebe u utrci sa vremenom  Btw, evo ja sad prozivljavam sigurno jedno 5-6 dana bolove u donjem dijelu ledja i tupa neka bol u stomaku u kombinaciji sa povremenim ostrim bolovima u jajnicima, kao kad dodje M s tim da od moje M nema ni M , hahahahhaha…. Ma dao Bog da ne dodje i da obje slavimo pluseke!!! Zelim ti sto i sebi kao i ostalim curama sa liste! 
    BabyGirl nadam se da te Bog cuo  Kako se ti osjecas? Daj nam malo podijeli simptome da se imamo necemu nadati 

Nessah
    22. Listopad 2015. 22:36

Miska imam osjecaj da si ti u debelom plusu sestro… Nek se to i potvrdi! 

baby♡girl
    22. Listopad 2015. 22:41

Crnokosa navijam za to 😊
    Nessah sigurna sam da je 
    Sto se tice simptoma, od O bolile sise desetak dana, odjednom prestale. Tu sam bila sigurna da stize M, ali nakon dva dana ponovo pocele boliti. Bole i dalje. Imala i neke grceve, ne cijelo vrijeme, ali dovoljno da pomislim da stize M. Na wc sam isla par puta dnevno, a inace idem jednom ili nijednom. To mi je bilo ono wtf. 
    Ali evo vec sad zatvor totalni. Kad premotam film, krvarenje iz desni 4-5 dana prije testa. To je negdje 30 DC. Dan prije testa krenuo bas umor da se zapitam jel moguce da je to to haha. Jednu vecer sam imala mucninu. Icjedak mi je svo vrijeme do testa bio kao ovulacijski, sad se pretvorio u gusti bijeli, prljavo bijeli, kako kad. I bas osjetim kad ide. To sve je bilo i u prvoj trudnoci. Nadam se da sam vam barem malo pomogla. Ljubim vas sve 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Nessah
    22. Listopad 2015. 22:49

Crnokosa , pa evo vidis nisam jos ali imam opet osjecaj da bi trebala cim pocne kasniti jer cu kao i kod prve trudnoce preko nje saznati da se nesto dogadja u tijelu. Nemam tu naviku da preko bazalne odredjujem O jer zapravo ja i muz imamo dobre rasporede tako da smo stalno skupa i pokrivamo sve skoro dane ciklusa tako da kad god dodje O uhvatit cemo je na ovaj ili onaj nacin. 

Mada si me sad zainteresirala da ujutro izmjerim cisto da vidim gdje sam  

Sretno nam !!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.